Stænger

Stænger er et af USA's mest populære bløde sliklækkerier. Prøv vores udvalg af Twizzlers, Red Vines og Kennys lakridsslik allerede i dag. Blød og chewy slikstrimler fyld med frugtsmag. Vores Kenny’s udvalg inkluderer unikke og spændende smag herunder Dr Pepper, A&W, Hawaiian Punch, Crush Grape og Appelsin. Hvis du leder efter sjov slik fyldt med smag er vores amerikanske lakridsslik noget for dig. 

Cow Tales Caramel Brownie 28 g
  • Ny
Tilgængelig
Slik

Cow Tales Caramel Brownie

Cow Tales
28 g
5,95 kr.
Hvis du elsker brownies – hvem gør ikke det? - og cremet karamel, så vil du med garanti elske disse chokoladebrownies Cow Tales, som kun er i handlen i en begrænset periode!  Hver eneste bid er en overdådig kombination af den seje chokoladebrownie, som helt sikkert bringer minderne om mors køkken frem, og den lækre midte fyldt med chokoladekaramel. Nej,...
Red Vines Original Red Valentine's Twists 99 g Red Vines Original Red Valentine's Twists 99 g 2
  • Ny
Tilgængelig
24,95 kr.
Denne valentinsdag kan du give de snoede Red Vines til en, du kan lide! Denne pakke med 99g indeholder de originale snoede, røde stænger er en sød ting at give, og vil din udkårne et smil på læben.
Juicy Twists Orange 141 g Juicy Twists Orange 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Juicy Twists Orange

Juicy Twists
141 g
24,95 kr.
Juicy Twist med appelsin er en lakridsstang, som vil overbevise dig om, at du spiser rigtig frugt! De er den perfekte kombination af den friske frugtsmag med antydningen af sødme. Lavet med ÆGTE frugtjuice, og ORANGE Juice Twists lakridsstangen vil helt sikkert glæde dine smagsløg.
Twizzlers Licorice Nibs 170 g Twizzlers Licorice Nibs 170 g 2
Tilgængelig
Slik

Twizzlers Licorice Nibs

Twizzlers
170 g
29,95 kr.
Lækker lakrids Twizzlers i bløde, mundrette bidder! En gammeldags slik-favorit. Sorte Twizzlers Nibs er perfekte i slikskålen derhjemme eller på kontoret. Hver eneste, lækre stang byder på en fantastisk lakridssmag med en fremragende, tyggevenlig tekstur, der med sikkerhed vil tilfredsstille selv den mest kvalitetsbevidste lakridskender.
Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel 172 g Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel 172 g 2
Tilgængelig
Slik

Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel

Twizzlers
172 g
24,95 kr.
Disse syrlige og lækre strimler giver dig og dine fingre timevis af ud-viklende morskab, og endnu mere sjov for din mund, når du har viklet dem ud! Nyd den klassiske, tyggevenlige slik, der er proppet af pikant kirsebærsmag. Tag strimlerne og lav et venskabsarmbånd, eller en halskæde, som kan spises. TWIZZLERs slik er den perfekte snack at have på...
Juicy Twists Strawberry 141 g Juicy Twists Strawberry 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Juicy Twists Strawberry

Juicy Twists
141 g
24,95 kr.
Juicy Twist med jordbær er en lakridsstang, som vil overbevise dig om, at du spiser rigtig frugt! De er den perfekte kombination af den friske frugtsmag med antydningen af sødme. Lavet med ÆGTE frugtjuice, og STRAWBERRY Juice Twists lakridsstangen vil helt sikkert glæde dine smagsløg.
Juicy Twists Cherry 141 g Juicy Twists Cherry 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Juicy Twists Cherry

Juicy Twists
141 g
24,95 kr.
Juicy Twist med kirsebær er en lakridsstang, som vil overbevise dig om, at du spiser rigtig frugt! De er den perfekte kombination af den friske frugtsmag med antydningen af sødme. Lavet med ÆGTE frugtjuice, og CHERRY Juice Twists lakridsstangen vil helt sikkert glæde dine smagsløg.
Twizzlers Watermelon Pull N Peel 396 g Twizzlers Watermelon Pull N Peel 396 g 2
Tilgængelig
Slik

Twizzlers Watermelon Pull N Peel

Twizzlers
396 g
49,95 kr.
Lakridsreb der kan rives fra hinanden og indeholder en fantastisk vandmelonsmag! Twizzlers har aldrig været så sjove!
Red Vines Black Licorice Twists Sugar Free 141 g Red Vines Black Licorice Twists Sugar Free 141 g 2
  • Nedsat pris / -25%
Tilgængelig
26,21 kr. 34,95 kr.
Red Vines sorte lakridsstænger er fyldt med en kraftig smag i en vidunderlig, tyggevenlig lækkerbisken! Hver stang har den klassiske sorte glans, der er lækre lakridsstykkers kendetegn. Dette fedtfrie slik er en savl-fremkaldende snack, der kan nydes både nat og dag! Gem en krukke i dit lager eller del dem med venner og familie. Lakrids er også altid et...
Red Vines Original Red Twists 141 g Red Vines Original Red Twists 141 g 2
Tilgængelig
Slik

Red Vines Original Red Twists

Red Vines
141 g
24,95 kr.
Sød, tyggevenlig, rød og ranke-formet. Disse klassiske, røde lakridsstænger er fyldt med smag, der med sikkerhed vil få smilet bragt frem, og som er perfekte som snacks eller til at servere for dine gæster til din næste fest. Som altid er der ingen konserveringsmidler, og de er altid fedtfrie. Endnu en grund til at spise dig gennem en hel pose med god...
Red Vines Sugar Free Strawberry Twists 141 g Red Vines Sugar Free Strawberry Twists 141 g 2
Tilgængelig
34,95 kr.
Den fantastiske smag af Red Vines kvalitets-lakridsstænger med jordbærsmag, men uden alt det sukker der! Bestil en pose Red Vines Sugar Free med det samme og nyd dem... med god samvittighed!
Cow Tales Vanilla 28 g Cow Tales Vanilla 28 g 2
Tilgængelig
Slik

Cow Tales Vanilla

Cow Tales
28 g
5,95 kr.
2 Anmeldelser
Vanilla Cow Tales er lavet efter den samme, lækre opskrift som Original Caramel Creams. De er bløde, tyggevenlige karameller omkransende en fyldig, cremet kerne. Den første smag Cow Tales producerede var vaniljesmag, og den blev lanceret i 1984.
Cow Tales Caramel Apple 28 g Cow Tales Caramel Apple 28 g 2
Tilgængelig
Slik

Cow Tales Caramel Apple

Cow Tales
28 g
5,95 kr.
Caramel Apple Cow Tales er lavet af den samme lækre, tyggevenlige karamel som Goetze's Vanilla Cow Tales. Hvis du kan lide at bide i et surt Granny Smith æble omgivet af karamel, vil du simpelthen elske Goetze's Caramel Apple Cow Tales!
Cow Tales Strawberry 28 g Cow Tales Strawberry 28 g 2
Tilgængelig
Slik

Cow Tales Strawberry

Cow Tales
28 g
5,95 kr.
Strawberry Cow Tales er lavet af tyggevenlig, jordbærkaramel omkring en vaniljecremekerne.
Twizzlers Cherry Nibs 63 g Twizzlers Cherry Nibs 63 g 2
Tilgængelig
Slik

Twizzlers Cherry Nibs

Twizzlers
63 g
14,95 kr.
1 Anmeldelser
Herlige Twizzlers Twists med kirsebærsmag, bare i små, mundfuldestore stykker til en hurtig snack... og stadig fedtfattige! Grib din Twizzlers Nibs i dag og fordyb dig i en smagsoplevelse, du ikke vil glemme.
Twizzlers Rainbow 351 g Twizzlers Rainbow 351 g 2
Tilgængelig
Slik

Twizzlers Rainbow

Twizzlers
351 g
49,95 kr.
TWIZZLERS Rainbow Twists giver dit yndlings slik en hel ny dimension. Nye farver, nye smag. Så nu kan du nyde TWIZZLERS Twists med smagen af ikke kun den klassiske jordbærsmag, men også appelsin, limonade, vandmelon, blå hindbær og vindrue.
Dr Pepper Twist 142 g Dr Pepper Twist 142 g 2
Tilgængelig
Slik

Dr Pepper Twist

Dr Pepper
142 g
24,95 kr.
Dr Pepper's autentiske blanding af 23 smage er nu tilgængelig i en chewy sliktwist. Prøv en pakke i dag
A&W Root Beer Twists 142 g A&W Root Beer Twists 142 g 2
Tilgængelig
Slik

A&W Root Beer Twists

A&W Root Beer
142 g
24,95 kr.
1 Anmeldelser
Lakrids med A&W Rootbeer Soda smag. Prøv vores sliktwists med A&W Rootbeer smag. Hver lakridsstang er fem tommer lang, og der er 21 twists i hver pose.
Twizzlers Strawberry 70 g Twizzlers Strawberry 70 g 2
Tilgængelig
Slik

Twizzlers Strawberry

Twizzlers
70 g
17,95 kr.
1 Anmeldelser
Det tager omkring 15 timer at lave TWIZZLERS Strawberry Twists, og meget mindre tid at spise en. Vrid dagen ud med dejlige smag. Chewy rød lakridstwists med en vidunderlig jordbærsmag. Dens klare, røde farve og lange, twistede form er begge klassiske kendetegn på denne all-time favoritsnack.
Twizzlers Licorice Twists 198 g Twizzlers Licorice Twists 198 g 2
Tilgængelig
Slik

Twizzlers Licorice Twists

Twizzlers
198 g
34,95 kr.
1 Anmeldelser
Twizzlers lakridstwist - den originale sorte lakrids Twizzlers i en 198g pose. Hvis du vil opleve en twist på den tidsløse smag af sort lakrids, så vælg Twizzlers twists med lakridssmag. Nyd den klassiske krydrede- søde smag af TWIZZLERS Twists. Hav en pose i køkkenet, på kontoret og i din bil, så du altid har en snack parat, når lysten rammer.
Twizzlers Strawberry Single 7 g Twizzlers Strawberry Single 7 g 2
Tilgængelig
Slik

Twizzlers Strawberry Single

Twizzlers
7 g
1,00 kr.
Nu igen på lager grundet stor efterspørgsel … Fedtfattige chewy, lakridsstang-formede stænger med jordbærsmag. Henrykker smagsløg!

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.