Hershey's Kisses Small 43 g
Hershey's Kisses Small 43 g
Hershey's Kisses Small 43 g
  Hershey's Kisses Small 43 g
  Hershey's Kisses Small 43 g
  Hershey's Kisses Small 43 g

  Hershey's Kisses Small

  43 g
  Ikke på lager
  15,95 kr.
  Inkl. moms

  De berømte Hersheys Kisses, individuelt indpakket i staniol, og med et lille mærke, som stikker ud af toppen. Mundrette, himmelske bidder, som kun venter på, du pakker dem op og fortærer dem! Lavet af Hersheys mælkechokolade. Ligegyldigt hvad du ønsker at sige, så sig det med Hersheys Kisses med mælkechokolade.

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, MÆLK, chokolade, kakaosmør, LAKTOSE, MÆLKefedt, SOJAlecithin [E322], vanillin, kunstige aromastoffer
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Tema
  Jul, Mors dag, Tak, Valentinsdag, Bryllup
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2043 KJ / 488 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 58 g. -heraf sukkerarter: 56 g. Fedt: 30 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,2 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  30-04-2021

  Batchkode :

  85NBHE1080 15:00

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken