Wonka SweeTarts Ropes 51 g
Wonka SweeTarts Ropes 51 g
Wonka SweeTarts Ropes 51 g
  Wonka SweeTarts Ropes 51 g
  Wonka SweeTarts Ropes 51 g
  Wonka SweeTarts Ropes 51 g

  Wonka SweeTarts Ropes

  51 g
  Ikke på lager
  12,95 kr.
  Inkl. moms

  Tidligere hed de Wonka Kazoozles. Disse SweeTarts Cherry Punch Ropes har fået et nyt navn, men har bevaret alle de smagsvarianter, der kommer i Kazoozles. Det bløde og tyggevenlige lakridsreb med kirsebærsmag er nu fyldt med et sødt Punchfyld.

  Ingredienser
  sukker, majssirup, HVEDEmel, vand, citronsyre [E330], sorbitol/sorbitolsirup [E420], konditorier glasur, maltodextrin, mononatriumcitrat [E331], glycerol [E422], æblesyre [E296], gelatine, kunstige farvestoffer, naturlige aromaer, (beta)-carotener [E160a]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige smagsstoffer, Ingen kunstige farvestoffer
  Farve
  Rød
  Smag
  Kirsebær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1477 KJ / 353 Kcal. Protein: 2 g. Kulhydrat: 84,3 g. -heraf sukkerarter: 56,9 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,54 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken