Wonka Chewy Gobstopper 106 g
Wonka Chewy Gobstopper 106 g
Wonka Chewy Gobstopper 106 g
  Wonka Chewy Gobstopper 106 g
  Wonka Chewy Gobstopper 106 g
  Wonka Chewy Gobstopper 106 g

  Wonka Chewy Gobstopper

  106 g
  På lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Tygge-Gobstopperne er en variation på den originale evigheds-Gobstopper. Ligesom originalen har Chewy Gobstoppers lag efter lag af forskellige frugtsmage, men til forskel for den originale Gobstopper, som har et skønt sød-skarpt centrum, så har tygge-Gobstopperne et tyggevenligt centrum, som rent faktisk kan tygges på! Små jawbreakere med frugtsmag, som skifter smag, når de bliver mindre, og dermed giver dig lag efter lag af underholdning.

  Ingredienser
  dextrose, majssirup, maltodextrin, kokosolie, æblesyre [E296], magnesiumstearat [E572], ÆGalbumin, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], carnaubavoks [E903], naturlige aromaer, kunstige farvestoffer, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], indigotin (blue 2) [E132], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, emulgator (solsikkelecithin), mineralolie
  Allergener (indeholder)
  Æg
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid, Fri for fisk
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1569 KJ / 375 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 87,5 g. -heraf sukkerarter: 81,3 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-01-2022

  Batchkode :

  0354 FTX 1 34 10:36

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken