Tyggegummi

45 varer

Vi har alle slags amerikanske tyggegummier og ballontyggegummier i vores lager her hos iKiosk! Fra den sjove og nyskabende bobletyggegummi til de klassiske tyggegummier, vi har det hele dækket til. Vores lager indeholder et stort udvalg af forskellige lækre smag, herunder Trident, Wrigleys, Extra, Big League Chew, Dubble Bubble, Bubblicious og m...

Vi har alle slags amerikanske tyggegummier og ballontyggegummier i vores lager her hos iKiosk! Fra den sjove og nyskabende bobletyggegummi til de klassiske tyggegummier, vi har det hele dækket til. Vores lager indeholder et stort udvalg af forskellige lækre smag, herunder Trident, Wrigleys, Extra, Big League Chew, Dubble Bubble, Bubblicious og mange andre! Vores amerikanske tyggegummi udvalg bør ikke undgås. Sørg for at tilføje et par pakker til din indkøbskurv og nyd dem ude eller hjemme. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 25 af 45 produkter
 • Coris Assorted Chewing Gum 38 g Coris Assorted Chewing Gum 38 g
  Available
  Coris Assorted Chewing Gum
  38 g

  Der er ikke nogen grund til at skulle vælge blandt dine yndlings tyggegummismage med denne multismagspakke. Den indeholder fem minipakker med forskellige tyggegummismage (vindrue, æble, banan, blandede frugter og sodavand) i forskellige, skægge former. Dette er tyggegummi, der vil efterlade dig nostalgisk med tanker om dine yngre dage.

  24,95 DKK
 • Toxic Waste Goop Gum 58 g Toxic Waste Goop Gum 58 g
  Available
  Toxic Waste Goop Gum
  58 g

  Goop tyggegummi er et stærkt, radioaktivt og forfriskende sundhedsfarligt medlem af Toxic Waste-familien. Fire stykker lækker, sur tyggegummi med en super sur grøn slikvæske-kerne.

  9,95 DKK
 • Chupa Chups Cotton Bubble Gum Tutti Frutti 11 g
  Available
  Chupa Chups Cotton Bubble Gum Tutti Frutti
  11 g

  Det her er mega fedt! Smid et par stykker i munden og oplev smagen af en mundfuld candyfloss. I stedet for at smelte væk, bliver du efterladt med tutti frutti tyggegummi, som du kan lave bobler med. Hvis det her ikke er genialt, ved vi ikke, hvad er!

  6,95 DKK
 • Dippin Dots Gumballs 40.5 g Dippin Dots Gumballs 40.5 g
  Available
  Dippin Dots Gumballs
  40.5 g

  Dippin' Dots tyggegummikugler er sød og lækker tyggegummi fyldt med Dippin' Dots slikperler! Disse små tyggegummikugler har en farverig blanding af jordbær, appelsin, citron, lime og blå hindbærsmag.

  11,95 DKK
 • Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum 26 g Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum 26 g
  Available
  Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum
  26 g

  Black Black er et japansk tyggegummi, der er kendt for et af dets ingredienser, koffein! Disse tyggegummistykker har en kulgrå farve og en fantastisk, stærk mintsmag. I Japan er de, på grund af deres koffeinstyrke, anbefalet af berygtede mænd.

  19,95 DKK
 • Dentyne Fire Spicy Cinnamon Gum 24 g Dentyne Fire Spicy Cinnamon Gum 24 g
  Available
  Dentyne Fire Spicy Cinnamon Gum
  24 g

  Kanelsmags-tyggegummi med kunstige farvestoffer. Kanelsmagen vil i hvert stykke tyggegummi holde i op til 40 minutter.

  14,95 DKK
 • Rain-Blo Bubble Gum Balls 15 g Rain-Blo Bubble Gum Balls 15 g
  Available
  Rain-Blo Bubble Gum Balls
  15 g

  Rain-Blo er de første tyggegummibolde med farver, der matcher smagene. De fås i følgende farver: Orange (appelsin), gul (citron), rød (kirsebær) og mørk lilla (vindrue). 

  3,95 DKK
 • Tubble Gum 30 g Tubble Gum 30 g
  Available
  Tubble Gum
  30 g

  Hvert barns bedste ven! Det som enhver forælder frygter: Tyggegummi der kan presses ud! Hvad bliver det næste?! Så frugtagtig og let at bruge, Tubble Gum. Det originale, sprøjtebare tyggegummi i en tube vil være på alle børns næste ønskelister til deres næste fødselsdag, og hvis det ikke er, er det fordi, de allerede har brugt en masse lommepenge på det!

  13,95 DKK
 • Anglo Bubbly Bubblegum Anglo Bubbly Bubblegum
  Available
  Anglo Bubbly Bubblegum

  Anglo Bubbly... Sikke en klassiker! Hvis du var barn i 70erne og 80erne, vil de nostalgiske følelser vækkes. Dette er en af de typer slik, der får folk til at huske sig tilbage til fortiden og mindes, hvordan små hvide papirsposer fyldtes. 

  1,00 DKK
 • Bubbaloo Cola 5 g
  Available
  Bubbaloo Cola
  5 g

  Bubbaloo Cola Tyggegummi kombinerer en sjov tyggegummi. Samtidig med at blæse bobler, kan du nyde smagen af Cola ... Yum!

  1,00 DKK
 • Bubbaloo Strawberry 5 g
  Available
  Bubbaloo Strawberry
  5 g

  Bubbaloo Strawberry er et bobletyggegummi med jordbærsmag i et flydende centrum. Det er et yndlingstyggegummi for børn i alle aldre!

  1,00 DKK
 • Bubbaloo Tutti Frutti 5 g
  Available
  Bubbaloo Tutti Frutti
  5 g

  Bubbaloo Tutti Frutti Tyggegummi kombinerer en sjov tyggegummi. Samtidig med at blæse bobler, kan du nyde smagen af tutti frutti ... Yum!

  1,00 DKK
 • Brain Blasterz Oozing Brain Gum 30 g Brain Blasterz Oozing Brain Gum 30 g
  Available
  Brain Blasterz Oozing Brain Gum
  30 g

  Denne hjerneformede beholder indeholder 12 stykker tyggegummi med sur frugtsmag og med et sivende indre. Ikke egnet til babyer, tøsedrenge eller voksne.

  14,95 DKK
 • Dubble Bubble Cotton Candy Bubble Gum 18 g Dubble Bubble Cotton Candy Bubble Gum 18 g
  Available
  Dubble Bubble Cotton Candy Bubble Gum
  18 g

  En populær smag af festival i et tyggegummi, ligesom du kender fra din barndom! Dubble Bubble tyggegummibolde med smagen af candyfloss er perfekte til at komme i de der tyggegummikuglebeholdere derhjemme eller på dit skrivebord på kontoret.

  4,95 DKK
 • Dubble Bubble Birthday Cake Gumballs 62 g Dubble Bubble Birthday Cake Gumballs 62 g
  Available
  Dubble Bubble Birthday Cake Gumballs
  62 g

  Fejr med stil og spas. Dubble Bubble tyggegummi præsenterer tyggegummibolde med smagen af fødselsdagskage. Hvert rør indeholder otte tyggegummibolde i et sortiment af farver, der omfatter pink, hvid og gul, alle plettet for at skabe et mini-kage-look. 

  15,95 DKK
 • Airheads Bubble Gum Cherry 34 g Airheads Bubble Gum Cherry 34 g
  -50%
  Available
  Airheads Bubble Gum Cherry
  34 g

  For en intens frugtig smag, prøv Airheads Cherry tyggegummi. Hver tygbar stykke i denne 14-stk pakke er et brag af sød kirsebærsmag i din mund. Denne sjove, amerikanske lækkerbid vil minde dig om en picnictur om sommeren, da intet kunne køle dig ned som et stykke iskold kirsebær. Denne lækre Airheads tyggegummi vil tage dig på en kølig tur ned af...

  7,48 DKK 14,95 DKK -50%
 • Hubba Bubba Atomic Apple 35 g
  Available
  Hubba Bubba Atomic Apple
  35 g

  Hubba Bubba Atomic Apple - det klassiske tyggegummi. Så sød og æbleragtig at du vil proppe stykke efter stykke i munden! Den klassiske æblesmag er svær at slå og er muligvis den bedste tyggegummismag, der findes! 

  6,95 DKK
 • Hubba Bubba Bubble Gum Original 35 g
  Available
  Hubba Bubba Bubble Gum Original
  35 g

  Hubba Bubba Original - det klassiske tyggegummi. Så sød at du vil proppe stykke efter stykke i munden! Den klassiske smag er svær at slå og er muligvis den bedste tyggegummismag, der findes! 

  6,95 DKK
 • Hubba Bubba Seriously Strawberry 35 g
  Available
  Hubba Bubba Seriously Strawberry
  35 g

  Hubba Bubba Seriously Strawberry - det klassiske tyggegummi. Så sød og jordbæragtig at du vil proppe stykke efter stykke i munden! Den klassiske jordbærsmag er svær at slå og er muligvis den bedste tyggegummismag, der findes! 

  6,95 DKK
 • Chupa Chups Babol Tuttifrutti 27.6 g
  Available
  Chupa Chups Babol Tuttifrutti
  27.6 g

  Den fantastisk-smagende tyggegummi med tutto frutti smag er lavet af Chupa Chups. 

  5,95 DKK
 • Chupa Chups Babol Strawberry 27.6 g
  Available
  Chupa Chups Babol Strawberry
  27.6 g

  Den fantastisk-smagende tyggegummi med jordbærsmag er lavet af Chupa Chups. 

  5,95 DKK
 • Dubble Bubble Assorted Fruit Gum Balls 18 g
  Available
  Dubble Bubble Assorted Fruit Gum Balls
  18 g

  Skal du genopfylde tyggegummimaskinen på kontoret eller butikken? Disse små blandede farvede tyggegummikugler har blandede smag, men er alle søde og smager af frugt. Original Dubble Bubble Gum Balls er fantastiske på ethvert kontors slikskål!

  4,95 DKK
 • Lotte Blueberry Chewing Gum 35 g
  Available
  Lotte Blueberry Chewing Gum
  35 g

  Hvis du elsker at lave kæmpe tyggegummibobler samt slik med frugtsmag, er det her muligvis lige noget for dig. Disse tyggegummikugler kommer med blåbær, sur blåbær og yoghurtsmag og er blevet gjort ekstra strækbar, så du kan lave nogle imponerende bobler. Hvor stor en bobbel kan du puste? 

  19,95 DKK
 • Coris Soda Soft Centred Chewing Gum 12 g
  Available
  Coris Soda Soft Centred Chewing Gum
  12 g

  Tyggegummikugler med læskedriksmag (japansk ramune) med en blød sodavandsindre. Tyggegummikuglerne kommer i en lille plastikbakke. Pas på! En af de tre lækre tyggegummikugler er faktisk sur skjult som sød. Tag chancen! 

  9,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere