På tilbud

Arnott's Tim Tam Original Single 18 g
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chokolade

Arnott's Tim Tam Original Single

Arnott's
18 g
4,98 kr. 9,95 kr.
Lækker, glat crème mellem to knasende småkager, det hele gavmildt overhældt med rigtig mælkechokolade fra Arnotts. Oplev kombinationen af den glatte og knasende tekstur, som fås ved at kombinere tre lag. Småkage med cremefyld overtrukket med ægte chokolade-lækkerhed. Det er chokolade på ydersiden, knasende på indersiden men lækkert over det hele.
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Drikkevarer

Fruitopia Fruits

341 ml
6,48 kr. 12,95 kr.
Juicy Twists Grape 141 g Juicy Twists Grape 141 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Juicy Twists Grape

Juicy Twists
141 g
12,48 kr. 24,95 kr.
Juicy Twist med drue er en lakridsstang, som vil overbevise dig om, at du spiser rigtig frugt! De er den perfekte kombination af den friske frugtsmag med antydningen af sødme. Lavet med ÆGTE frugtjuice, og GRAPE Juice Twists lakridsstangen vil helt sikkert glæde dine smagsløg.
Miodelka Chcolate Hazelnut Cream with Honey and Bredsticks 25 g Miodelka Chcolate Hazelnut Cream with Honey and Bredsticks 25 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
4,98 kr. 9,95 kr.
Chokolade, hasselnødder og honning. Alle ingredienser kombineres i ideelle proportioner, og gør Miodelka til et dejligt smørepålæg. Dens enestående karakter er tilmed forstærket ved fraværet af kunstige farvestoffer og konserveringsmidler.
Nestle Chocapic Bar 25 g
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Chocapic Bar

Nestle
25 g
4,98 kr. 9,95 kr.
Nestle Chokapic morgenmads-bar – børns yndlingsmorgenmadsgryn i form af en håndterlig snack. Produktet indeholder vigtige vitaminer, kalcium og jern. Nestle CHOKAPIC fiber-bar er lækker som et mellemmåltid i skolen eller på legepladsen. Indeholder kalcium, vitaminer og hele kerner, som gør det til en perfekt kombination af lækker smag og værdifulde...
Reese's Pieces Theatre Box 113 g Reese's Pieces Theatre Box 113 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chokolade

Reese's Pieces Theatre Box

Reese's
113 g
9,98 kr. 19,95 kr.
Reese's Pieces er små klatter af peanutbutter omgivet af en sprød slikskal. De kommer i gule, brune og orange farver (ligesom Reese's logo). Denne 113 g teateræske vil med sikkerhed tilfredsstille din peanutbutter trang for en stund - deling er valgfrit!
Twizzlers Strawberry Sugar Free 141 g Twizzlers Strawberry Sugar Free 141 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Twizzlers Strawberry Sugar Free

Twizzlers
141 g
18,48 kr. 36,95 kr.
Her er den sukkerfri udgave af Amerikas yndlings-jordbærskruer. Nyd Twizzlers Strawberry skruer, som er sukkerfri og med 20 % færre kalorier. Tyggelige og lækre. Twizzlers røde lakridsskruer fås nu som et sukkerfrit slikvalg. Med den lækker jordbærsmag vil disse sukkerfrie Twizzlers tilfredsstille enhvers trang til sød slik!
Wonka SweeTarts Mini Chewy 51 g Wonka SweeTarts Mini Chewy 51 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Wonka SweeTarts Mini Chewy

Willy Wonka
51 g
5,98 kr. 11,95 kr.
En banebryder inden for smagsinnovation. SweeTarts leverer den originale smagskombination af dejligt sød, og lækkert sur i et udvalg af farverige slikmuligheder. SweeTarts Mini Chewy Candy byder på den klassiske SweeTarts smagsfusion i en tyggevenlig, overtrukket sliktype, der oversvømmer smagsløgene med en skarp smag på en ny, fantastisk måde

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.