Stop Madspild Pakke Rest, udgået / udløbet varer

  Stop Madspild Pakke

  Rest, udgået / udløbet varer
  Ikke på lager
  39,00 kr.
  Inkl. moms

  iKiosk har valgt at støtte op om kampen mod madspild. Det betyder, at du nu kan købe en "stop madspild" pakke med overskydende snacks.

  Stop madspild er en pakke, som ikiosks personale fylder med det overskydende mad som er tilbage på dagen/ugen. Pakkens indhold er varieret, og kan bl.a. indeholde amerikanske, japanske og engelske snacks mm.

  Vi gør opmærksom på, at nogle produkter kan være gået på dato, dette gælder dog kun på produkter, med datomærkningen "Bedst før/Mindst holdbar til".  Hvis varen dufter og smager fint, kan den sagtens stadig spises.

  Produkter kan indeholde AZOfarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne

  Tusind tak, fordi i vil støtte kampen mod madspild :)

  Allergener (kan indeholde)
  Glute​n, Mælk, Nødder, Soja, Æg, ​Jordnødder, Sesamfrø, Fisk, Sennep
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken