Store slikposer

53 varer
Viser 1 - 25 af 53 produkter
 • Haribo Jelly Babies 180 g Haribo Jelly Babies 180 g
  Available
  Haribo Jelly Babies
  180 g

  Alles Haribo favorit-vingummibamser kommer i ananas, solbær, appelsin, jordbær og lime smag.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Haribo Minions 160 g Haribo Minions 160 g
  Available
  Haribo Minions
  160 g

  En blanding af frugtvingummier og skumstykker med forbrugernes yndlings Haribo-smag: Jordbær, kirsebær, hindbær, æble og blåbær. Hver pose indeholder en blanding af fem unikke Minions-karakterer i de ikoniske blå og gule farver: Carl, Dave, Jerry, Tim, såvel som den lilla Evil Minion.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Haribo The Smurfs 160 g Haribo The Smurfs 160 g
  Available
  Haribo The Smurfs
  160 g

  Smølfer fra Haribo vil med garanti blive et hit hos familiens mindste. Ud over en uovertruffen smag er disse vingummier således også spændende og farverige. Smølferne har den karakteristiske blå farve og er selvfølgelig formet som smølfer, der gør vingummierne lidt sjovere at spise.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Maynards Bassetts Jelly Babies 165 g Maynards Bassetts Jelly Babies 165 g
  Available
  Maynards Bassetts Jelly Babies
  165 g

  Disse lækre, frugtagtige, aromatiserede, bløde vingummibabyer er en sand konfektureklassiker. Siden 1918 har disse vingummibabyer været elsket af både børn og voksne. Lavet med ægte frugtsaft, naturlige farver og smagsstoffer. Denne 165g pose er perfekt til at dele med venner og familie.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly 20 Assorted Jelly Bean Flavors 100 g Jelly Belly 20 Assorted Jelly Bean Flavors 100 g
  Available
  Jelly Belly 20 Assorted Jelly Bean Flavors
  100 g

  Jelly Bellys topsælgende varianter i en pose! Perfekt til at tage med overalt! Smagsvarianter: Blåbær, tyggegummi, popcorn, kokos, candy floss, æble, limonade, lakrids, appelsin, fersken og ananas.

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Jewel Collection Mix 100 g Jelly Belly Jewel Collection Mix 100 g
  Available
  Jelly Belly Jewel Collection Mix
  100 g

  100 grams luksuriøse bling bling Beans slik med syv forskellige smagsvarianter: Blåbær, brombær, tyggegummi, cream soda, appelsin, æble og kirsebær.

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Cocktail Mix 100 g Jelly Belly Cocktail Mix 100 g
  Available
  Jelly Belly Cocktail Mix
  100 g

  Disse mocktail, der er inspireret af klassikerne, består af et udvalg af lækre smagsvarianter og blandinger, der får tænderne til at løbe i vand, mens manglen på alkohol sikrer, at du får al smagen og ingen af tømmermændene. Smagene omfatter en frisk pina colada, en frugtig jordbær daiquiri, en myntet mojito, en saftig peach bellini og en chick...

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Pink Camo Beans 99 g Jelly Belly Pink Camo Beans 99 g
  Available
  Jelly Belly Pink Camo Beans
  99 g

  Der er faktisk et svagt bevis på at pink camouflage har været brugt på flådeskibe (først brugt af Lord Mountbatten!). Der er til gengæld en meget mere bevisbar sag i jelly beans! Disse pink camo jelly beans fra Jelly Belly ser ikke blot fantastiske ud, de smager også herligt. Grib en pose i dag og forkæl dig selv.

  24,95 DKK
 • Haribo Starmix 160 g Haribo Starmix 160 g
  Available
  Haribo Starmix
  160 g

  En fantastisk blanding af vingummislik med frugt- og colasmag fra Haribo i én pose. Posen indeholder de evige favoritter: Bamser, ringe, spejlæg, hjerter og colaflasker

  19,95 DKK
 • Sour Patch Kids Lineups 180 g Sour Patch Kids Lineups 180 g
  Available
  Sour Patch Kids Lineups
  180 g

  Nyt! Sour Patch Kids "Lineups" er serie af sour patch kids, der er knyttet sammen ved deres sure hoveder og deres sure fødder. 

  34,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Rowntrees Fruit Gums 120 g Rowntrees Fruit Gums 120 g
  Available
  Rowntrees Fruit Gums
  120 g

  Nyd den lækre, chewy frugtsmag i Rowntrees Fruit Gums 170g. Disse herlige frugtslik kommer i en handy 170g pose, perfekt til at dele. Nyd dem alene eller del dem med familie og venner. 

