Wonka SweeTarts Ropes 51 g
Wonka SweeTarts Ropes 51 g
Wonka SweeTarts Ropes 51 g
Wonka SweeTarts Ropes 51 g

Wonka SweeTarts Ropes

51 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
11,95 kr.

(234,31 kr. kg)

Inkl. moms

Tidligere hed de Wonka Kazoozles. Disse SweeTarts Cherry Punch Ropes har fået et nyt navn, men har bevaret alle de smagsvarianter, der kommer i Kazoozles. Det bløde og tyggevenlige lakridsreb med kirsebærsmag er nu fyldt med et sødt Punchfyld.

Ingredienser
sukker, majssirup, HVEDEmel, vand, citronsyre [E330], sorbitol/sorbitolsirup [E420], konditorier glasur, maltodextrin, trinatrium citrat / mononatriumcitrat [E331], glycerol [E422], æblesyre [E296], gelatine, kunstige farvestoffer, naturlige aromaer, (beta)-carotener [E160a]
Allergener (indeholder)
Glute​n
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige smagsstoffer, Ingen kunstige farvestoffer
Farve
Rød
Smag
Kirsebær
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1477 KJ / 353 Kcal. Protein: 2 g. Kulhydrat: 84,3 g. -heraf sukkerarter: 56,9 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,54 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.