Store slikposer

Allen's Chicos 190 g Allen's Chicos 190 g 2
Tilgængelig
Slik

Allen's Chicos

190 g
44,95 kr.
ALLENS CHICOS er skønne, tyggevenlige jellybabyer med chokoladesmag. De frække Allens Chicos er superlækre. Mas dem, stræk dem eller bid deres hoved af før, de får lavet ulykker. Indeholder ingen kunstige farvestoffer.
Fruittella Sour Snakes Gelatine Free 100 g Fruittella Sour Snakes Gelatine Free 100 g 2
Tilgængelig
19,95 kr.
Folk, der elsker frugt, har været inspirationen for Fruittella, som producerer lækkert slik lavet med frugtjuice og naturlige smags- og farve-stoffer! Nu kan du nyde Fruittellas umiskendelige frugtsmag i disse sure orme uden gelatine. Det er en snack, der kan deles, og som vil give alle et smil på læben.
Fruittella Koalas Gelatine Free 100 g Fruittella Koalas Gelatine Free 100 g 2
Tilgængelig
19,95 kr.
Folk, der elsker frugt, har været inspirationen for Fruittella, som producerer lækkert slik lavet med frugtjuice og naturlige smags- og farve-stoffer! Nu kan du nyde Fruittellas umiskendelige frugtsmag i disse koalaer uden gelatine. Det er en snack, der kan deles, og som vil give alle et smil på læben.
Haribo Zing Sour Bites 127 g
Tilgængelig
Slik

Haribo Zing Sour Bites

Haribo
127 g
19,95 kr.
Haribo Zing Sour Bites er syrlige vingummier med en unik smagskombination i hvert eneste stykke. Hver pose indeholder seks unikke – og endda en smule skøre – smagskombinationer, inkl. blå og røde hindbær, lime og citron, jordbær og citron samt vandmelon og røde hindbær.
SweeTarts Ropes Bites 149 g SweeTarts Ropes Bites 149 g 2
Tilgængelig
Slik

SweeTarts Ropes Bites

Willy Wonka
149 g
29,95 kr.
De reb, som du har lært at elske fås nu i mundrette stykker! SweeTARTS Ropes Bites er bløde og tyggevenlige stykker guf fyldt med smagen af frugt. SweeTARTS Rope Bites er din nye yndlingsslik. Ropes Bites er slik med jordbær-, blå punch-, kirsebær-, æble og appelsinsmag.
Haribo Watermelon 117 g Haribo Watermelon 117 g 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Watermelon

Haribo
117 g
19,95 kr.
Haribos glade verden har gjort det endnu engang -  Disse lækre stykker vingummi med vandmelonsmag er bløde og tyggevenlige og er spækket med frisk smag. Smag den nyeste smag fra Haribo. Importeret fra USA.
Barratt Giant Cola Bottles 160 g
Tilgængelig
24,95 kr.
Barratt Cola Bottle er en kæmpe cola flaske der smager ligesom cola. Prøv disse lækre vingummier, der er formet ligesom en colaflaske!
Barratt Shrimps & Bananas 220 g
Tilgængelig
29,95 kr.
En dejlig slik af skumfidus med god smag af hindbær og bananer lavet slikfirmaet Barratt. I over 150 år har Barratt været sikker leverandør af sjove og spændende oplevelser i slikkens verden! Nu er det helt op til dig at finde din favorit i blandt det store udvalg!
Barratt Dib Dab Softies 120 g
Tilgængelig
24,95 kr.
De nye Dib Dab vingummier fra Barratt kommer med en skøn smag af jordbær og citron, og med et lækkert lag sukker ovenpå, lige til den søde tand. Det er et frisk moderne twist til de traditionelle vingummier! Så er det bare med at prøve dem alle, og finde din egen favorit!
Barratt Milk Teeth 160 g
Tilgængelig
Slik

Barratt Milk Teeth

160 g
24,95 kr.
Pas på du ikke taber mælketanden ned i denne her slikskål, for nu kan du få vingummier i form som tænder, med en dejlig smag af jordbær og vanilje! De gode vingummitænder er lavet af Barratt, som har givet dem en god gang drys af vanilje og jordbærsmag. De smager lige så godt, som du kan huske!
Barratt Strawberry Milkshakes 180 g Barratt Strawberry Milkshakes 180 g 2
Tilgængelig
29,95 kr.
Disse lækre vingummiflasker med smag af jordbærmilkshake er et minde fra fortiden. De er produceret af Barratt – disse flasker smager næsten ligesom de Mælketænder, de laver, men bare med lidt mindre bid i (fik I den? Åh altså..).
Haribo The Smurfs Sour! 113 g Haribo The Smurfs Sour! 113 g 2
Tilgængelig
Slik

Haribo The Smurfs Sour!

Haribo
113 g
19,95 kr.
Disse Haribo Smølfe Sure Vingummier er den perfekte kombination af sur og sød! De er fyldt til randen med lækker smag og passer rigtig godt til en hurtig snack på vejen. Hver pose er fyldt op med  sukkerdækkede blå vingummier med røde, gule og hvide toppe på. De passer perfekt til at dele, til en hurtig snack, til flotte dekorationer og til at peppe...
Jolly Rancher All Blue Raspberry 198 g Jolly Rancher All Blue Raspberry 198 g 2
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher All Blue Raspberry

Jolly Rancher
198 g
34,95 kr.
Pak et bolsje op og nyd den klassiske og friske smag af blå hindbær. Posen med bolsjer med frisk blå hindbærsmag er helt perfekt til fester, slikskålen og til kollegerne ovre på kontoret!
Jolly Rancher All Watermelon 198 g Jolly Rancher All Watermelon 198 g 2
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher All Watermelon

Jolly Rancher
198 g
34,95 kr.
Pak et bolsje op og nyd den klassiske og friske smag af sommer og vandmelon. Posen med bolsjer med frisk vandmelonsmag er helt perfekt til fester, slikskålen og til kollegerne ovre på kontoret!
Sathers Bobs Sweet Stripes 62 g Sathers Bobs Sweet Stripes 62 g 2
Tilgængelig
Slik

Sathers Bobs Sweet Stripes

Sathers
62 g
19,95 kr.
Forfriskende mintbolsjer i rødt og hvidt, der er lige til at dele med alle vennerne. De er lavet af naturlig pebermynteolie og vil helt sikkert give dig en lækker forfriskende smagsoplevelse.
Claeys Candy Cinnamon 170 g Claeys Candy Cinnamon 170 g 2
Tilgængelig
Slik

Claeys Candy Cinnamon

Claeys Candy
170 g
24,95 kr.
Få en smag af de gode gamle dage med Claeys kanelbolsjer, med samme smag af kanel som da du var barn. Clays bolsjer har været lækre og friske siden 1919, og er siden blevet en garanteret leverandør af den delikate og gode smag i de mange forskellige bolsjer, uden fedt og gluten. Bolsjerne har fået deres 100% naturlige kanel smag
Claeys Candy Root Beer 170 g Claeys Candy Root Beer 170 g 2
Tilgængelig
Slik

Claeys Candy Root Beer

Claeys Candy
170 g
24,95 kr.
Få en smag af de gode gamle dage med Claeys root beer bolsjer, med samme smag af root beer som da du var barn. Clays bolsjer har været lækre og friske siden 1919, og er siden blevet en garanteret leverandør af den delikate og gode smag i de mange forskellige bolsjer, uden fedt og gluten. Bolsjerne har fået deres 100% naturlige root beer smag
Claeys Candy Peppermint 170 g Claeys Candy Peppermint 170 g 2
Tilgængelig
Slik

Claeys Candy Peppermint

Claeys Candy
170 g
24,95 kr.
Få en smag af de gode gamle dage med Claeys pebermyntebolsjer, med samme smag af pebermynte som da du var barn. Clays bolsjer har været lækre og friske siden 1919, og er siden blevet en garanteret leverandør af den delikate og gode smag i de mange forskellige bolsjer, uden fedt og gluten. Bolsjerne har fået deres 100% naturlige pebermynte smag
Claeys Candy Anise 170 g Claeys Candy Anise 170 g 2
Tilgængelig
Slik

Claeys Candy Anise

Claeys Candy
170 g
24,95 kr.
Få en smag af de gode gamle dage med Claeys anisbolsjer, med samme smag af anis som da du var barn. Clays bolsjer har været lækre og friske siden 1919, og er siden blevet en garanteret leverandør af den delikate og gode smag i de mange forskellige bolsjer, uden fedt og gluten. Bolsjerne har fået deres 100% naturlige anis smag 
Claeys Candy Wild Cherry 170 g Claeys Candy Wild Cherry 170 g 2
Tilgængelig
Slik

Claeys Candy Wild Cherry

Claeys Candy
170 g
24,95 kr.
Få en smag af de gode gamle dage med Claeys kirsebærbolsjer, med samme smag af kirsebær som da du var barn. Clays bolsjer har været lækre og friske siden 1919, og er siden blevet en garanteret leverandør af den delikate og gode smag i de mange forskellige bolsjer, uden fedt og gluten. Bolsjerne har fået deres 100% naturlige kirsebær smag
Claeys Candy Assorted Fruit 170 g Claeys Candy Assorted Fruit 170 g 2
Tilgængelig
Slik

Claeys Candy Assorted Fruit

Claeys Candy
170 g
24,95 kr.
Få en smag af de gode gamle dage med Claeys frugtbolsjer, med samme smag af frugt som da du var barn. Clays bolsjer har været lækre og friske siden 1919, og er siden blevet en garanteret leverandør af den delikate og gode smag i de mange forskellige bolsjer, uden fedt og gluten. Bolsjerne har fået deres 100% naturlige frugt smag 
Claeys Candy Green Apple 170 g Claeys Candy Green Apple 170 g 2
Tilgængelig
Slik

Claeys Candy Green Apple

Claeys Candy
170 g
24,95 kr.
Få en smag af de gode gamle dage med Claeys grøn æblebolsjer, med samme smag af æble som da du var barn. Clays bolsjer har været lækre og friske siden 1919, og er siden blevet en garanteret leverandør af den delikate og gode smag i de mange forskellige bolsjer, uden fedt og gluten. Bolsjerne har fået deres 100% naturlige æble smag
Claeys Candy Horehound 170 g Claeys Candy Horehound 170 g 2
Tilgængelig
Slik

Claeys Candy Horehound

Claeys Candy
170 g
24,95 kr.
Få en smag af de gode gamle dage med Claeys Horehoundbolsjer, med samme smag af Horehound som da du var barn. Clays bolsjer har været lækre og friske siden 1919, og er siden blevet en garanteret leverandør af den delikate og gode smag i de mange forskellige bolsjer, uden fedt og gluten. Bolsjerne har fået deres 100% naturlige Horehound smag

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.