Valentine

5 varer
Viser 1 - 5 af 5 produkter
 • Swizzels Giant Love Hearts 39 g Swizzels Giant Love Hearts 39 g
  Available
  Swizzels Giant Love Hearts
  39 g

  Love Hearts er et af Storbritanniens mest ikoniske sliktyper. Med deres brusende frugtsmag og korte kærligheds-relaterede beskeder forbliver de børn og voksnes store favorit. Beskeder varierer fra konventionelle (fx Bliv Min) til den mere usædvanlige (fx Sjovt Ansigt) til den komplet forvirrende (fx Panda), som uden tvivl er en del af Love Hearts' charme....

  6,95 DKK
 • Peeps Hearts Valentine Marshallow 31 g Peeps Hearts Valentine Marshallow 31 g
  Available
  Peeps Hearts Valentine Marshallow
  31 g

  Valentine Heart Peeps! Der er en både til dig og din elskede! Lækker, lyserød skumfidusslik, formet som et hjerte. Hver pakke indeholder to hjerter, og hvert hjerte er ca. 6,3 cm i diameter og 7,6 cm i længde.

  15,95 DKK
 • Brach's Tiny Love Conversation Valentine Hearts 21 g Brach's Tiny Love Conversation Valentine Hearts 21 g
  Available
  Brach's Tiny Love Conversation Valentine Hearts
  21 g

  Disse yndige hjerter i asorterede farver præsenterer romantiske sætninger, som er printet på hvert stykke. Hvert hjerte har hver sin besked, så som: "Be Mine" eller "Love Me". Meget sødere end en post-it note, og en perfekt og anderledes måde at sige "I Love You" på. De klassiske smagsvarianter inkluderer: Æble, banan, kirsebær, drue, appelsin og sød mint.

  6,95 DKK
 • Necco Valentine Sweethearts 25.5 Necco Valentine Sweethearts 25.5
  Available
  Necco Valentine Sweethearts
  25.5

  Af og til kan det være svært at finde ordene til at udtrykke sine følelser. Heldigvis er der så Sweethearts, det søde, lille hjerte med de spøjse, små budskaber. De klassiske og originale “samtalehjerter”. De søde, små slikhjerter med det spøjse, lille budskab. Få dig en æske af de klassiske Sweethearts og del det kærlige budskab.

  7,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere