Store slikposer

42 varer
 • Haribo Pontefract Cakes 140 g Haribo Pontefract Cakes 140 g
  Available
  Haribo Pontefract Cakes
  140 g

  Pontefract Cakes er stadig en stor del af hjertet af UK, og de fremstilles stadig i Pontefract, hvor man bruger den oprindelige opskrift med rå lakrids, og giver dem det traditionelle stempel, forbrugerne har lært at forbinde med den oprindelige Pontefract Cake.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Skittles Wild Berry & Tropical Mash-Ups 204.1 g
  Available
  Skittles Wild Berry & Tropical Mash-Ups
  204.1 g

  Skittles Flavor Mash-Ups! Wild Berry + Tropical Bite Size Candies er lækre og søde med frugtsmag. Skøn at dele med dine venner. Skittles Mashups indeholder en blanding af dine yndlings Skittles smage: Vilde og tropiske bær. Nyd 204 g Skittles pose med venner og familie eller servér dem til din næste fest.

  34,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly 20 Flavours 70 g Jelly Belly 20 Flavours 70 g
  Available
  Jelly Belly 20 Flavours
  70 g

  Jelly Bellys topsælgende varianter i en pose! Perfekt til at tage med overalt! Smagsvarianter: Blåbær, tyggegummi, popcorn, kokos, candy floss, æble, limonade, lakrids, appelsin, fersken og ananas.

  24,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Sour Patch Kids Lineups 180 g Sour Patch Kids Lineups 180 g
  Available
  Sour Patch Kids Lineups
  180 g

  Nyt! Sour Patch Kids "Lineups" er en serie af sour patch kids, der er knyttet sammen ved deres sure hoveder og deres sure fødder.

  34,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Fruit Mix 70 g Jelly Belly Fruit Mix 70 g
  Available
  Jelly Belly Fruit Mix
  70 g

  De mest populære 16 frugtsmagsvarianter, herunder: Jelly belly, very cherry, juicy pear, luscious peach og green apple er blandt de mest saftige varianter, der er til at finde i denne pose blanding. Værsgo og snack direkte fra posen.

  24,95 DKK
 • Swizzles Loadsa Sweets 135 g
  Available
  Swizzles Loadsa Sweets
  135 g

  Et udvalg af overdådigt slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikonisk slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere, at vores slik smager lige så godt, som det altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels favorit til alle. Har du fx prøvet Loadsa Sweets?

  19,95 DKK
 • Jelly Belly Batman 60 g Jelly Belly Batman 60 g
  Available
  Jelly Belly Batman
  60 g

  Blanding af farverige Super Hero Jelly Belly jelly beans, der omfatter skinnende versioner af populære smagsvarianter som: Berry Blue, Blueberry, Cream Soda, Sour Lemon, Very Cherry and Wild Blackberry.

  24,95 DKK
 • Sour Patch Kids Tropical 141 g
  Available
  Sour Patch Kids Tropical
  141 g

  De fire typer af smag i denne pose findes ikke i andre smagsblandinger. Smagene omfatter Passion Fruit (lilla), Tropical Twist (orange), Pineapple (hvid), og Paradise Punch (pink)

  24,95 DKK
 • Sour Patch Kids Tricksters 141 g Sour Patch Kids Tricksters 141 g
  Available
  Sour Patch Kids Tricksters
  141 g

  I denne blanding passer farverne ikke til smagene. Fx kan en blå smage som en rød, og en orange kan smage som en blå.

  24,95 DKK
 • Jolly Rancher Awesome Reds 184 g Jolly Rancher Awesome Reds 184 g
  Available
  Jolly Rancher Awesome Reds
  184 g

  Servér Jolly Rancher Awesome Reds bolsjers modige frugtsmag til din næste fest, familiesammenkomst eller andre events! Forkæl folk med disse sjove og lækre festgodter, skab farverige borddesign eller lok folk til med en sød lækkerbisken til dit næste handelsshow. Jolly Rancher Awesome Reds bolsjer. Sortimentet omfatter: Kirsebær-, vandmelon-, jordbær- og...

  34,95 DKK
 • Jolly Rancher Hotties Hard Candy 184 g Jolly Rancher Hotties Hard Candy 184 g
  Available
  Jolly Rancher Hotties Hard Candy
  184 g

  Bolsjer med et spændende smagsparadoks, der med sikkerhed vil fornøje dine smagsløg, og tilføje en unik kombination af sød og krydret. De er konfektionsuniversets yin og yang! Sortimentet omfatter: Vandmelon, cayenne, blå hindbær, sriracha, kirsebær, habanero, grønt æble, ingefær.

  34,95 DKK
 • Twizzlers Licorice Nibs 170 g Twizzlers Licorice Nibs 170 g
  Available
  Twizzlers Licorice Nibs
  170 g

  Lækker lakrids Twizzlers i bløde, mundrette bidder! En gammeldags slik-favorit. Sorte Twizzlers Nibs er perfekte i slikskålen derhjemme eller på kontoret. Hver eneste, lækre stang byder på en fantastisk lakridssmag med en fremragende, tyggevenlig tekstur, der med sikkerhed vil tilfredsstille selv den mest kvalitetsbevidste lakridskender.

