Zed Candy Radiation Balls 33.08 g
Zed Candy Radiation Balls 33.08 g
  Zed Candy Radiation Balls 33.08 g
  Zed Candy Radiation Balls 33.08 g

  Zed Candy Radiation Balls

  33.08 g
  Ikke på lager
  6,95 kr.
  Inkl. moms

  Surt-slik-fans vil elske disse supersure Radiation Balls. Det indre i hver tyggegummibold indeholder et surt, flydende centrum. Det vil få selv den mægtigste sur-elsker til at give sig. Hver tyggegummibold har endda en advarsel om radiation på overfladen, blot for at sikre at du ved, hvad slags kraft du propper i munden. Hver pakke indeholder fire sure tyggegummibolde.

  Ingredienser
  sukker, dextrose, tyggegummibase, glukosesirup, æblesyre [E296], citronsyre [E330], glycerol [E422], aromaer, modificeret stivelse [E1401], curcumin (gurkemejefarve) [E100], brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], vegetabilsk kul [E153], (beta)-carotener [E160a], titandioxid [E171], sort gulerodskoncentrat, carnaubavoks [E903], shellak [E904], BHT (for at bevare friskheden) [E321]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Kina
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer, Halal
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken