Slikkepinde

Vælg imellem et stort udvalg af lækre Ameirkanske og Engelske slikkepinde, der bringer glæde hos børn og barnlige sjæle. 

Swizzels Drumstick Mix Lolly 180 g
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Mix Lolly

Swizzels Matlow
180 g
19,95 kr.
Et udvalg af slikkepinde i tre varianter: Kirsebær & æble, original samt tyggegummismag.
Ginormous Gummi Bear on a Stick 227 g Ginormous Gummi Bear on a Stick 227 g 2
Tilgængelig
79,95 kr.
Gør dig klar til denne enorme vingummibamse, der er 100 gange større end de almindelige vingummibamser! Her får du hele to lækre smagsvarianter med jordbær og blå hindbær, alt sammen i én gigantisk vingummibamse, som du holder som slikkepind!
Mega Smarties Lollies 31 g Mega Smarties Lollies 31 g 2
Tilgængelig
9,95 kr.
Smarties Mega Double slikkepindene giver dig den skønne, frugtagtige smag af Smarties i slikkepindeform. Praktisk at spise på farten, men Smarties slikkepindene er også gode til gaveposen, som ferieslik eller, når du skal forkæles ekstra til hverdag.
Glico Popcan Assorted Mix Lolly 10.5 g Glico Popcan Assorted Mix Lolly 10.5 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
7,98 kr. 15,95 kr.
De populære Disney-karakterer på Glicos "pop can". Den ballon-agtige pakke er et stort hit. Indeni pakken finder man to-i-en Mickey slik. De fås i forskellige og super nuttede og farverige indpakninger, hvor hver af dem repræsenterer sin egen Disney-karakter, og selve slikkepinden er formet som Mickey Mouse. Super nuttet!
Glico Drink Mix Lolly 10.5 g Glico Drink Mix Lolly 10.5 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Glico Drink Mix Lolly

Glico
10.5 g
7,98 kr. 15,95 kr.
Stangslik med Mickey. Populær smagstilsætning for børn! Asorteret seks kugler med citroncola, jordbæryoghurt, flødesodavand, druesodavand, fersken, mælk. Der er tre forskellige designs per smagsvariant, og der er totalt 18 varianter.
Chupa Chups Tropical 15 g Chupa Chups Tropical 15 g 2
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Tropical

Chupa Chups
15 g
5,95 kr.
Chupa Chups slikkepind med smagen af brusende, tropiske frugter og en unik og sjov 3D-form. Den øverste del af slikkepinden har en brusende tekstur og den nederste del smager af tropiske frugter.
Chupa Chups Surprise PJ Masks 12 g Chupa Chups Surprise PJ Masks 12 g 2
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Surprise PJ Masks

Chupa Chups
12 g
15,95 kr.
Det seneste midlertidige udvalg af overraskelser består af 12 samlefigurer med kendte karakterer – Kattedreng, Oline, Gecko, Oscar, Amanda, Jens, Romeo, Månepigen og Nat Ninja. Skynd dig at få din før, de bliver udsolgt!
Jurassic World Amber Lolly 25 g Jurassic World Amber Lolly 25 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
7,48 kr. 14,95 kr.
Slikkepind med appelsinsmag, individuelt indpakkede. Pinden er lavet af plastik, og inden i selve slikket er der et dinosaurhoved indkapslet i "ravklumpen". Indeholder et Jurassic World badge, du kan samle på. Tre assorterede Jurassic World designs, du kan kan samle.
Chupa Chups Surprise 13 g Chupa Chups Surprise 13 g 2
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Surprise

Chupa Chups
13 g
9,95 kr.
Pak denne Chupa Chup Surprise ud og find et spændende legetøj samt de sønne og lækre Chupa Chups slikkepinde. Meget velegnet til godteposer; inkluderer samle-legtøj i flere varianter. Slikpinden er egnet til vegetarer.
Necco Stark Slapstick Caramel Pops 19 g Necco Stark Slapstick Caramel Pops 19 g 2
Tilgængelig
9,95 kr.
De, der elsker gammeldags karamelslikkepinde vil blive vilde med Slap Stix Caramel Pops. Slap Stix karamelslikkepinde er stadig en blød, mælkeagtig karamel, der dækker en lækker banandrejning om en nougatmidte. Giv dine børn (eller børnebørn) glæden ved at nyde disse retro slikkepinde, som du gjorde som barn. Slikpinde, der egner sig til at dele.
Chupa Chups Skull Lolly 15 g Chupa Chups Skull Lolly 15 g 2
Tilgængelig
Slik

Chupa Chups Skull Lolly

Chupa Chups
15 g
3,95 kr.
Individelt indpakkede slikkepinde formet som et kranie og indeholdende to smage i hver, nemlig den fantastiske jordbær/lime-smag, som vil slå dig omkuld! Slikkepindene er ca. 10 cm lange (inkl. Pinden), og vejer i omegnen af 15 g hver. De er perfekte til fødselsdage, Halloween, julesokkerne eller til slikposen til en fest.
Chupa Chups XXL Lolly With Gum Centre 29 g Chupa Chups XXL Lolly With Gum Centre 29 g 2
Tilgængelig
4,95 kr.
Slikkepind med tyggegummicentrum. Hvis en enkelt smag ikke er nok for dig, så kan det ikke gå galt med denne XXL Chupa Chup! Cola- og æblesmag i to separate lag. Den er næsten tre gange så stor som en almindelig Chupa Chups slikkepind. Den tredelte snack vil ikke være på markedet så længe, så skynd dig at få dig en slikkepind i dag!
Tootsie Pops Giant Size 24 g Tootsie Pops Giant Size 24 g 2
Tilgængelig
Slik

Tootsie Pops Giant Size

Tootsie
24 g
5,95 kr.
Disse Tootise Pops er en smule større end de originale, men kommer stadig med et Tootsie Roll-indre. Dette er et sortiment med fem smagsvarianter, herunder: Appelsin, chokolade, kirsebær, vindrue og hindbær.
Barratt Dip Dab 23 g
Tilgængelig
Slik

Barratt Dip Dab

Candyland
23 g
6,95 kr.
Til alle dem med en sød tand og smag for nostalgisk slik er Barratt Dip Dab et must. Slikkepinden leveres med en pose syrligt limonadepulver. Slik jordbærslikkepinden og dyp i lemonade pulver for at give det søde et ekstra kick! Det er en gammel konfektionsklassiker, som både børn og voksne elsker!
Jolly Rancher Fruit Chew Lollipops 16 g Jolly Rancher Fruit Chew Lollipops 16 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Jolly Rancher Fruit Chew Lollipops

Jolly Rancher
16 g
1,98 kr. 3,95 kr.
Frugtsmagen eksploderer fra disse lækre Jolly Rancher tyggevenlige slikkepinde! Frugtfyldt bolsje der omgiver et tyggevenligt slikindre og skaber en fantastisk smagsoplevelse. Sortimentet omfatter fire vidunderlige smagsvarianter: Æble, kirsebær, vindrue, vandmelon. 
Blow Pop Bursting Berry 18 g Blow Pop Bursting Berry 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Blow Pop Bursting Berry

Blow Pop
18 g
3,95 kr.
Hvis du elsker bærsmag, vil du simpelthen elske vores Bursting Berry Blow Pops. Nyd en lækker, bæragtig bolsjeskal omkring en sjov tyggegummikerne. To lækkerier i én
Blow Pop Cherry 18 g Blow Pop Cherry 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Blow Pop Cherry

Blow Pop
18 g
3,95 kr.
Hvem kan glemme denne lækre klassiker? Hvis du elsker søde, lækre kirsebær, bliver du nødt til at prøve Charms Cherry Blow Pops. Den starter med at være en slikkepind med kirsebærsmag og bliver så til tyggegummi. To fornøjelser i én!
Blow Pop Cherry Ice Blow 18 g Blow Pop Cherry Ice Blow 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Blow Pop Cherry Ice Blow

Blow Pop
18 g
3,95 kr.
Dette er en iskold, stærk, hvid slikkepind, der er i vores sortiment af lækre, klassiske kirsebærsmage. Prøv Cherry Ice Blow Pops og nyd en bolsjeskal omkring en lækker tyggegummikerne. To fantastiske lækkerier i én
Fluffy Stuff Cotton Candy Pops 18 g Fluffy Stuff Cotton Candy Pops 18 g 2
Tilgængelig
3,95 kr.
Oplev dit yndlingssliks magi og løjer hver eneste dag i ugen! Disse lyserøde og blå, snoede slikkepinde tilfredsstiller selv den mest kræsne candyfloss-elsker. Servér dem til din næste fest og oplev din gæster have det rablende sjovt.
Swizzels Drumstick Bubblegum 12 g
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Bubblegum

Swizzels Matlow
12 g
4,95 kr.
50 år efter lanceringen af den originale trommepinds-lignende slikkepind kommer disse tygbare trommepinde-slikkepinde med tyggegummismag, som en moderne version af retro klassikeren.
Kinnerton Lollipop 22 g Kinnerton Lollipop 22 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Kinnerton Lollipop

22 g
4,98 kr. 9,95 kr.
Individuelle slikkepinde indpakket i folie, de er lavet med Kinnertons allergenfrie, mørke chokolade og er altså perfekt til alle.
Swizzels Drumstick Chewy Lolly 12 g Swizzels Drumstick Chewy Lolly 12 g 2
Tilgængelig
Slik

Swizzels Drumstick Chewy Lolly

Swizzels Matlow
12 g
3,95 kr.
Rejs tilbage til din barndom med disse Swizzels Matlow Drumstick Chewy Lollies. Hindbær og mælkesmag, disse små trommestik-lignende slikkepinde er stadig så tyggevenlige og lækre som altid.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.