Warheads Mini Sour Chewy Cubes 22 g
Warheads Mini Sour Chewy Cubes 22 g
Warheads Mini Sour Chewy Cubes 22 g
Warheads Mini Sour Chewy Cubes 22 g
Warheads Mini Sour Chewy Cubes 22 g
Warheads Mini Sour Chewy Cubes 22 g

Warheads Mini Sour Chewy Cubes

22 g
5,95 kr.

(270,45 kr. kg)

Inkl. moms

Warheads mini er en rund type slik med en sur, saftig smag i starten som ruller hen til en sød smag derefter. Og det geniale er, at der er seks forskellige farver og selvfølgelig seks forskellige smage. Appelsin, vandmelon, blåbær, hindbær, jordbær og æblesmag.

Ingredienser
sukker, majssirup, majsstivelse, modificeret majsstivelse, citronsyre [E330], vinsyre [E334], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, fumarsyre [E297], trinatrium citrat / mononatriumcitrat [E331]
Allergener (kan indeholde)
Mælk, Soja, ​Jordnødder, Glute​n
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Mexico
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Farve
Assorteret
Smag
Appelsin, Vandmelon, Blå hindbær, Kirsebær, Jordbær, Æble
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1331 KJ / 318 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 77 g. -heraf sukkerarter: 66 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,17 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

27-03-2019

Batchkode :

23232

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.