Wawel Krowka mleczna Cream Fudge 250 g
Wawel Krowka mleczna Cream Fudge 250 g
Wawel Krowka mleczna Cream Fudge 250 g
  Wawel Krowka mleczna Cream Fudge 250 g
  Wawel Krowka mleczna Cream Fudge 250 g
  Wawel Krowka mleczna Cream Fudge 250 g

  Wawel Krowka mleczna Cream Fudge

  250 g
  På lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Krowki er krummende, lækre slikstykker med enestående, traditionel mælkesmag. Krowki er håndlavede, så hvert stykke er unikt, og hvert stykke indpakningspapir, der er svøbt om Krowka, har en  morsom bemærkning til at løfte dit humør i løbet af dagen.

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, skummetMÆLKspulver, smør
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Allergener (kan indeholde)
  ​Jordnødder, Æg, Nødder, Sesamfrø, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Polen
  Smag
  Karamel
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1598 KJ / 377 Kcal. Protein: 5,5 g. Kulhydrat: 80 g. -heraf sukkerarter: 69 g. Fedt: 4 g. -heraf mættede fedtsyrer: 2,3 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,18 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-12-2020

  Batchkode :

  L661R

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken