Warheads Smashups Big Bag 92 g
Warheads Smashups Big Bag 92 g
Warheads Smashups Big Bag 92 g
Warheads Smashups Big Bag 92 g
Warheads Smashups Big Bag 92 g
Warheads Smashups Big Bag 92 g

Warheads Smashups Big Bag

92 g
1 Anmeldelser
24,95 kr.

(271,20 kr. kg)

Inkl. moms

SMASH-UPS kombinerer det bedste af flere verdener: Overvældende, nye smagskombinationer fyldt med det intense, sure brag, som WARHEADS har fået dig til at elske. Hvad venter du på? Bestil en pose 92g med det samme!

Allergener (indeholder)
Soja, Glute​n
Allergener (kan indeholde)
Mælk, ​Jordnødder
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Farve
Assorteret
Smag
Jordbær, Ananas, Appelsin, Melon, Mango, Lime, Citron, Drue, Kirsebær, Bær
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

5 stjerne
Jeg giver dette produkt 5 stjerner, fordi de er så sure! De er mere sure end sour patch kids og jeg elsker surt slik. yummm.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

04-09-2021

Batchkode :

18247

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.