Twizzlers Strawberry 70 g
Twizzlers Strawberry 70 g
Twizzlers Strawberry 70 g
  Twizzlers Strawberry 70 g
  Twizzlers Strawberry 70 g
  Twizzlers Strawberry 70 g

  Twizzlers Strawberry

  1 Anmeldelser
  70 g
  Ikke på lager
  17,95 kr.
  Inkl. moms

  Det tager omkring 15 timer at lave TWIZZLERS Strawberry Twists, og meget mindre tid at spise en. Vrid dagen ud med dejlige smag. Chewy rød lakridstwists med en vidunderlig jordbærsmag. Dens klare, røde farve og lange, twistede form er begge klassiske kendetegn på denne all-time favoritsnack.

  Ingredienser
  majssirup, HVEDEmel, majsstivelse, lakridsekstrakt, palmeolie, salt, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, fugtighedsbevarende middel (glycerol), kaliumsorbat [E202], svovldioxid [E220] , Allura Red AC (Red 40) [E129] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], karamel [E150a], mikrokrystallinsk voks (paraffinvoks) [E905c], SOJAlecithin [E322]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Farve
  Rød
  Smag
  Jordbær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1464 KJ / 350 Kcal. Protein: 2,5 g. Kulhydrat: 78 g. -heraf sukkerarter: 40 g. Fedt: 1,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 1,1 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Bedste jordbær lakrids
  Dette er den bedste jordbær lakrids jeg har prøvet og det eneste, jeg vil købe! Smager fantastisk og altid frisk! Prøv det og du vil ikke spise noget andet!
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken