Sodavand og vand

Nogle gange er det eneste, du leder efter, en produkt, der kan give dig, netop dét du har brug for – intet mere, intet mindre. Så, hvis alt, hvad du ønsker, er en almindelig amerikansk eller engelsk sodavand, der har en forfriskende smag, kan slukke din tørst og vil efterlade dig undrende over, hvilke andre sodavandsværker ”sodavandscheferne” i USA / UK har opfundet, så tjek vores udvalg af almindelige amerikanske og britiske sodavand ud – og det er ikke fordi almindelige amerikanske og engelske sodvand på nogen måder er ”almindelige”!

  • Ny
Tilgængelig
Drikkevarer

Faygo Grape

Faygo
355 mL
11,95 kr.
  • Ny
Tilgængelig
Drikkevarer

Faygo Redpop

Faygo
355 mL
11,95 kr.
  • Ny
Tilgængelig
Drikkevarer

Faygo Orange

Faygo
355 mL
11,95 kr.
Tilgængelig
19,95 kr.
Nu kan du fange dem alle med denne ekstremt populære Pokémon sodavand fra Japan – lækre dåser med brusende vand produceret af Ocean Bomb, og hver eneste af dem har fået tilført smag af appelsin, som passer med farverne på den Pokémon, der er på dåsen.
Tilgængelig
19,95 kr.
Nu kan du fange dem alle med denne ekstremt populære Pokémon sodavand fra Japan – lækre dåser med brusende vand produceret af Ocean Bomb, og hver eneste af dem har fået tilført smag af fersken, som passer med farverne på den Pokémon, der er på dåsen.
Tilgængelig
Drikkevarer

Dr. Pepper Dark Berry

Dr Pepper
355 ml
11,95 kr.
Dr Pepper fås nu i en NY smagsvariant...men den vil IKKE være på markedet for altid. Den hedder Dr Pepper med mørke bær, og det er en smagsvariant, der kun er på markedet i en begrænset periode for at hylde Spider-Man Far From Home. Smag den i dag for at prøve et mørkere twist af de 23 legendariske smagsvarianter, du elsker. Dark Berry begynder med den...
Tilgængelig
Drikkevarer

Coca Cola Vanilla

Coca Cola
355 ml
11,95 kr.
Coca-Cola Classic med vanilje indeholder den søde aroma og fantastiske smag af vanilje, som blandes med den forfriskende smag af Coca-Cola. Hver dåse indeholder den kendte, fantastiske smag af cola men med tilføjelse af den naturlige vaniljesmag. Sørg for at have en dåse i køleskabet, som du kan servere kold for at opnå maksimal forfriskelse.
Tilgængelig
Drikkevarer

Pepsi Mango

355 ml
11,95 kr.
Et skvæt af lækker mango juice parret med den modige og forfriskende Pepsi, som du kender og elsker. Den dristige, robuste Pepsi, som du holder af, men nu med lidt frugtjuice, som giver dig en forfriskende cola fuld af smag.
Tilgængelig
Drikkevarer

Pepsi Berry

355 ml
11,95 kr.
Et skvæt af lækker bærjuice parret med den modige og forfriskende Pepsi, som du kender og elsker. Den dristige, robuste Pepsi, som du holder af, men nu med lidt frugtjuice, som giver dig en forfriskende cola fuld af smag.
Tilgængelig
Drikkevarer

Coca Cola Plus Coffee

Coca Cola
330 ml
14,95 kr.
Vil du have kaffe eller sodavand? Hvorfor ikke begge to?! Denne Coca Cola Plus Coffee blander smagen af blød kaffe med den originale Coca Cola-smag, som alle kender og elsker. Har du nogensinde overvejet, hvordan kombinationen af Coca Cola og kaffe vil smage? Nu har du chancen for at prøve det i virkeligheden!
Tilgængelig
Drikkevarer

Coca Cola Classic Caffeine Free

Coca Cola
355 mL
11,95 kr.
Denne koffeinfrie Coca-Cola har en skøn Coca-Cola-smag – bare uden koffein! Få den forfriskende smag af Coca-Cola hjem. Ingen kunstige smags- eller konserveringsmidler tilsat siden 1887. Nyd Coca-Colas sprøde og lækre smag til maden, på farten, eller del den. Servér iskold for at opnå den fulde forfriskelse.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.