YAOKIN Ramune Tablet Candy 16 g

YAOKIN Ramune Tablet Candy

16 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
14,95 kr.

(934,38 kr. kg)

Inkl. moms

Lad blot tankerne vandre tilbage til tidligere tiders somre, hvor du måske har nydt søde sodavand. Nu kan du få hjælp til at mindes ved hjælp af Yaokins pille-slik med ramunesmag. Dette slik smager præcis som de flasker med ramune, som man kan købe under sommerfestivallerne, som finder sted over hele Japan. 

Slikket leveres i en spøjst udseende, flaskeformet beholder, som holder liv i den nostalgiske følelse af sommerfestivaller. Beholder, som ligner en torskehals-formet flaske. 

Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Japan
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.