Snacks

Vi stræber efter at føre alle mulige typer snacks fra hele verdenen. Snacks og appetitvækkere kan være dine bedste venner.

Cheez-It White Cheddar 42 g Cheez-It White Cheddar 42 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheez-It White Cheddar

Cheez-It
42 g
11,95 kr.
Altid fantastisk. Altid en fanfavorit. Hemmeligheden bag denne lækre herlighed fra Cheez-It White Cheddar Crackers er faktisk ret enkel: De er lavet af 100 % rigtig cheddar ost.
Jack Links Sweet n Hot 25 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Jack Links Sweet n Hot

Jack Link's
25 g
24,95 kr.
Den behageligt stærke Jack Links beef jerky med let sødme. Velsmagende tørret oksekød. Proteinrig og med kun 3 % fedt, er Jack Links Beef Jerky den perfekte snack til, når du er på farten eller dyrker sport.
Jack Links Teriyaki 25 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Jack Links Teriyaki

Jack Link's
25 g
24,95 kr.
Jack Links Beef Jerky er det fineste oksekød, spicy krydret, frugtagtig med asiatiske toner. Produktet indeholder et højt proteinindhold, er velsmagende og har lavt kulhydrat- og fedtindhold.
Andy Capp BBQ Fries 85 g Andy Capp BBQ Fries 85 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Andy Capp BBQ Fries

85 g
19,95 kr.
Andy Capps Fries ligner dine almindelige pommes fritter, men er sprøde som chips. Disse unikke alternativer til den almindelige chip er fyldt med et fantastisk brag af smags ved hvert knas. Tilgængelig med Cheddar, Hot Chili Cheese og den evig-populære Hot Fries. Endda også med 0 gram transfedtsyrer per portion.
Kernel Nacho Cheddar 76 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Nacho Cheddar

76 g
49,95 kr.
Tortilla chips skal ikke være de eneste, som morer sig. Vores smag af Nacho Cheddar blander smagen af ægte cheddar-ost og udvalgte krydderier for at give popcornene det krydrede ekstra, som du er vild med. Tilsæt en eksplosion af lækker smag til din snack med dette Kernel krydderi til popcorn, som får dem til at smage af Nacho Cheddar.
Kernel White Cheddar 80 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel White Cheddar

80 g
49,95 kr.
Hvid cheddar er smagenes ninja. Du kan ikke se det på popcornene, men de leverer en skarp, ægte ostesmag. Du kan give din favoritsnack lidt ekstra krydderi med Kernel Seasons White Cheddar Popcorn krydderi. Denne pakke indeholdende 80 g er også en lækker måde at give andre snacks et smagsløft.
Kernel Season's Butter Seasoning 80 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Season's Butter Seasoning

80 g
49,95 kr.
Der er ikke noget, der hedder “for meget smør”. Vores smørkrydderi smager som rigtigt smør fordi, det er lavet af rigtigt, cremet smør. Værs´go at drysse det på. Tilføj en fyldig smag til dine popcorn, når du skal have filmaften, med dette Butter Popcorn krydderi fra Kernel Seasons.
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chips og snacks

Jack Links Biltong Original

Jack Link's
25 g
12,48 kr. 24,95 kr.
Den ægte smag af Syd Africa. Eventyrlystne ånd. Krydret, marineret og lufttørret, særlig udvalgte stykker af kvalitetskød, som sikrer en dejlig og unik smagsoplevelse.
 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Snyder's of Hanover Jalapeno

Snyder's of Hanover
125 g
24,95 kr.
Gavmilde klumper af vores surdejs-saltkringle, proppet med intense smagskombinationer som fx vores saltkringlestykker med jalapeño, som har en smag så autentisk, at du vil tro, de lige var blevet plukkede.
Tilgængelig
Chips og snacks

Andy Capp's Ranch Fries

85 g
19,95 kr.
Oplev en smagseksplosion ved hvert eneste knas. Andy Capps Ranch Fries Corn & Potato Snacks ligner pommes fritter, men knaser som chips. Nyd denne nostalgiske og saltede snack – nu med en ny pikant Ranchsmag. Med sine 140 kalorier og 0g transfedt per portion er de et unikt alternativ til kartoffelchippen. Snup denne 85g store pose fra Andy Capps Fries,...
Tilgængelig
Chips og snacks

Ritz Crisps & Thins BBQ

48 g
24,95 kr.
Lækre tynde chips, som er ovnbagte til perfektion. Nyd det lette og smagfulde knas af Ritz Crisp & Thins Chips, overdrysset med barbecue. De er perfekte til enhver lejlighed – uanset om du nyder en snack alene eller deler med vennerne.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.