Warheads Smashups Big Bag 92 g
Warheads Smashups Big Bag 92 g
Warheads Smashups Big Bag 92 g
Warheads Smashups Big Bag 92 g
  Warheads Smashups Big Bag 92 g
  Warheads Smashups Big Bag 92 g
  Warheads Smashups Big Bag 92 g
  Warheads Smashups Big Bag 92 g

  Warheads Smashups Big Bag

  1 Anmeldelser
  92 g
  På lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  SMASH-UPS kombinerer det bedste af flere verdener: Overvældende, nye smagskombinationer fyldt med det intense, sure brag, som WARHEADS har fået dig til at elske. Hvad venter du på? Bestil en pose 92g med det samme!

  Ingredienser
  majssirup, sukker, æblesyre [E296], delvist hydrogeneret palmeolie, citronsyre [E330], arabisk gummi [E414], SOJAbønneolie, ascorbinsyre (C-vitamin) [E300], kunstige aromastoffer, carnaubavoks [E903], majsstivelse, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *
  Allergener (indeholder)
  Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Mælk, ​Jordnødder, Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne., Ved spisning af mange stykker inden for et kort tidsrum, kan man opleve midlertidig irritation på sarte mund eller tung.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Farve
  Assorteret
  Smag
  Jordbær, Ananas, Appelsin, Melon, Mango, Lime, Citron, Drue, Kirsebær, Bær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1308 KJ / 313 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 81,3 g. -heraf sukkerarter: 50 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,08 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  5 stjerne
  Jeg giver dette produkt 5 stjerner, fordi de er så sure! De er mere sure end sour patch kids og jeg elsker surt slik. yummm.
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  18-02-2024

  Batchkode :

  21049

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken