Twizzlers Orange Cream Pop Filled 311 g
Twizzlers Orange Cream Pop Filled 311 g
  Twizzlers Orange Cream Pop Filled 311 g
  Twizzlers Orange Cream Pop Filled 311 g

  Twizzlers Orange Cream Pop Filled

  311 g
  Ikke på lager
  54,95 kr.
  Inkl. moms

  Nyd en lækker TWIZZLERS Twist, som er inspireret af en amerikansk sommerklassiker. Den smager af Floridas forfriskende appelsiner fyldt med den bløde flødesmag. Disse fyldte TWIZZLERS Twists er en perfekt snack til, når solen skinner – præcis ligesom en klassisk flødeis er det – men de her smelter bare ikke! Det er en sød snack, som er værd at dele.

  Ingredienser
  majssirup, sukker, beriget mel, HVEDEmel, jern, thiamin (vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), vegetabilsk olie, palmeolie, palmekerneolie, kartoffelstivelse, glycerol [E422], polyoxyethylen(20)sorbitanmonostearat (polysorbat 60) [E435], citronsyre [E330], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, salt, majsstivelse, natriumlaktat [E325], SOJAlecithin [E322], kunstige farvestoffer, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, carrageenan [E407], carnaubavoks [E903]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Farve
  Orange
  Smag
  Appelsin
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1502 KJ / 359 Kcal. Protein: 2,6 g. Kulhydrat: 76,9 g. -heraf sukkerarter: 51,3 g. Fedt: 3,8 g. -heraf mættede fedtsyrer: 2,6 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,48 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken