Tyggegummi

Vi har alle slags amerikanske tyggegummier og ballontyggegummier i vores lager her hos iKiosk! Fra den sjove og nyskabende bobletyggegummi til de klassiske tyggegummier, vi har det hele dækket til. Vores lager indeholder et stort udvalg af forskellige lækre smag, herunder Trident, Wrigleys, Extra, Big League Chew, Dubble Bubble, Bubblicious og mange andre! Vores amerikanske tyggegummi udvalg bør ikke undgås. Sørg for at tilføje et par pakker til din indkøbskurv og nyd dem ude eller hjemme. 

Aktive filtre

Stimorol 14 g Stimorol 14 g 2
  • Ny
Tilgængelig
Slik

Stimorol

14 g
9,95 kr.
Chupa Chups Colors 27.6 g
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Colors

27.6 g
5,95 kr.
Dette originale tyggegummi med smag af blåt hindbær er ikke kun til at blæse kæmpe bobler med. Det farver også din tunge blå. Det er dobbelt sjov i ét stykke tyggegummi!
Big League Blue Raspberry Chew Bubble Gum 60 g Big League Blue Raspberry Chew Bubble Gum 60 g 2
Tilgængelig
Big League Chew Outta’ Here Blue Raspberry præsenterer vores softball holdspiller, det berømte tyggegummi! Tyggegummistykker i en pose, der holder det frisk, og holder den saftige smag inde. Big League Chew er tyggegummisjov for alle, og har været en favorit siden 1980!
Big League Green Apple Chew Bubble Gum 60 g Big League Green Apple Chew Bubble Gum 60 g 2
Tilgængelig
Big League Chew Outta’ Here Green Apple præsenterer vores softball holdspiller, det berømte tyggegummi! Tyggegummistykker i en pose, der holder det frisk, og holder den saftige smag inde. Big League Chew er tyggegummisjov for alle, og har været en favorit siden 1980!
Big League Grape Chew Bubble Gum 60 g Big League Grape Chew Bubble Gum 60 g 2
Tilgængelig
19,95 kr.
Big League Chew Outta’ Here Grape præsenterer vores softball holdspiller, det berømte tyggegummi! Tyggegummistykker i en pose, der holder det frisk, og holder den saftige smag inde. Big League Chew er tyggegummisjov for alle, og har været en favorit siden 1980!
Big League Chew Bubble Gum Original 60 g Big League Chew Bubble Gum Original 60 g 2
Tilgængelig
Big League Chew Outta’ Here Original præsenterer vores softball holdspiller, det berømte tyggegummi! Tyggegummistykker i en pose, der holder det frisk, og holder den saftige smag inde. Big League Chew er tyggegummisjov for alle, og har været en favorit siden 1980!
Chupa Chups Center Shock Gum Liquid 4 g
Tilgængelig
1,00 kr.
Sødt, flydende centrum med et syrligt overtræk. Hvor lang tid kan du holde dig før, du bare må tage en bid? Dette Chupa Chups tyggegummi indeholder et syrligt, flydende fyld. Forbered dig på udfordringen og find ud af din syrlige styrke. Hver pakke indeholder et styk, som er ca 2cm i tykkelse.
Chupa Chups Center Shock Gum Cola 4 g
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Center Shock Gum Cola

Chupa Chups
4 g
1,00 kr.
Sødt, flydende centrum med et syrligt overtræk. Hvor lang tid kan du holde dig før, du bare må tage en bid? Dette Chupa Chups tyggegummi indeholder et syrligt, flydende fyld. Forbered dig på udfordringen og find ud af din syrlige styrke. Hver pakke indeholder et styk, som er ca 2cm.
Gold Mine Bubblegum 99.2 g
Tilgængelig
Slik

Gold Mine Bubblegum

99.2 g
24,95 kr.
Guldklumper af tyggegummi er mundfuldsstore stykker af tyggegummi pakket i en original lærredspose fra "prospectors", og det er om noget en rigtig retro-favorit! Når du får denne lækre snack, er der ikke nogen grund til at fortsætte graveriet efter guld, idet hver pose indeholder en nettovægt på hele 99g af tyggegummiklumper, og du kan være sikker på, at...
Hubba Bubba Max Outrageous Original 42 g Hubba Bubba Max Outrageous Original 42 g 2
Tilgængelig
Hvor stor er den største bobel, du nogensinde har blæst? Var den på størrelse med en baseball? En grapefrugt? Eller hvad med en basketball? Med den originale blandingen af hubba bubba max, som vil få dit mundvand til at løbe i vand, kan du få masser af øvelse i at blæse den størst mulige boble. Hvad med at udfordre dine venner til en konkurrence i at...
Hubba Bubba Max Strawberry Watermelon 42 g Hubba Bubba Max Strawberry Watermelon 42 g 2
Tilgængelig
Hvor stor er den største bobbel, du nogensinde har blæst? Var den på størrelse med en baseball? En grapefrugt? Eller hvad med en basketball? Med blandingen af jordbærsmag og vandmelonsmag, som vil få dit mundvand til at løbe i vand, kan du få masser af øvelse i at blæse den størst mulige boble. Hvad med at udfordre dine venner til en konkurrence i at...
Chupa Chups Center Shock Gum Apple 4 g
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Center Shock Gum Apple

Chupa Chups
4 g
1,00 kr.
Chupa Chups Center Shock Apple er et tyggegummi med et flydende centrum af syrlig æblesmag, som vil vælte dig omkuld! Er du klar til udfordringen? Kan du håndtere det søde? Gør dig klar til udfordringen og find ud af, om du er stærk nok.
Bubble Rubblez 60 g Bubble Rubblez 60 g 2
Tilgængelig
Slik

Bubble Rubblez

60 g
14,95 kr.
Bubblez rubblez er en populær form for nyt børneslik. Det er klumper af tyggegummi med frugtsmag. Tre fantastiske frugtsmage! Vandmelon, blå hindbær og jordbær.
Zed Candy Radiation Balls 33.08 g Zed Candy Radiation Balls 33.08 g 2
Tilgængelig
Slik

Zed Candy Radiation Balls

Zed Candy
33.08 g
6,95 kr.
Surt-slik-fans vil elske disse supersure Radiation Balls. Det indre i hver tyggegummibold indeholder et surt, flydende centrum. Det vil få selv den mægtigste sur-elsker til at give sig. Hver tyggegummibold har endda en advarsel om radiation på overfladen, blot for at sikre at du ved, hvad slags kraft du propper i munden. Hver pakke indeholder fire sure...
Zed Candy Golf Balls 25.8 g Zed Candy Golf Balls 25.8 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Zed Candy Golf Balls

Zed Candy
25.8 g
3,48 kr. 6,95 kr.
Golf Balls indeholder et tyggegummi-indre med en hård slikskal. Retro tyggegummi når det er bedst. Hvide mintkugler med en langvarig smag i disse Golf Balls fra Zed Candy. Hver pakke indeholder fem stykker med mintsmag.
Chupa Chups Babol Strawberry 27.6 g
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Babol Strawberry

Chupa Chups
27.6 g
5,95 kr.
Det fantastisksmagende tyggegummi med jordbærsmag er lavet af Chupa Chups.
Chupa Chups Babol Tuttifrutti 27.6 g
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Babol Tuttifrutti

Chupa Chups
27.6 g
5,95 kr.
Det fantastisksmagende tyggegummi med tutto frutti smag er lavet af Chupa Chups.
Hubba Bubba Seriously Strawberry 35 g Hubba Bubba Seriously Strawberry 35 g 2
Tilgængelig
Slik

Hubba Bubba Seriously Strawberry

Hubba Bubba
35 g
6,95 kr.
Hubba Bubba Seriously Strawberry - det klassiske tyggegummi. Så sød og jordbæragtig at du vil proppe stykke efter stykke i munden! Den klassiske jordbærsmag er svær at slå, og er muligvis den bedste tyggegummismag, der findes!
Airheads Bubble Gum Cherry 34 g Airheads Bubble Gum Cherry 34 g 2
Tilgængelig
Slik

Airheads Bubble Gum Cherry

Airheads
34 g
14,95 kr.
For at opleve en intens, frugtholdig smag, bør du prøve Airheads Cherry tyggegummi. Hvert tyggevenligt stykke i denne 14 stk pakke er et brag af sød, kirsebærsmag i din mund. Denne sjove, amerikanske lækkerbid vil minde dig om en picnictur om sommeren, da intet andet kunne køle dig ned end et iskoldt kirsebær. Dette lækre, Airheads tyggegummi vil tage dig...
Brain Blasterz Oozing Brain Gum 30 g Brain Blasterz Oozing Brain Gum 30 g 2
Tilgængelig
Slik

Brain Blasterz Oozing Brain Gum

Brain Blasterz
30 g
14,95 kr.
Denne hjerneformede beholder indeholder 12 stykker tyggegummi med sur frugtsmag og med et sivende indre. Ikke egnet til babyer, tøsedrenge eller voksne.
Rain-Blo Bubble Gum Balls 15 g Rain-Blo Bubble Gum Balls 15 g 2
Tilgængelig
3,95 kr.
Rain-Blo er de første tyggegummibolde med farver, der matcher smagene. De fås i følgende farver: Orange (appelsin), gul (citron), rød (kirsebær) og mørk lilla (vindrue).