Twizzlers Strawberry Lemonade 311 g
Twizzlers Strawberry Lemonade 311 g
Twizzlers Strawberry Lemonade 311 g
Twizzlers Strawberry Lemonade 311 g
Twizzlers Strawberry Lemonade 311 g
Twizzlers Strawberry Lemonade 311 g

Twizzlers Strawberry Lemonade

311 g
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
49,95 kr.

(160,61 kr. kg)

Inkl. moms

Borte er de dage, hvor man brugte Twizzlers som sugerør i iskold limonade. Måske er det, fordi Twizzlers på en eller anden måde har formået at fange den skarpe essens af citronjuicesmag og omgivet det med jordbærlakrids, som vi alle er endt med at elske. Prøv disse bløde og saftige twists, når du har brug for et forfriskende boost på en varm og fugtig dag.

Ingredienser
majssirup, HVEDEmel, Niacin (B3-vitamin), jern, thiamin (vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), sukker, palmeolie, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], citronsyre [E330], pektin [E440], salt, majsstivelse, glycerol [E422], trinatrium citrat / mononatriumcitrat [E331], kaliumsorbat [E202], kunstige farvestoffer, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *
Allergener (indeholder)
Glute​n
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Farve
Rød
Smag
Jordbær, Limonade
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1395 KJ / 333 Kcal. Protein: 2,6 g. Kulhydrat: 76,9 g. -heraf sukkerarter: 48,7 g. Fedt: 2,6 g. -heraf mættede fedtsyrer: 1,3 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,51 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

YAY
Armen de er simpelthen fantastiske! Jeg er glad for, at jeg købte to pakker da der kun er to store twizzlers i hver :D -smager SÅ godt!
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.