Tyggegummi

Vi har alle slags amerikanske tyggegummier og ballontyggegummier i vores lager her hos iKiosk! Fra den sjove og nyskabende bobletyggegummi til de klassiske tyggegummier, vi har det hele dækket til. Vores lager indeholder et stort udvalg af forskellige lækre smag, herunder Trident, Wrigleys, Extra, Big League Chew, Dubble Bubble, Bubblicious og mange andre! Vores amerikanske tyggegummi udvalg bør ikke undgås. Sørg for at tilføje et par pakker til din indkøbskurv og nyd dem ude eller hjemme. 

Tilgængelig
Slik

Big Babol Blueberry

22.5 g
5,95 kr.
Forfrisk din mund med dette tyggegummi fra Big Babol med smag af blåbær. Dette tyggegummi er blødt at tygge på, og har smag af blåbær. Disse ingredienser har sammen en synergistisk effekt på at fremme mundhygiejnen. Det vil hjælpe dig med at ændre smagen af din tunge, forfriske din mund, og hjælper tilmed med at gøre dine tænder hvidere.
Tilgængelig
5,95 kr.
Forfrisk din mund med dette tyggegummi fra Big Babol med smag af jordbær og fløde. Dette tyggegummi er blødt at tygge på, og har smag af jordbær med fløde. Disse ingredienser har sammen en synergistisk effekt på at fremme mundhygiejnen. Det vil hjælpe dig med at ændre smagen af din tunge, forfriske din mund, og hjælper tilmed med at gøre dine tænder hvidere.
Tilgængelig
5,95 kr.
Forfrisk din mund med dette tyggegummi fra Big Babol med smag af tutti frutti. Dette tyggegummi er blødt at tygge på, og har smag af tutti frutti. Disse ingredienser har sammen en synergistisk effekt på at fremme mundhygiejnen. Det vil hjælpe dig med at ændre smagen af din tunge, forfriske din mund, og hjælper tilmed med at gøre dine tænder hvidere.
Tilgængelig
19,95 kr.
Opnå den der helt-tæt-på-selvtillid med Trident Splash Sugar Free tyggegummi. Den lette måde at forfriske din ånde og hjælpe med beskyttelsen af tændernes forfald. Til at begynde med er der det sprøde knas, hvorefter en overdådig væske fra centrum af tyggegummiet oversvømmer din mund med smagen af pebermynte, der får dit mundvand til at løbe. Smagen der...
Tilgængelig
Opnå den der helt-tæt-på-selvtillid med Trident Splash Sugar Free tyggegummi. Den lette måde at forfriske din ånde og hjælpe med beskyttelsen af tændernes forfald. Til at begynde med er der det sprøde knas, hvorefter en overdådig væske fra centrum af tyggegummiet oversvømmer din mund med smagen af jordbær og lime, der får dit mundvand til at løbe. Smagen...
 2
Tilgængelig
Big League Chew Outta’ Here Blue Raspberry præsenterer vores softball holdspiller, det berømte tyggegummi! Tyggegummistykker i en pose, der holder det frisk, og holder den saftige smag inde. Big League Chew er tyggegummisjov for alle, og har været en favorit siden 1980!
 2
Tilgængelig
Big League Chew Outta’ Here Green Apple præsenterer vores softball holdspiller, det berømte tyggegummi! Tyggegummistykker i en pose, der holder det frisk, og holder den saftige smag inde. Big League Chew er tyggegummisjov for alle, og har været en favorit siden 1980!
 2
Tilgængelig
19,95 kr.
Big League Chew Outta’ Here Grape præsenterer vores softball holdspiller, det berømte tyggegummi! Tyggegummistykker i en pose, der holder det frisk, og holder den saftige smag inde. Big League Chew er tyggegummisjov for alle, og har været en favorit siden 1980!
Tilgængelig
1,00 kr.
Sødt, flydende centrum med et syrligt overtræk. Hvor lang tid kan du holde dig før, du bare må tage en bid? Dette Chupa Chups tyggegummi indeholder et syrligt, flydende fyld. Forbered dig på udfordringen og find ud af din syrlige styrke. Hver pakke indeholder et styk, som er ca 2cm i tykkelse.
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Center Shock Gum Cola

Chupa Chups
4 g
1,00 kr.
Sødt, flydende centrum med et syrligt overtræk. Hvor lang tid kan du holde dig før, du bare må tage en bid? Dette Chupa Chups tyggegummi indeholder et syrligt, flydende fyld. Forbered dig på udfordringen og find ud af din syrlige styrke. Hver pakke indeholder et styk, som er ca 2cm.
Tilgængelig
Slik

Gold Mine Bubblegum

99.2 g
24,95 kr.
Guldklumper af tyggegummi er mundfuldsstore stykker af tyggegummi pakket i en original lærredspose fra "prospectors", og det er om noget en rigtig retro-favorit! Når du får denne lækre snack, er der ikke nogen grund til at fortsætte graveriet efter guld, idet hver pose indeholder en nettovægt på hele 99g af tyggegummiklumper, og du kan være sikker på, at...
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher Blue Raspberry Bubble Gum

Jolly Rancher
10 Pack - 80 g
21,95 kr.
BUBBLE YUM JOLLY RANCHER tyggegummiet med smag af blå hindbær er blødt, så det er let at tygge, og smagen af blå hindbær holder længe, så du får mere tid til at tygge og skabe større bobler. Dette tyggegummi med de syrlige undertoner hjælper dig med at forbedre dine boble-pustende evner og bringe barnet frem i dig påny!
Chupa Chups Center Shock Gum Strawberry 4 g
Tilgængelig
1,00 kr.
Chupa Chups Center Shock Strawberry er et tyggegummi med et flydende centrum af syrlig jordbærsmag, som vil vælte dig omkuld! Er du klar til udfordringen? Kan du håndtere det søde? Gør dig klar til udfordringen og find ud af, om du er stærk nok.
Chupa Chups Center Shock Gum Apple 4 g
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Center Shock Gum Apple

Chupa Chups
4 g
1,00 kr.
Chupa Chups Center Shock Apple er et tyggegummi med et flydende centrum af syrlig æblesmag, som vil vælte dig omkuld! Er du klar til udfordringen? Kan du håndtere det søde? Gør dig klar til udfordringen og find ud af, om du er stærk nok.
Bubble Rubblez 60 g Bubble Rubblez 60 g 2
Tilgængelig
Slik

Bubble Rubblez

60 g
14,95 kr.
Bubblez rubblez er en populær form for nyt børneslik. Det er klumper af tyggegummi med frugtsmag. Tre fantastiske frugtsmage! Vandmelon, blå hindbær og jordbær.
Mikakuto Puccho Cola 50 g Mikakuto Puccho Cola 50 g 2
Tilgængelig
Slik

Mikakuto Puccho Cola

UHA Mikakuto
50 g
24,95 kr.
Oplev den prikkende og brusende oplevelse af cola i hvert stykke slik! Denne lille pakke indeholder 10 virkelig velsmagende, tyggevenlige stykker slik med små vingummistykker med colasmag og små brusende slikudbrud, alle indkapslet i prikkende, tyggevenligt slik. En perfekt, sød lækkerbisken for enhver slikentusiast.
Zed Candy Blue Razz Jawbreaker 40.4 g Zed Candy Blue Razz Jawbreaker 40.4 g 2
Tilgængelig
Slik

Zed Candy Blue Razz Jawbreaker

Zed Candy
33.04 g
6,95 kr.
Bolsjer med blå hindbærsmag og et tyggegummi indre. 5 kugler per pakke
Zed Candy Radiation Balls 42 g Zed Candy Radiation Balls 42 g 2
Tilgængelig
Slik

Zed Candy Radiation Balls

Zed Candy
42 g
6,95 kr.
Surt-slik-fans vil elske disse supersure Radiation Balls. Det indre i hver tyggegummibold indeholder et surt, flydende centrum. Det vil få selv den mægtigste sur-elsker til at give sig. Hver tyggegummibold har endda en advarsel om radiation på overfladen, blot for at sikre at du ved, hvad slags kraft du propper i munden. Hver pakke indeholder fem sure...
Zed Candy Golf Balls 25.8 g Zed Candy Golf Balls 25.8 g 2
Tilgængelig
Slik

Zed Candy Golf Balls

Zed Candy
25.8 g
6,95 kr.
Golf Balls indeholder et tyggegummi-indre med en hård slikskal. Retro tyggegummi når det er bedst. Hvide mintkugler med en langvarig smag i disse Golf Balls fra Zed Candy. Hver pakke indeholder fem stykker med mintsmag.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.