Tyggegummi

Vi har alle slags amerikanske tyggegummier og ballontyggegummier i vores lager her hos iKiosk! Fra den sjove og nyskabende bobletyggegummi til de klassiske tyggegummier, vi har det hele dækket til. Vores lager indeholder et stort udvalg af forskellige lækre smag, herunder Trident, Wrigleys, Extra, Big League Chew, Dubble Bubble, Bubblicious og mange andre! Vores amerikanske tyggegummi udvalg bør ikke undgås. Sørg for at tilføje et par pakker til din indkøbskurv og nyd dem ude eller hjemme. 

Blue Gum Nuggets 20 g Blue Gum Nuggets 20 g 2
  • Ny
Tilgængelig
Slik

Blue Gum Nuggets

20 g
9,95 kr.
Klumper af tyggegummi med smag af blå hindbær. Du har fundet guld! Disse klumper af tyggegummi med smag af blå hindbær er pakket i en lille hessianpose, er fulde af frugtsmag og brilliante at blæse gigantiske bubler med. De blå tyggegummiklumper er perfekte at komme i slikposen til festen.
Zed Candy Giant Ice Bombs 13 g Zed Candy Giant Ice Bombs 13 g 2
Tilgængelig
Børneslik

Zed Candy Giant Ice Bombs

Zed Candy
13 g
3,00 kr.
Kæbeknuserbolsjer med pebermyntesmag og med tyggegummi i midten. Alt i alt en kæmpe eksplosion af pebermynte!
Chupa Chups Sour Infernals Gum 3.85 g Chupa Chups Sour Infernals Gum 3.85 g 2
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Sour Infernals Gum

Chupa Chups
3.85 g
1,00 kr.
Prøv Chupa Tyggegummi… Hvis du tør! Man ved aldrig hvilken smag man får, før man prøver dette tyggegummi med den skjulte syrlige smagsskat inde i midten. Tyggegummiet kommer med smag af cola, æble og kirsebær.
Big League Blue Raspberry Chew Bubble Gum 60 g Big League Blue Raspberry Chew Bubble Gum 60 g 2
Tilgængelig
Big League Chew Outta’ Here Blue Raspberry præsenterer vores softball holdspiller, det berømte tyggegummi! Tyggegummistykker i en pose, der holder det frisk, og holder den saftige smag inde. Big League Chew er tyggegummisjov for alle, og har været en favorit siden 1980!
Big League Cotton Candy Chew Bubble Gum 60 g
Tilgængelig
Big League Chew Outta’ Here Cotton Candy præsenterer vores softball holdspiller, det berømte tyggegummi! Tyggegummistykker i en pose, der holder det frisk, og holder den saftige smag inde. Big League Chew er tyggegummisjov for alle, og har været en favorit siden 1980!
Big League Green Apple Chew Bubble Gum 60 g Big League Green Apple Chew Bubble Gum 60 g 2
Tilgængelig
Big League Chew Outta’ Here Green Apple præsenterer vores softball holdspiller, det berømte tyggegummi! Tyggegummistykker i en pose, der holder det frisk, og holder den saftige smag inde. Big League Chew er tyggegummisjov for alle, og har været en favorit siden 1980!
Chupa Chups Center Shock Gum Liquid 4 g
Tilgængelig
1,00 kr.
Sødt, flydende centrum med et syrligt overtræk. Hvor lang tid kan du holde dig før, du bare må tage en bid? Dette Chupa Chups tyggegummi indeholder et syrligt, flydende fyld. Forbered dig på udfordringen og find ud af din syrlige styrke. Hver pakke indeholder et styk, som er ca 2cm i tykkelse.
Chupa Chups Center Shock Gum Cola 4 g
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Center Shock Gum Cola

Chupa Chups
4 g
1,00 kr.
Sødt, flydende centrum med et syrligt overtræk. Hvor lang tid kan du holde dig før, du bare må tage en bid? Dette Chupa Chups tyggegummi indeholder et syrligt, flydende fyld. Forbered dig på udfordringen og find ud af din syrlige styrke. Hver pakke indeholder et styk, som er ca 2cm.
Gold Mine Bubblegum 99.2 g
Tilgængelig
Slik

Gold Mine Bubblegum

99.2 g
24,95 kr.
Guldklumper af tyggegummi er mundfuldsstore stykker af tyggegummi pakket i en original lærredspose fra "prospectors", og det er om noget en rigtig retro-favorit! Når du får denne lækre snack, er der ikke nogen grund til at fortsætte graveriet efter guld, idet hver pose indeholder en nettovægt på hele 99g af tyggegummiklumper, og du kan være sikker på, at...
Jolly Rancher Blue Raspberry Bubble Gum 10 Pack - 80 g
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher Blue Raspberry Bubble Gum

Jolly Rancher
10 Pack - 80 g
21,95 kr.
BUBBLE YUM JOLLY RANCHER tyggegummiet med smag af blå hindbær er blødt, så det er let at tygge, og smagen af blå hindbær holder længe, så du får mere tid til at tygge og skabe større bobler. Dette tyggegummi med de syrlige undertoner hjælper dig med at forbedre dine boble-pustende evner og bringe barnet frem i dig påny!
Hubba Bubba Max Outrageous Original 42 g Hubba Bubba Max Outrageous Original 42 g 2
Tilgængelig
Hvor stor er den største bobel, du nogensinde har blæst? Var den på størrelse med en baseball? En grapefrugt? Eller hvad med en basketball? Med den originale blandingen af hubba bubba max, som vil få dit mundvand til at løbe i vand, kan du få masser af øvelse i at blæse den størst mulige boble. Hvad med at udfordre dine venner til en konkurrence i at...
Hubba Bubba Max Strawberry Watermelon 42 g Hubba Bubba Max Strawberry Watermelon 42 g 2
Tilgængelig
Hvor stor er den største bobbel, du nogensinde har blæst? Var den på størrelse med en baseball? En grapefrugt? Eller hvad med en basketball? Med blandingen af jordbærsmag og vandmelonsmag, som vil få dit mundvand til at løbe i vand, kan du få masser af øvelse i at blæse den størst mulige boble. Hvad med at udfordre dine venner til en konkurrence i at...
Kidsmania Sour Sneaky Stardust 55 g Kidsmania Sour Sneaky Stardust 55 g 2
Tilgængelig
19,95 kr.
De fantastiske “Chug and Chew” plastikbøtter er genlukkelige og indeholder et syrligt pulver der på en eller anden måde – måske er det magi – forvandles til tyggegummi. Syrligt Sneaky Stardust tyggegummi er et syrligt pulverslik, der på mirakuløs vis forvandles til lækkert tyggegummi! Det er pakkeet i en genlukkelig “Chug & Chew" dunk, så du kan nyde...
Cry Baby Extra Sour Bubble Gum 18 g Cry Baby Extra Sour Bubble Gum 18 g 2
Tilgængelig
4,95 kr.
Cry Baby extra sour er en ekstra sur tyggegummikugle. Hver af Cry Baby tyggegummiet fås i assorterede, syrlige smagsvarianter. Disse tyggegummikugler er så sure, at de vil få selv machomændene til at græde, men hold ud for dette tyggegummi vil få dig til at græde i ca. 40 sekunder. Hold ud! Du kan klare det!
Chupa Chups Center Shock Gum Strawberry 4 g
Tilgængelig
1,00 kr.
Chupa Chups Center Shock Strawberry er et tyggegummi med et flydende centrum af syrlig jordbærsmag, som vil vælte dig omkuld! Er du klar til udfordringen? Kan du håndtere det søde? Gør dig klar til udfordringen og find ud af, om du er stærk nok.
Bubble Rubblez 60 g Bubble Rubblez 60 g 2
Tilgængelig
Slik

Bubble Rubblez

60 g
14,95 kr.
Bubblez rubblez er en populær form for nyt børneslik. Det er klumper af tyggegummi med frugtsmag. Tre fantastiske frugtsmage! Vandmelon, blå hindbær og jordbær.
Mikakuto Puccho Cola 50 g Mikakuto Puccho Cola 50 g 2
Tilgængelig
Slik

Mikakuto Puccho Cola

UHA Mikakuto
50 g
24,95 kr.
Oplev den prikkende og brusende oplevelse af cola i hvert stykke slik! Denne lille pakke indeholder 10 virkelig velsmagende, tyggevenlige stykker slik med små vingummistykker med colasmag og små brusende slikudbrud, alle indkapslet i prikkende, tyggevenligt slik. En perfekt, sød lækkerbisken for enhver slikentusiast.
Zed Candy Blue Razz Jawbreaker 33.04 g Zed Candy Blue Razz Jawbreaker 33.04 g 2
Tilgængelig
Slik

Zed Candy Blue Razz Jawbreaker

Zed Candy
33.04 g
6,95 kr.
Bolsjer med blå hindbærsmag og et tyggegummi indre. 5 kugler per pakke
Zed Candy Radiation Balls 33.08 g Zed Candy Radiation Balls 33.08 g 2
Tilgængelig
Slik

Zed Candy Radiation Balls

Zed Candy
33.08 g
6,95 kr.
Surt-slik-fans vil elske disse supersure Radiation Balls. Det indre i hver tyggegummibold indeholder et surt, flydende centrum. Det vil få selv den mægtigste sur-elsker til at give sig. Hver tyggegummibold har endda en advarsel om radiation på overfladen, blot for at sikre at du ved, hvad slags kraft du propper i munden. Hver pakke indeholder fire sure...
Zed Candy Golf Balls 25.8 g Zed Candy Golf Balls 25.8 g 2
Tilgængelig
Slik

Zed Candy Golf Balls

Zed Candy
25.8 g
6,95 kr.
Golf Balls indeholder et tyggegummi-indre med en hård slikskal. Retro tyggegummi når det er bedst. Hvide mintkugler med en langvarig smag i disse Golf Balls fra Zed Candy. Hver pakke indeholder fem stykker med mintsmag.
Dubble Bubble Assorted Fruit Gum Balls 18 g Dubble Bubble Assorted Fruit Gum Balls 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Dubble Bubble Assorted Fruit Gum Balls

Dubble Bubble
18 g
4,95 kr.
Skal du genopfylde tyggegummimaskinen på kontoret eller butikken? Disse små, blandede, farvede tyggegummikugler har blandede smagsvarianter, men er alle søde og smager af frugt. Original Dubble Bubble Gum Balls er fantastiske til ethvert kontors slikskål!
Chupa Chups Babol Strawberry 27.6 g
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Babol Strawberry

Chupa Chups
27.6 g
5,95 kr.
Det fantastisksmagende tyggegummi med jordbærsmag er lavet af Chupa Chups.
Chupa Chups Babol Tuttifrutti 27.6 g
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Babol Tuttifrutti

Chupa Chups
27.6 g
5,95 kr.
Det fantastisksmagende tyggegummi med tutto frutti smag er lavet af Chupa Chups.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.