Vimto Chewy Sweets 30 g

Vimto Chewy Sweets

30 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
9,95 kr.

(331,67 kr. kg)

Inkl. moms

Dette er en rigtig retro-tyggekaramel, og denne variant af Stick Pack Chews Retro Sweets er dem i den praktiske størrelse - Vimto er berømt for deres meget smagfulde kombination af drue-, solbær- og hindbærsmag, og den er produceret med ægte frugtjuice for at opnå den særlig smagsfulde, hemmelige krydderiblanding, som børnene simpelthen bare elsker. Indeholder ca. 10 stykker karamel per pakke.

Allergener (indeholder)
Soja, Æg
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige farvestoffer
Smag
Drue, Solbær, Hindbær
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.