Warheads Sour Twists 113 g
Warheads Sour Twists 113 g
Warheads Sour Twists 113 g
Warheads Sour Twists 113 g
Warheads Sour Twists 113 g
Warheads Sour Twists 113 g

Warheads Sour Twists

113 g
1 Anmeldelser
24,95 kr.

(220,80 kr. kg)

Inkl. moms

Sour Twists er en af de nyeste typer slik fra WARHEADS. Hver twist er sur-strøet og kombinerer vandmelon, citron og grøn æblesmag i et reb, der kan spises helt eller pilles fra hinanden for nydelse af hver smag adskilt. 

Ingredienser
majssirup, sukker, HVEDEmel, modificeret majsstivelse, LAKTOSE, æblesyre [E296], citronsyre [E330], palmefedt, mælkesyre [E270], natriumlaktat [E325], salt, trinatrium citrat / mononatriumcitrat [E331], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], kunstige aromastoffer, fugtighedsbevarende middel (glycerol), kunstige farvestoffer, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *
Allergener (indeholder)
Mælk, Glute​n
Allergener (kan indeholde)
Soja, ​Jordnødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Farve
Assorteret
Smag
Æble, Citron, Vandmelon
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1464 KJ / 350 Kcal. Protein: 2,5 g. Kulhydrat: 77,5 g. -heraf sukkerarter: 47,5 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,31 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Lækker frugtsmag - let syrlig
Kan godt lide det der twist af vandmelon. Den er kun let syrlig, ikke som mang andre warheads produkter.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

01-10-2019

Batchkode :

011019

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.