  21,95 DKK
 • Rowntrees Randoms 150 g Rowntrees Randoms 150 g
  Available
  Rowntrees Randoms
  150 g

  20% frugtjuice presset ind i disse Rowntree's Randoms. Nyd den som del af en varieret, balanceret kost og sund livsstil. En blandet pose af frugtige vingummier og skumagtige slik i en ufattelig række af former, farver og smag. Slip din random side løs. 

  21,95 DKK
 • Rowntrees Pick & Mix Pouch 120 g
  Available
  Rowntrees Pick & Mix Pouch
  120 g

  Hvorfor have kun en af dine Rowntree favoritter ad gangen, når du kan have tre? Denne pakke med frugtige vingummier indeholder Tooty Frooties, Fruit Pastilles og Fruit Gums, så med alt fra den langtidsholdbare til den intense har denne pakke noget for enhver. 

  21,95 DKK
 • Jelly Belly Fruit Bowl 99 g Jelly Belly Fruit Bowl 99 g
  Available
  Jelly Belly Fruit Bowl
  99 g

  De mest populære 16 frugtsmag, herunder Jelly Belly, Very Cherry, Juicy Pear, Luscious Peach, og Green Apple er blandt de mest saftige slik, der er til at finde i denne 10g pose samling. Værsgo og snack direkte fra posen.

  24,95 DKK
 • Jelly Belly Harry Potter Jelly Slugs 59 g Jelly Belly Harry Potter Jelly Slugs 59 g
  Available
  Jelly Belly Harry Potter Jelly Slugs
  59 g

  Jelly Belly har pisket lidt magi i deres slik og har nu bragt dig Harry Potter Jelly Slugs! Sjov-at-spise Jelly Slugs er så lækre, som de er underholdende! Pakket med 5 intense frugtsmag: banan, pære, sur kirsebær, mandarin, vandmelon.

  29,95 DKK
 • Swizzles Loadsa Chews 135 g
  Available
  Swizzles Loadsa Chews
  135 g

  Et udvalg af overdådige slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikoniske slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere at vores slik smager så godt, som de altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels yndling for alle. Har du prøvet Loadsa Chews?

  19,95 DKK
 • Swizzles Loadsa Lollies 135 g
  Available
  Swizzles Loadsa Lollies
  135 g

  Et udvalg af overdådige slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikoniske slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere at vores slik smager så godt, som de altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels yndling for alle. Har du prøvet Loadsa Lollies?

  19,95 DKK
 • Swizzles Loadsa Sweets 135 g
  Available
  Swizzles Loadsa Sweets
  135 g

  Et udvalg af overdådige slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikoniske slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere at vores slik smager så godt, som de altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels yndling for alle. Har du prøvet Loadsa sweets?

  19,95 DKK
 • Candyland Refreshers Fizz Balls 140 g
  Available
  Candyland Refreshers Fizz Balls
  140 g

  Stadig en favorit til hverdagen. De samme fizzy kvaliteter nu er  blevet omdannet til lækre chewy Bon Bons, der kommer i en række forskellige smagsoplevelser, fra sur citron smag  til saftig hindbær, lime og appelsin.

  19,95 DKK
 • Jelly Belly Finding Dory 80 g
  Available
  Jelly Belly Finding Dory
  80 g

  Fyldt med en Finne-tastisk blanding af lækre Jelly Belly jelly beans, der efterligner koralrevets glans: strålende versioner af Berry Blue, Blueberry, Cream Soda, Grape Soda, Orange, Sour Lemon, og Very Cherry.

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Batman 80 g
  Available
  Jelly Belly Batman
  80 g

  Blanding af farverige Super Hero Jelly Belly jelly beans, der omfatter skinnende versioner af populære smag som Berry Blue, Blueberry, Cream Soda, Sour Lemon, Very Cherry and Wild Blackberry.

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Juicy Pear 99 g
  Available
  Jelly Belly Juicy Pear
  99 g

  En af vores mest populære smag. Vi bruger rigtig pærejuice fra koncentrat til at lave vores Juicy Pear jelly beans. Klædt på som den sande vare med en grøn ydre og en hvid indre, så du næsten ikke kan kende forskel på de to!

  29,95 DKK
 • Sour Patch Kids Tropical 141 g
  Available
  Sour Patch Kids Tropical
  141 g

  De 4 smag i denne pose findes ikke i andre smagsblandinger. Smagene omfatter Passion Fruit (lilla), Tropical Twist (orange), Pineapple (hvid), og Paradise Punch (pink).

  24,95 DKK
 • Haribo Gold-Bears Watermelon 113 g
  Available
  Haribo Gold-Bears Watermelon
  113 g

  Når du tænker på lækker tygbar og frugtige vingummibamser, tænker du Haribo. Disse mundfuldstore Haribo Gold-Bears vingummier er fyldt med vandmelonsmag. Grib en håndful af disse bløde, lyserøde vingummibamser og nyd den nye og spændende vandmelonsmag. 

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere