Vimto Chewy Bon Bons 165 g
Vimto Chewy Bon Bons 165 g
Vimto Chewy Bon Bons 165 g
  Vimto Chewy Bon Bons 165 g
  Vimto Chewy Bon Bons 165 g
  Vimto Chewy Bon Bons 165 g

  Vimto Chewy Bon Bons

  165 g
  Ikke på lager
  21,95 kr.
  Inkl. moms

  Vi kender og elsker alle sammen Vimto, ikke?! Jamen altså, den samme, lækre, hemmelige smag, du nomalt får i en læskedrik, kan du nu nyde som lækre og søde tyggevenlige Bon Bons. Lavet med rigtig frugtjuice og uden kunstige farvestoffer. Disse lækkerier er fantastiske at have med, når du har brug for en fofriskning eller, når din søde tand har brug for at blive tilfredsstillet.

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, vand, vegetabilsk olie, palmeolie, citronsyre [E330], maltodextrin, sorbitol/sorbitolsirup [E420], arabisk gummi [E414], dextrose, anthocyanin [E163], rødbedefarve [E162], koncentreret frugtsaft, drue, solbær, hindbær, naturlige aromaer, urter, krydderier, SOJAlecithin [E322]
  Allergener (indeholder)
  Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Smag
  Drue, Solbær, Hindbær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1730 KJ / 409 Kcal. Protein: 0,1 g. Kulhydrat: 86,8 g. -heraf sukkerarter: 69,1 g. Fedt: 6,7 g. -heraf mættede fedtsyrer: 3,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,03 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken