Store chokoladeposer

Hershey's Conversation Kisses Milk Chocolate 226 g Hershey's Conversation Kisses Milk Chocolate 226 g 2
  • Ny
Tilgængelig
59,96 kr.
Disse specielle hjerter fra Hershey's Kisses er en sjov videreudvikling af de klassiske valentinshjerter, idet de har søde beskeder printet på bunden af hvert eneste stykke! Denne pose indeholder 226g af Hersheys Valentine Conversation Kisses pakket i folie, som indeholder en sød besked på hvert stykke chokolade... det svarer til ca. 60 stykker....
Allen's Chicos 190 g Allen's Chicos 190 g 2
Tilgængelig
Slik

Allen's Chicos

190 g
44,95 kr.
ALLENS CHICOS er skønne, tyggevenlige jellybabyer med chokoladesmag. De frække Allens Chicos er superlækre. Mas dem, stræk dem eller bid deres hoved af før, de får lavet ulykker. Indeholder ingen kunstige farvestoffer.
Kit Kat Mini Hojicha Roasted Green Tea 12 Pack - 139 g
Tilgængelig
Chokolade

Kit Kat Mini Hojicha Roasted Green Tea

Kit Kat
12 Pack - 139 g
89,95 kr.
Kom med til Japan med KitKat og denne eksklusive chokolade med en indpakning og smag inspireret af de traditionelle japanske teblade ved navn Houjicha. Houjicha er en en meget speciel japansk te, som er helt unik på grund af, at den tilberedes i en porcelænsskål over varmt kul, hvor almindelig japansk te normalt bliver dampet.
M&M's Peanut Butter Big Bag 144 g
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Peanut Butter Big Bag

M&M's
144 g
34,95 kr.
De ikoniske M&Ms bliver kun endnu bedre med den lækre smag af ægte jordnøddesmør. M&Ms slik med jordnøddesmør er dejlig chokolade, der fungerer skønt som festslik, bagning, eventuren eller i slikskålen. Dette populære chokoladeslik er lavet med ægte jordnøddesmør, mælkechokolade og omgivet af en farverig sukkerskal!
Merci Balls 4 Delicious Flavours 120 g
Tilgængelig
29,95 kr.
Oplev fire forskellige typer af fuldstændig nydelse med denne bitter chokolade med fløde eller mælkechokolade. Prøv de delikate chokoladeæg med praline eller opdag det lækre fyld af fin nougat praline.
Hershey's Kisses Filled with Caramel Share Pack 286 g Hershey's Kisses Filled with Caramel Share Pack 286 g 2
Tilgængelig
69,95 kr.
Hersheys Kisses mælkechokolade fyldt med cremet karamel....en fantastisk kombination! Saftig mælkechokolade som smelter i munden imens den dekadente karamel indhylder dine smagsløg, når du fortærer disse lækre bidder. Gør fødselsdag, polterabend og andre større sammenkomster endnu sødere med KISSES mælkechokolade fyldt med karamel. Du kan også putte dette...
Hershey's Miniature 150 g Hershey's Miniature 150 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Hershey's Miniature

Hershey's
150 g
34,95 kr.
Åbn op for en pose fuld af fest med Hershey! Der er lidt godt til alle dem med den søde tand: Mini-HERSHEY Mælkechokoladebarer, HERSHEY’s specielle mørke chokoladebarer, KRACKEL chokoladebarer, og MR. GOODBAR mælkechokoladebarer. Posen fuld af fest er perfekt til slikskålen, til det uartige mellemmåltid, eller til at putte i kagedejen!
Reese's Thins Milk Chocolate 87 g Reese's Thins Milk Chocolate 87 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Reese's Thins Milk Chocolate

Reese's
87 g
29,95 kr.
Lad dig svælge hen i den fyldige kombination af mørk chokolade og jordnøddesmør. Det er den samme smag, du kender og elsker fra REESEs små kopper med jordnøddesmør, men nu med et ekstra twist. Disse, lidt tyndere kopper kommer i en genlukkelig pose, som gør dem til en perfekt måde hvorpå, du kan nyde din yndlingskombination på farten.
Butterfinger Jingles 255.1 g Butterfinger Jingles 255.1 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Butterfinger Jingles

Nestle
255.1 g
69,95 kr.
Sneen falder til jul med denne butterfingersnack! En stor pose chokoladeklokker med en lækker midte af den traditionelle butterfinger-smag. Julen falder tidligt i år med disse sprøde, knasende peanut butteragtige butterfingers, og mon ikke julemanden har en butterfinger eller to med i kande?
Russell Stover Mint Patties 85 g Russell Stover Mint Patties 85 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Russell Stover Mint Patties

Russell Stover
85 g
24,95 kr.
Disse småkager har en cremet smag af pebermynte i midten, dækket af en rund smag af mørk chokolade. I hver pose på 85 gram får man hele 10 indpakkede småkager. Disse vidunderlige stykker dessert er både forfriskende og søde fra første bid.
Russell Stover Coconut 85 g Russell Stover Coconut 85 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Russell Stover Coconut

Russell Stover
85 g
24,95 kr.
Russel Stover chokoladestykker med kokosnødder kommer i en stor pose på hele 85 gram. De er perfekte til en julegave eller en god snack derhjemme. Stykker har en lækker smag af kokosnøddesmag i midten, dækket af en rund smag af mørk chokolade.
McVitie's Nibbles Hobnobs Milk Chocolate 120 g
Tilgængelig
Chokolade

McVitie's Nibbles Hobnobs Milk Chocolate

McVities
120 g
24,95 kr.
McVities Digestives Nibbles med mælkechokolade er små kugler af Hobnobs-kiks overdækket med blød mælkechokolade. De er perfekte at servere til festen, på farten eller at dele til filmaftenen.
McVitie's Nibbles Caramel Digestives Bites 120 g
Tilgængelig
24,95 kr.
Nibbles er små kugler af skøn karamelsmag, som er overtrukket med mælkechokolade. Mundrette bidder af gyldenbagt småkage, som er overtrukket med sød og blød mælkechokolade og karamelsmag, det hele formet til små kugler.
Reese's Thins Dark Chocolate 87 g Reese's Thins Dark Chocolate 87 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Reese's Thins Dark Chocolate

Reese's
87 g
29,95 kr.
Lad dig svælge hen i den fyldige kombination af mørk chokolade og jordnøddesmør. Det er den samme smag, du kender og elsker fra REESEs små kopper med jordnøddesmør, men nu med et ekstra twist. Disse, lidt tyndere kopper kommer i en genlukkelig pose, som gør dem til en perfekt måde hvorpå, du kan nyde din yndlingskombination på farten.
M&M's Hazelnut Spread Share Size 71.7 g M&M's Hazelnut Spread Share Size 71.7 g 2
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Hazelnut Spread Share Size

M&M's
71.7 g
24,95 kr.
Gør dig klar til at blive skør med hasselnød med denne chokolade med hasselnød M&Ms. Du får al smagen fra din yndlings chokolade- og hasselnøddecreme, som du normalt ville komme på brød. Disse innovative stykker slik har et blødt og nøddeagtigt centrum, som er dækket af mælkechokolade og en knasende og farverig sukkerskal. Pakken er i en delevenlig...
McVitie's Jaffa Cake Nibbles 100 g McVitie's Jaffa Cake Nibbles 100 g 2
Tilgængelig
Chokolade

McVitie's Jaffa Cake Nibbles

McVities
100 g
24,95 kr.
En syrlig midte af appelsin og let kage, overtrykket med lækker mælkechokolade og mørk chokolade. De er simpelthen uimodståelige at gumle på, men umulige at beskrive – snup en pakke og gør dit bedste forsøg! Nyd den uimodståelige chokolade- og appelsinagtige slyngel.
McVitie's Nibbles Milk Chocolate Digestives Bites 120 g
Tilgængelig
24,95 kr.
McVities Digestives Milk Chocolate Nibbles er den gumlelige, knasende og fyldige chokoladesnack, der kombinerer to fantastiske snacks – småkager og mælkechokolade! Disse sprøde småkagekugler, som er lavet af lækre Digestives-kiks, er taget et skridt videre og overtrukket med dekadent chokolade, som forvandler den til en sød snack, som er umulig at slå....
Nestle Milkybar Mix Ups 95 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Milkybar Mix Ups

Nestle
95 g
29,95 kr.
Milkybar Mix Ups er en spændende blanding af Milkybars hvide chokoladeknapper med et kakaocremefyld samt mælkechokoladeknapper, som er fyldt med en mælkecreme. En spændende blanding af Milkybars, som indeholder stykker af hvid chokolade med et lækkert kakaofyld som har en cremet smag, samt stykker af mælkechokolade med smag af skøn mælkecreme.
M&M's Crispy Share Size 80.2 g
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Crispy Share Size

M&M's
80.2 g
24,95 kr.
Nu er et helt årtis lange pause overstået, og den sprøde M&Ms mælkechokolade er tilbage på markedet efter overvældende efterspørgsel. Nyd den skønne, sprøde midte af knas, som er overtrukket med ægte mælkechokolade og den farverige slikskal. Det er en variation af den gamle klassiker, og den vil helt sikkert tilfredsstille enhvers chokoladetrang. Sprøde...
Nestle Munchies 104 g Nestle Munchies 104 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Munchies

Nestle
104 g
29,95 kr.
Munchies er mælkeovertrukne stykker guf med en midte, der består af blød karamel og sprød småkage. MUNCHIES leverer legesyg forkælelse i en genlukkelig pakke, og er perfekt at dele.
Nestle Toffee Crisp Bites 107 g Nestle Toffee Crisp Bites 107 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Toffee Crisp Bites

Nestle
107 g
29,95 kr.
Mundrette bidder af lækker, blød karamel og sprøde stykker af kornprodukter, alt sammen indkapslet i glat mælkechokolade. Den lækre kombination af sprødt korn og den gode karamel, som er dækket med glat mælkechokolade, gør TOFFEE CRISP til en unik kombination af forskellige teksturer, som du vil elske. Da de er pakket i en 107 g stor pose, gør det dem til...
Cadbury Fudge Minis 120 g
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Fudge Minis

Cadbury
120 g
29,95 kr.
Overdådige og delevenlige små stykker af blød karamel, indkapslet i lækker og blød Cadbury mælkechokolade – små stykker karamel, mega meget underholdning! Overdådig karamel overtrukket med lækker Cadbury mælkechokolade. Den genlukkelige pose er god, hvis du vil gemme noget til senere, men hvorfor ville man dog gøre det?
Kinder Schoko-Bons 125 g Kinder Schoko-Bons 125 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Schoko-Bons

Kinder
125 g
24,95 kr.
Et blødt og cremet indre med sprøde hasselnødder omgivet af en skal af fin Kinder chokolade. En unik smagsoplevelse, der er perfekt at dele, da de alle er individuelt indpakkede. Kinder Schoko-Bons kombinerer i små chokoladekugler den traditionelle og velkendte smag af Kinders lækre mælkechokolade og cremede mælkefyld med den sprøde følelse og smagen af...

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.