Mikakuto Puccho Soda and Melon 38 g
Mikakuto Puccho Soda and Melon 38 g
  Mikakuto Puccho Soda and Melon 38 g
  Mikakuto Puccho Soda and Melon 38 g

  Uha Puccho Soda and Melon

  40 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Surt vingummislik der er værd at skrive hjem om. Denne enkeltpakkede portion indeholder vingummi med vindruesmag i hver mundfuld. Hvert stykke er stemplet med dele af et billede af Shigekix-seriens maskot, Shigemon. Den ekstra sure smag og seje, tyggevenlige tekstur gør det her slik et must try for elskere af surt slik. Prøv at finde alle fire dele af Shigemon-billedet

  Ingredienser
  glukosesirup, sukker, højfruktose majssirup, gelatine, æblesaftkoncentrat, pektin [E440]
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Smag
  Melon
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1354 KJ / 323 Kcal. Protein: 8,42 g. Kulhydrat: 75,26 g. -heraf sukkerarter: 55,9 g. Fedt: 0,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,03 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken