Wonka Fun Dip 14 g
Wonka Fun Dip 14 g
Wonka Fun Dip 14 g
Wonka Fun Dip 14 g
Wonka Fun Dip 14 g
  Wonka Fun Dip 14 g
  Wonka Fun Dip 14 g
  Wonka Fun Dip 14 g
  Wonka Fun Dip 14 g
  Wonka Fun Dip 14 g

  Wonka Fun Dip

  1 Anmeldelser
  14 g
  På lager
  3,95 kr.
  Inkl. moms

  Disse slikpakker kommer i et sortiment af to forskellige Fun Dip smag. Der er den røde Cherry-Yum-Diddly og den mystiske Razzapple-Magic, der starter ud som blå og bliver grøn, så snart den mærker et pre-slikket stykke! Og husk nu, uanset om du vælger at nyde din Fun Dip langsomt eller gør den færdig inden for minutter, der er ingen rigtig måde at nyde denne sukkerrige Wonka favorit på! Wonka Fun Dips er et godt valg til fødselsdagsslikposen. Disse slikpakker kommer i et sortiment af to forskellige Fun Dip smage. Der er den røde Cherry-Yum-Diddly og den mystiske Razzapple-Magic, der starter ud som blå og bliver grøn, så snart den mærker et pre-slikket stykke!

  Ingredienser
  dextrose, maltodextrin, citronsyre [E330], natrium-, kalium- og calciumsalte af fedtsyrer [E470a], naturlige aromaer, Allura Red AC (Red 40) [E129] *
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Mexico
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Farve
  Grøn, Rød
  Tema
  Baby Shower
  Smag
  Æble, Kirsebær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1484 KJ / 355 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 92,2 g. -heraf sukkerarter: 92,2 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  JA TAK
  Det bedste slik tilbage i 80'erne. JA TAK
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-12-2021

  Batchkode :

  0143PRX110

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken