Syrligt/krydret slik

36 varer
Viser 1 - 24 af 36 produkter
 • Red Hots 156 g Red Hots 156 g
  Available
  Red Hots
  156 g

  Små, runde kugler med kanelsmag lavet af tyggevenligt slik. Red Hots ligner Hot Tamales, men er blot mindre. Faktisk er de ideelle til kagedekoration og ligeså passende i en håndfuld, der kan guffes direkte.

  24,95 DKK
 • Hot Tamales Tropical Heat 141 g Hot Tamales Tropical Heat 141 g
  Available
  Hot Tamales Tropical Heat
  141 g

  TROPICAL HEAT er en unik type tyggevenlig, krydret slik, der rammer med et slag af sød varme ved hver frugtagtige bid! TROPICAL HEAT smagene omfatter: Mango Tango, Pineapple Picante og Limon Fever

  24,95 DKK
 • Brain Blasterz Surprise Eggs 15 g Brain Blasterz Surprise Eggs 15 g
  Available
  Brain Blasterz Surprise Eggs
  15 g

  Brain Blasterz og Hot Wheels med legetøj indeni. Hvert eneste grønne æg indeholder en midlertidig tatovering eller klistermærke, et stykke legetøj, du kan samle på eller en nøglering samt et udvalg  af noget virkelig tyggevenligt, syrligt slik.

  11,95 DKK
 • Warheads Smashups Big Bag 92 g Warheads Smashups Big Bag 92 g
  Available
  Warheads Smashups Big Bag
  92 g

  SMASH-UPS kombinerer det bedste af flere verdener: Overvældende, nye smagskombinationer fyldt med det intense, sure brag, som WARHEADS har fået dig til at elske. Hvad venter du på? Bestil en pose 92g med det samme!

  24,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Warheads Smashups Extreme Sour Candy 56 g Warheads Smashups Extreme Sour Candy 56 g
  Available
  Warheads Smashups Extreme Sour Candy
  56 g

  SMASH-UPS kombinerer det bedste af flere verdener: Overvældende, nye smagskombinationer fyldt med det intense, sure brag, som WARHEADS har fået dig til at elske. Hvad venter du på? Bestil en 56g pose med det samme! 

  21,95 DKK
 • Now & Later EXTREME SOUR Apple 26 g Now & Later EXTREME SOUR Apple 26 g
  Available
  Now & Later EXTREME SOUR Apple
  26 g

  Now and Later Extreme Sour Apple. Kommer i en praktisk pakke i lommeformat med seks stykker. Bestil en pakke eller to med dine yndlingssmage og nyd den fantastiske lækkerbisken med Now and Later. Prøv det nye Now and Later Extreme Sour sortiment. Hvis du elsker syrlig æble, vil du elske disse.

  4,95 DKK
 • Warheads Tropical Hothead Extreme Heat Worms 141 g Warheads Tropical Hothead Extreme Heat Worms 141 g
  Available
  Warheads Tropical Hothead Extreme Heat Worms
  141 g

  Tag dine smagsløg med på en rejse til troperne og oplev Hothead gummiormenes unikke surhed, sødhed og krydderi. Med smag der er navngivet efter flydende, brandvarm lava udspyet fra topiske vulkanøer, vil dette fantastiske vingummislik med sikkerhed overraske og fornøje det øjeblik, de rammer din mund med det fulde spektrum af sur, sød og flammende...

  24,95 DKK
 • Cry Baby Extra Sour Candy Tears 56 g Cry Baby Extra Sour Candy Tears 56 g
  Available
  Cry Baby Extra Sour Candy Tears
  56 g

  Hvis du leder efter ekstra surt slik vil Cry Baby Tears ikke skuffe. Det vil med sikkerhed få rynkerne frem på dit ansigt. De fem smagsvarianter er: Citron, kirsebær, vindrue, appelsin og vandmelon.

  16,95 DKK
 • Warheads Dippin Ring 25 g Warheads Dippin Ring 25 g
  Available
  Warheads Dippin Ring
  25 g

  Nu kan du opleve sød-og-sur spas med Warheads Sour Dippers. Dette sjove lækkeri leveres med en sød og kølig slikkepind med bærsmag, lavet til at dyppe i bøtten med supersurt slikpulver!

  24,95 DKK
 • WarHeads Juniors Extreme Sour 49 g WarHeads Juniors Extreme Sour 49 g
  Available
  WarHeads Juniors Extreme Sour
  49 g

  Fuldkommen ekstreme slikpiller i praktiske beholdere! WarHeads sortimentet af smagsvarianter omfatter: Sort kirsebær, æble, citron, vandmelon og blå hindbær.

  19,95 DKK
 • Warheads Extreme Sour Hard Candy 56g 56 g Warheads Extreme Sour Hard Candy 56g 56 g
  Available
  Warheads Extreme Sour Hard Candy 56g
  56 g

  Det autentiske, ekstremt sure slik. Når du vil have slik med en kant, er det kun warheads sour, der kan levere det ekstremt sure, du tørster efter! Hver pose er assorteret med dine foretrukne smagsvarianter!  Only WARHEADS will deliver the EXTREME SOUR you crave!

  21,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • WarHeads Sour Twisted Taffy Rolls 86 g WarHeads Sour Twisted Taffy Rolls 86 g
  Available
  WarHeads Sour Twisted Taffy Rolls
  86 g

  Warheads præsenterer endnu en ny, syrlig smag for slikelskere overalt. De nye Sour Twisted Taffy Rolls indeholdende to stænger per pakke fås i smagsvarianter, som fungerer rigtig godt i syrligt slik. Den ene stang er med jordbær- og appelsinsmag, mens den anden er blå hindbær- og grønt æble-smag. 

  25,95 DKK
 • Chewits Xtreme Extremely Sour Apple Chews 34 g Chewits Xtreme Extremely Sour Apple Chews 34 g
  Available
  Chewits Xtreme Extremely Sour Apple Chews
  34 g

  Ekstreme frugtkarameller med smag af syrligt æble. Tør du at prøve en? Chewits Xtreme Sour med æblesmag har en skøn syrlig smag. Lige siden de kom på markedet tilbage i 1960erne, har Chewits været et kendt syn på legepladser rundt omkring i Storbritanien. Disse populære karameller er perfekte til børn, ligesom de fungerer godt som en syndig nydelse for...

  9,95 DKK
 • Chewits Xtrem Sour Tutti Frutti 34 g Chewits Xtrem Sour Tutti Frutti 34 g
  Available
  Chewits Xtrem Sour Tutti Frutti
  34 g

  Ekstreme frugtkarameller med smag af syrligt tutti frutti. Tør du at prøve en? Chewits Xtreme Sour med tutti frutti smag har en skøn syrlig smag. Lige siden de kom på markedet tilbage i 1960erne, har Chewits været et kendt syn på legepladser rundt omkring i Storbritanien. Disse populære karameller er perfekte til børn, ligesom de fungerer godt som en...

  9,95 DKK
 • Toxic Waste Red Drum 42 g Toxic Waste Red Drum 42 g
  Available
  Toxic Waste Red Drum
  42 g

  Hver samlerbeholder er formet som en overfyldt tønde af Toxic Waste og kommer pakket med et sortiment af supersure smage, der omfatter rød pære, tranebær, hindbær, rød drue og jordbær.

  14,95 DKK
 • Toxic Waste Yellow Drum 42 g Toxic Waste Yellow Drum 42 g
  Available
  Toxic Waste Yellow Drum
  42 g

  Hver samlerbeholder er formet som en overfyldt tønde af Toxic Waste og kommer pakket med et sortiment af supersure smage, der omfatter citron, vandmelon, sorte kirsebær, æble og blå hindbær.

  14,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Toxic Waste Purple Drum 42 g Toxic Waste Purple Drum 42 g
  Available
  Toxic Waste Purple Drum
  42 g

  Hver samlerbeholder er formet som en overfyldt tønde af Toxic Waste. Smagsvarianter omfatter: Vindrue, brombær, blåbær, hindbær og sorte kirsebær.

  14,95 DKK
 • Sour Patch Kids Berries 88 g Sour Patch Kids Berries 88 g
  Available
  Sour Patch Kids Berries
  88 g

  På trods af et lettere bedrag, er disse Berry Patch Kids fuldstændig lækre. Selvom de er strøet til med et tunge-prikkende surt overtræk, kan du forvente at finde et sødt og dejligt centrum i hver eneste bløde vingummi. De er måske ikke teknisk set bær, men denne lækre bær-smag vil med sikkerhed tilfredsstille enhver fan af denne type elskede slik.

  24,95 DKK
 • Sour Patch Kids 99 g Sour Patch Kids 99 g
  Available
  Sour Patch Kids
  99 g

  Sour Patch Kids er bløde, tyggevenlige og lækre vingummier. Disse lunefulde, små børn indeholder et kraftigt, surt slag. 

  24,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Sour Patch Watermelon 99 g Sour Patch Watermelon 99 g
  Available
  Sour Patch Watermelon
  99 g

  Hver vingummi-delikatesse er formet og farvet som et stykke mini-vandmelon og vil med sikkerhed smage som en også. Men i stedet for at være et saftigt rod, er dette slik strøet med et surt overtræk. Når du først vænner dig til dette skarpe, læbe-rynkende top lag, må du hellere gøre dig klar til at blive budt velkommen af en sød, sød vingummi.

  24,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Brain Blasterz Brain Cellz 30 g Brain Blasterz Brain Cellz 30 g
  Available
  Brain Blasterz Brain Cellz
  30 g

  Asortede syrlige karameller med frugtsmag! Disse, små, syrlige stykker vil få dig til at krænge de mest usædvanlige ansigter imens, du tygger dig igennem deres sure indre!

  9,95 DKK
 • Brain Blasterz Ice Blasterz 48 g Brain Blasterz Ice Blasterz 48 g
  Available
  Brain Blasterz Ice Blasterz
  48 g

  Beholderen med slik, som bærer betegnelsen: MEGASURT. Denne variant er cool og sur. Den fås i smagsvarianterne: Cola, appelsin, lime og kirsebær.

  15,95 DKK
 • Sour Patch Kids Fire 113 g Sour Patch Kids Fire 113 g
  Available
  Sour Patch Kids Fire
  113 g

  Sour Patch Kids Fire – I begyndelsen er de syrlige. Så bliver de søde. Derefter krydrede! Bløde og tyggelige Fire Sour Patch Kids tilbyder en enestående, ny smagsoplevelse, som vil muntre din smagssans med en krydret kanelfornemmelse, som går over i klassisk syrlig og sød afslutning. Børn og voksne vil elske antydningen af krydret smag kombineret med...

  24,95 DKK
 • Warheads Worms 113 g Warheads Worms 113 g
  Available
  Warheads Worms
  113 g

  Familiens nyeste medlem, WARHEADS Worms er den sureste orm nogensinde. Hver orm er en kombination af to fantastiske frugtsmage, legendarisk WARHEADS surhed og sprællende, god gummi.

  23,95 DKK