Zed Candy Tropical Jawbreaker 41.3 g
Zed Candy Tropical Jawbreaker 41.3 g
Zed Candy Tropical Jawbreaker 41.3 g
Zed Candy Tropical Jawbreaker 41.3 g

Zed Candy Tropical Jawbreaker

41.3 g
6,95 kr.

(168,28 kr. kg)

Inkl. moms

Tropical Jawbreakers, bolsjer i et sortiment af smagsvarianter med et tyggegummiindre. Hver pakke indeholder 5 jawbreakers.

Ingredienser
dextrose, sukker, tyggegummibase, glukosesirup, citronsyre [E330], aromaer, modificeret stivelse [E1401], fugtighedsbevarende middel (glycerol), brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], chlorophyl-kobber-komplex og chlorophyllin-kobber-komplex [E141], (beta)-carotener [E160a], titandioxid [E171], sort gulerodskoncentrat, carnaubavoks [E903], shellak [E904], BHT (for at bevare friskheden) [E321]
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Advarsel
Kvælningsfare, Ikke egnet til børn under 5 år., * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Oprindelsesland
Kina
Mærkninger
Egnet for vegetarer, Halal
Smag
Frugt
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

19-06-2021

Batchkode :

L18170

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.