Sodavand og vand

Nogle gange er det eneste, du leder efter, en produkt, der kan give dig, netop dét du har brug for – intet mere, intet mindre. Så, hvis alt, hvad du ønsker, er en almindelig amerikansk eller engelsk sodavand, der har en forfriskende smag, kan slukke din tørst og vil efterlade dig undrende over, hvilke andre sodavandsværker ”sodavandscheferne” i USA / UK har opfundet, så tjek vores udvalg af almindelige amerikanske og britiske sodavand ud – og det er ikke fordi almindelige amerikanske og engelske sodvand på nogen måder er ”almindelige”!

Sprite Winter Spiced Cranberry 355 mL
  • Ny
Tilgængelig
Drikkevarer

Sprite Winter Spiced Cranberry

Coca Cola
355 mL
11,95 kr.
Udpak den mest krydrede Sprite, du kommer i nærheden af i år. Sprite Winter Spiced Cranberry gennemsyrer den sprøde citron-lime smag af Sprite med sin varme krydderiblanding og pikant tranebærsmag.
Mountain Dew Baja Blast 355 mL
  • Ny
Tilgængelig
Drikkevarer

Mountain Dew Baja Blast

Mountain Dew
355 mL
11,95 kr.
Mountain Dew Baja Blast med et skvæt at naturlig og tilsat smag af tropisk lime. Den har et lavt indhold af natrium. Snup nogle Mtn. Dew Baja Blast før, de forsvinder!
Coca Cola Cinnamon 355 mL
  • Ny
Tilgængelig
Drikkevarer

Coca Cola Cinnamon

Coca Cola
355 mL
11,95 kr.
Denne festlige nye smagsvariant er perfekt til at krydre sæsonen. Vent ikke for længe for denne variant sælges kun i en begrænset periode! Den originale smag af Coca-Cola med et skvæt af lækker kanelsmag.
Kirks Kole Beer 375 mL
Tilgængelig
Drikkevarer

Kirks Kole Beer

375 mL
19,95 kr.
Kirks Kole Beer er en sød, cola-agtig drik, som kun sælges i det vestlige Australien (og her!). Denne læskedrik er en sjov måde at blive forfrisket på ved enhver lejlighed. Nydes kold alene eller som tilbehør til en Bundaberg, bourbon eller whisky.
Dr. Brown's Root Beer 355 mL
Tilgængelig
Drikkevarer

Dr. Brown's Root Beer

355 mL
12,95 kr.
Dr. Browns Root Beer er en mild, kosher rodøl med klassisk smag og en sprød, ren smag uden stærk urtesmag. Den er blød og sød og glider let ned uden at udfordre ganen. Hverken overdrevet cremet eller syreholdig, hvilket gør det til den perfekte rodøl at parre med is eller endda som brug i cocktails.
Dr. Brown's Cream Soda 355 mL
Tilgængelig
Drikkevarer

Dr. Brown's Cream Soda

355 mL
12,95 kr.
Dr. Browns cremede sodavand er blød og forfriskende. Den har længe været en favorit med sine naturlige smagsstoffer, og den har været på markedet i generationer. Den cremede sodavand er en let og sød og ekstra blød kosher sodavand der hylder den gammeldags smag. Mængden af brus er ideel, og dens cremede krop og smagen af vanillecreme gør det til en...
Crush Diet Orange Soda 355 mL
Tilgængelig
Drikkevarer

Crush Diet Orange Soda

Crush
355 mL
12,95 kr.
Når vi taler om at skabe legende minder med modig og spændende frugtsmag, findes der ikke nogen læskedrik der tilfredsstiller helt så godt som Crush. Crush light med appelsinsmag overrasker smagsløgene med dens søde og pikante citrussmag, du kender fra den originale Crush-drik men bare uden kalorier eller koffein. Crush er en klassisk læskedrik, der har...
Minute Maid Lemonade 355 mL
Tilgængelig
Drikkevarer

Minute Maid Lemonade

355 mL
12,95 kr.
Klassikerne går aldrig af mode. Minute Maid limonade er produceret med alt det gode fra ægte citroner, og er indbegrebet af en forfriskende læskedrik med sin skønne smag fra en enklere tid. Præcis som det har været i generationer. Put gode ting i. Få gode ting igen.
Tombow Pokémon Ramune Soda 200 mL
Tilgængelig
Drikkevarer

Tombow Pokémon Ramune Soda

200 mL
21,95 kr.
Hvis du skal fange dem alle, er du helt sikkert også nødt til at fange denne enestående ramune-drik med Pokemon-tema! Denne særlige udgave med Pokemon er den ultimative forfriskelse for Pokemonmestre samt for dem, som arbejder på at blive det. Den serveres i den traditionelle glasflaske med kuglen som fungerer som prop, og denne ramunesodavand vil...
Faygo Pineapple 355 mL
Tilgængelig
Drikkevarer

Faygo Pineapple

Faygo
355 mL
11,95 kr.
Drikken for dem som ønsker sig troperne men uden at rejse langt væk. Faygo Pineapple er en sodavand med smag af ananas, der får munden til at løbe i vand og som er en fantastisk forfriskende drik.
Faygo Orange 355 mL
Tilgængelig
Drikkevarer

Faygo Orange

Faygo
355 mL
11,95 kr.
Hvor meget appelsin kan du få plads til i en dåse? Det hele. Appelsinsodavand med naturlig smag. Ægte. Naturligvis koffeinfri. Indeholder ikke frugtjuice.
Fanta Grapefruit 355 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Fanta Grapefruit

Fanta
355 ml
11,95 kr.
Denne amerikanske sodavand er forfriskende god med sin søde, sprøde og forfriskende smag. Desuden er den koffeinfri og indeholder udelukkende naturlige smagsstoffer. Så hvis du elsker smagen af grapefrugt, vil du garanteret elske denne sodavand endnu højere. Klar, boblende og øjeblikkeligt tilfredsstillende. Fanta produceres af 100% naturlige smagsstoffer...
Disney Frozen Arctic Berry Punch 250 ml Disney Frozen Arctic Berry Punch 250 ml 2
Tilgængelig
21,95 kr.
Lad det ske! Frozen 2 er i biograferne og sammen med den kommer denne lækre drik med dejlig smag af røde bær. Frozen Arctic bærdrinken er perfekt til børn (og til unge voksne), og den er 100 % naturlig, helt uden koffein eller tilsat sukker!
Barr Bubblegum 330 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Barr Bubblegum

330 ml
9,95 kr.
Barr har altid været garanti for lækkert udvalg af sodavand i mere end 100 år. Hvis du elsker tyggegummi, så prøv også Barr’s nye sodavand med tyggegummismag!
La Croix NiCola Flavoured Sparkling Water 355 mL
Tilgængelig
Drikkevarer

La Croix NiCola Flavoured Sparkling Water

LaCroix
355 mL
11,95 kr.
Denne danskvand er lavet af den bedste leverandør af frisk vand – La Croix! Det er en forfriskende og sund drik, lige til når du har brug for den. Den gode og lækre smag af cola er forfriskende når du er på farten, og det naturlige frugtindhold holder dig sund, selv på de hårdeste dage.
La Croix Cherry Lime Sparkling Water 355 mL
Tilgængelig
Drikkevarer

La Croix Cherry Lime Sparkling Water

LaCroix
355 mL
11,95 kr.
Denne danskvand er lavet af den bedste leverandør af frisk vand – La Croix! Det er en forfriskende og sund drik, lige til når du har brug for den. Den gode og lækre smag af kirsevær og lime er forfriskende når du er på farten, og det naturlige frugtindhold holder dig sund, selv på de hårdeste dage.
La Croix Blackberry Cucumber Sparkling Water 355 mL
Tilgængelig
11,95 kr.
Denne danskvand er lavet af den bedste leverandør af frisk vand – La Croix! Det er en forfriskende og sund drik, lige til når du har brug for den. Den gode og lækre smag af brombær og agurk er forfriskende når du er på farten, og det naturlige frugtindhold holder dig sund, selv på de hårdeste dage.
La Croix Pineapple Strawberry Sparkling Water 355 mL
Tilgængelig
11,95 kr.
Denne danskvand er lavet af den bedste leverandør af frisk vand – La Croix! Det er en forfriskende og sund drik, lige til når du har brug for den. Den gode og lækre smag af ananas og jordbær er forfriskende når du er på farten, og det naturlige frugtindhold holder dig sund, selv på de hårdeste dage.
Ocean Bomb Apple Sparkling Water 330 ml
Tilgængelig
19,95 kr.
Nu kan du fange dem alle med denne ekstremt populære Pokémon sodavand fra Japan – lækre dåser med brusende vand produceret af Ocean Bomb, og hver eneste af dem har fået tilført smag af æble, som passer med farverne på den Pokémon, der er på dåsen.
Ocean Bomb Strawberry Sparkling Water 330 ml
Tilgængelig
19,95 kr.
Nu kan du fange dem alle med denne ekstremt populære Pokémon sodavand fra Japan – lækre dåser med brusende vand produceret af Ocean Bomb, og hver eneste af dem har fået tilført smag af jordbær, som passer med farverne på den Pokémon, der er på dåsen.
Ocean Bomb White Grape Sparkling Water 330 ml
Tilgængelig
19,95 kr.
Nu kan du fange dem alle med denne ekstremt populære Pokémon sodavand fra Japan – lækre dåser med brusende vand produceret af Ocean Bomb, og hver eneste af dem har fået tilført smag af drue, som passer med farverne på den Pokémon, der er på dåsen.
Ocean Bomb Pear Sparkling Water 330 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Ocean Bomb Pear Sparkling Water

330 ml
19,95 kr.
Nu kan du fange dem alle med denne ekstremt populære Pokémon sodavand fra Japan – lækre dåser med brusende vand produceret af Ocean Bomb, og hver eneste af dem har fået tilført smag af pære, som passer med farverne på den Pokémon, der er på dåsen.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.