Snacks

Vi stræber efter at føre alle mulige typer snacks fra hele verdenen. Snacks og appetitvækkere kan være dine bedste venner.

Tilgængelig
Chips og snacks

Andy Capp's Ranch Fries

85 g
19,95 kr.
Oplev en smagseksplosion ved hvert eneste knas. Andy Capps Ranch Fries Corn & Potato Snacks ligner pommes fritter, men knaser som chips. Nyd denne nostalgiske og saltede snack – nu med en ny pikant Ranchsmag. Med sine 140 kalorier og 0g transfedt per portion er de et unikt alternativ til kartoffelchippen. Snup denne 85g store pose fra Andy Capps Fries,...
 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Snyder's of Hanover Jalapeno

Snyder's of Hanover
125 g
24,95 kr.
Gavmilde klumper af vores surdejs-saltkringle, proppet med intense smagskombinationer som fx vores saltkringlestykker med jalapeño, som har en smag så autentisk, at du vil tro, de lige var blevet plukkede.
Tilgængelig
Chips og snacks

Snyder's Of Hanover Salted Caramel Sweet & Salty

Snyder's of Hanover
100 g
24,95 kr.
Udgangspunktet er en århundrede år gammel familieopskrift og udelukkende de fineste ingredienser. Dernæst bliver saltkringlerne langtidsbagt til perfektion. Gavmilde klumper af surdejs-saltkringle spækket med den søde smag af smørkaramel og overdrysset med salt. Mundrette bidder, knasende saltkringlesnack. Den perfekte balance af sød og salt giver en...
Tilgængelig
Chips og snacks

Snyder's Cheddar Cheese Pretzel Pieces

Snyder's of Hanover
125 g
24,95 kr.
Gavmilde stykker af vores surdejs-saltkringle tilfører det, du elsker fra lagret cheddar-ost. Denne pose er spækket til randen med smag, som tilfredsstiller dine smagsløg. Stykker af surdejs-saltkringle i mundrette bidder og spækket med smagen af cheddarost. Svøm hen i denne cremede, modige ostesmag i disse lækre saltkringlestykker. Produceret i...
Tilgængelig
Chips og snacks

Jack Links Biltong Original

Jack Link's
25 g
24,95 kr.
Den ægte smag af Syd Africa. Eventyrlystne ånd. Krydret, marineret og lufttørret, særlig udvalgte stykker af kvalitetskød, som sikrer en dejlig og unik smagsoplevelse.
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Vanilla Bean Sweet Shakes

85 g
49,95 kr.
Et par drys af vores enkle, søde Vanilla Bean Sweet Shake vil forvandle almindelig havregrød til en skål af grød, du gerne vil bede om mere af!
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Buffalo Wing Seasoning

80 g
49,95 kr.
Udfold din kreative side ved hjælp af den mad, du elsker. Forny dine popcorn, kartofler, kylling, pizza, nødder, grøntsager og alt muligt andet! Produceret med ægte cayennepeber og smør. Tilføj smagen af de autentiske, røgede buffalovinger til dine hjemmelavede popcorn eller en hvilken som helst anden ret, for den sags skyld, med dette Buffalo Wing...
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Chile Lime Seasoning

68 g
49,95 kr.
Krydret chili møder den kølige og skarpe smag af lime, og sammen bliver de til en smagssensation, der er fuego! Drys en smule af dette krydderi på for at opnå en lækker, pikant smag, som er produceret af ægte limefrugter og en unik blanding af krydderier! Den smelter ikke. Bare ryst dette Chile Lime-krydderi på og få et rigtigt SPARK af smag!
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Apple Cinnamon Sweet Shakes

85 g
49,95 kr.
Denne klassiske kombination af syrligt æble og den søde smag af kanelsukker smager præcis som en bid af en æbletærte.
Tilgængelig
49,95 kr.
Lad dine fingre slippe for at blive klistrede. Du skal bare drysse den skønne, smør-agtige, søde smag af Maple Brown Sugar på, som du kender og elsker. Det er som om, vi bogstaveligt talt har puttet et stykke af Vermont i en flaske, så du kan nyde den klassiske havregrød.
Tilgængelig
49,95 kr.
Begynd din morgen ordenligt ved at tilføje den søde smag af jordbær og den fyldige smag af fløde til din klassiske havregrød. Sweet Shakes indeholder kun seks kalorier per portion, og er derfor en enkel og sund måde at søde din morgenmad på, og så smager det også skønt på toastbrød, yoghurt eller pandekager.
Wild West Chicken Jerky 25 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Wild West Chicken Jerky

Wild West
25 g
24,95 kr.
Hvad enten du er ude på opdagelse i bylivet, eller det store landlige landskab, så giver Wild West dig energien til at fortsætte din færd. Vores hjemmelavede laksejerky er fremstillet i Skotland, og der er brugt lokalfarmede, atlantiske laks, så den er fuld af al den udforskende ånd fra smagsfronten. 
Wild West Honey BBQ Jerky 25 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Wild West Honey BBQ Jerky

Wild West
25 g
21,95 kr.
Wild West Honey BBQ Beef Jerky er spækket med sødlig og røget smag, og er perfekt som tilbehør til din næste road trip i bedste amerikanske stil. Det høje indhold af protein og de naturlige krydderier, den er spækket med, gør denne saltede honning-barbecue snack let at dele og god underholdning for hele familien.
Kernel Nacho Cheddar 76 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Nacho Cheddar

76 g
49,95 kr.
Tortilla chips skal ikke være de eneste, som morer sig. Vores smag af Nacho Cheddar blander smagen af ægte cheddar-ost og udvalgte krydderier for at give popcornene det krydrede ekstra, som du er vild med. Tilsæt en eksplosion af lækker smag til din snack med dette Kernel krydderi til popcorn, som får dem til at smage af Nacho Cheddar.
Beer Nuts Original Peanuts 35 g Beer Nuts Original Peanuts 35 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Beer Nuts Original Peanuts

35 g
14,95 kr.
Tag den søde og salte, hemmelige opskrift. Tilsæt et glas koldt, skummende øl. Ligesom enhver superhelteduo, er Beer Nuts Original Peanuts og din yndlingsøl en dynamisk duo. Smag en håndfuld Beer Nuts Original Peanuts, og så vil også du forstå, hvad det er, der gør disse særlige, søde og salte nødder til en passion for seriøse snack-elskere overalt.
Andy Capp's Hot Fries 85 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Andy Capp's Hot Fries

85 g
19,95 kr.
ANDY CAPPs kartofler ligner den klassiske, franske, stegte, men har det samme, tilfredsstillende knas som en kartoffelchip. Et unikt alternativ til almindelige snacks. ANDY CAPPs Hot Fries er et hit til hverdagen samt ved festlige lejligheder.
Andy Capp BBQ Fries 85 g Andy Capp BBQ Fries 85 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Andy Capp BBQ Fries

85 g
19,95 kr.
Andy Capps Fries ligner dine almindelige pommes fritter, men er sprøde som chips. Disse unikke alternativer til den almindelige chip er fyldt med et fantastisk brag af smags ved hvert knas. Tilgængelig med Cheddar, Hot Chili Cheese og den evig-populære Hot Fries. Endda også med 0 gram transfedtsyrer per portion.
Jack Links Teriyaki 25 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Jack Links Teriyaki

Jack Link's
25 g
24,95 kr.
Jack Links Beef Jerky er det fineste oksekød, spicy krydret, frugtagtig med asiatiske toner. Produktet indeholder et højt proteinindhold, er velsmagende og har lavt kulhydrat- og fedtindhold.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.