  29,95 DKK
 • Vimto Chewy Bon Bons 165 g Vimto Chewy Bon Bons 165 g
  Available
  Vimto Chewy Bon Bons
  165 g

  Vi kender og elsker alle sammen Vimto, ikke?! Jamen altså, den samme, lækre, hemmelige smag, du nomalt får i en læskedrik, kan du nu nyde som lækre og søde tyggevenlige Bon Bons. Lavet med rigtig frugtjuice og uden kunstige farvestoffer. Disse lækkerier er fantastiske at have med, når du har brug for en fofriskning eller, når din søde tand har brug for at...

  21,95 DKK
 • Wonka Laffy Taffy Guava Pineapple 99 g Wonka Laffy Taffy Guava Pineapple 99 g
  Available
  Wonka Laffy Taffy Guava Pineapple
  99 g

  Den tyggevenlige, smagfulde lækkerbisken, du er vant til, har nu fået en ny og lækker smag. Dette Laffy Taffy vingummislik kommer nu i en variant med guava og ananas for at opnå en ny blanding af smag. Dit yndlingsslik er nu mere eksotisk end før.

  21,95 DKK
 • Wonka Pixy Stix Dulceria Tropical 90.7 g Wonka Pixy Stix Dulceria Tropical 90.7 g
  Available
  Wonka Pixy Stix Dulceria Tropical
  90.7 g

  Ny, forfriskende frugtsmag vil give din dag smagen af muy rico! Det søde og skarpe, tropiske brag vil skabe en frugtholdig sensation og give dine smagsløg en oplevelse, der vil få dine tænder til at løbe i vand

  21,95 DKK
 • Red Bird Cotton Candy Puffs 113 g Red Bird Cotton Candy Puffs 113 g
  Available
  Red Bird Cotton Candy Puffs
  113 g

  Red Bird pose med slik med candyflosssmag er fantastiske at spise på arbejde eller derhjemme. Red Bird Cotton Candy Puffs er individuelt indpakket, blødt slik med en forfriskende candyflosssmag, som gør det ideelt til at dele ud til dine kunder. Lavet med rigtig rørsukker, glutenfri og uden de mest typiske allergener.

  21,95 DKK
 • Red Bird Assorted Fruit Puffs 113 g Red Bird Assorted Fruit Puffs 113 g
  Available
  Red Bird Assorted Fruit Puffs
  113 g

  Red Bird Assorted Puffs er perfekte til at genfylde din slikskål eller slikbøtte til dine kunder. Tilgængelig i et udvalg af smagsvarianger, herunder: Peppermint, lemon, green apple, wintergreen, strawberry, orange, grape, peach, blueberry, butterscotch, watermelon, cream penny, cotton candy og passion fruit (smagene varierer i hver pose)

  21,95 DKK
 • Red Bird Birthday Cake Puffs 113 g
  Available
  Red Bird Birthday Cake Puffs
  113 g

  Det er altid tid til en fejring med vores Red Bird Birthday Cake slik. Denne pose indeholder individuelt indpakket slik, så du kan nyde dem på farten eller dele dem med dine venner som en sød lækkerbisken. Red Bird Birthday Cake slik er lavet med 100 % rørsukker, og er altid glutenfrie.

  21,95 DKK
 • Sathers Sour Heads 85 g
  Available
  Sathers Sour Heads
  85 g

  Forsød din dag mens, du giver dine smagsløg et spark med Sathers Sour Heads. Disse vingummier er overdrysset med en lettere sur type sukker, der vil få smilet frem. Selvfølgelig først når du er rynket til. John Sather prikkede et hul i sine poser for at gøre livet nemmere for butiksejere, der skulle fylde deres egne hylder op. Denne opfindelse ændrede...

  19,95 DKK
 • Sathers Atomic Fireballs 61 g Sathers Atomic Fireballs 61 g
  Available
  Sathers Atomic Fireballs
  61 g

  For alle dem der tør at spise ild - vi udfordrer dig! Sathers Atomic Fireballs er det originale, super intense kanelslik. Kan du klare varmen? Individuel indpakning gør det nemt at dele disse ildbomber ud.

  19,95 DKK
 • Sathers Cinnamon Bears 113 g
  Available
  Sathers Cinnamon Bears
  113 g

  Lad ikke disse venlige bjørnes smil narre dig! Disse lækkerier er fulde af stærk kanelsmag, der vil få din mund til at sitre.

  19,95 DKK
 • Crush Orange Twists 142 g Crush Orange Twists 142 g
  Available
  Crush Orange Twists
  142 g

  Denne lakridsstang med smag af Appelsin-Crush sodavand kombinerer det bedste af tre verdener: Sodavandssmag, lakridsstænger og vingummi – alt sammen blandet sammen til en stang. Helt vildt. Den lækre smag af Appelsin-Crush i en snoet, tyggevenlig lakridsstang! Lavet af ægte Appelsin-Crush, hvilket er det, som gør dem ekstra smagfulde og forfriskende!

  24,95 DKK
 • Reed's Cinnamon 113 g Reed's Cinnamon 113 g
  Available
  Reed's Cinnamon
  113 g

  Nyd disse smagfulde stykker kanelslik selv eller forkæl en ven. Hvert parti omrøres langsomt, så hver eneste bolche er af højeste kvalitet, uden bobler, og at de føles glatte imens, de opløses på tungen. Snup en pose eller to for at få oplevelsen af den fyldige smag, som varer ved. 

  19,95 DKK