Wonka SweeTarts Mini Chewy 51 g
Wonka SweeTarts Mini Chewy 51 g
Wonka SweeTarts Mini Chewy 51 g
Wonka SweeTarts Mini Chewy 51 g
  • Nedsat pris
Wonka SweeTarts Mini Chewy 51 g
Wonka SweeTarts Mini Chewy 51 g
Wonka SweeTarts Mini Chewy 51 g
Wonka SweeTarts Mini Chewy 51 g

Wonka SweeTarts Mini Chewy

51 g
5,98 kr. 11,95 kr. -50%

(117,25 kr. kg)

Inkl. moms

En banebryder inden for smagsinnovation. SweeTarts leverer den originale smagskombination af dejligt sød, og lækkert sur i et udvalg af farverige slikmuligheder. SweeTarts Mini Chewy Candy byder på den klassiske SweeTarts smagsfusion i en tyggevenlig, overtrukket sliktype, der oversvømmer smagsløgene med en skarp smag på en ny, fantastisk måde

Ingredienser
dextrose, majssirup, kokosolie, æblesyre [E296], maltodextrin, majssirup faststoffer, magnesiumstearat [E572], ÆGalbumin, kunstige aromastoffer, carnaubavoks [E903], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], indigotin (blue 2) [E132], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *
Allergener (indeholder)
Æg
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne., Ikke egnet til børn under 4 år.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige smagsstoffer
Farve
Assorteret
Smag
Drue, Appelsin, Æble, Kirsebær, Citron
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1395 KJ / 333 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 80 g. -heraf sukkerarter: 66,7 g. Fedt: 3,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 3,3 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,08 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

30-06-2019

Batchkode :

818054151010:30

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.