Twizzlers Licorice Twists 198 g
Twizzlers Licorice Twists 198 g
Twizzlers Licorice Twists 198 g
Twizzlers Licorice Twists 198 g
  Twizzlers Licorice Twists 198 g
  Twizzlers Licorice Twists 198 g
  Twizzlers Licorice Twists 198 g
  Twizzlers Licorice Twists 198 g

  Twizzlers Licorice Twists

  1 Anmeldelser
  198 g
  Ikke på lager
  34,95 kr.
  Inkl. moms

  Twizzlers lakridstwist - den originale sorte lakrids Twizzlers i en 198g pose. Hvis du vil opleve en twist på den tidsløse smag af sort lakrids, så vælg Twizzlers twists med lakridssmag. Nyd den klassiske krydrede- søde smag af TWIZZLERS Twists. Hav en pose i køkkenet, på kontoret og i din bil, så du altid har en snack parat, når lysten rammer.

  Ingredienser
  majssirup, HVEDEmel, sukker, majsstivelse, lakridsekstrakt, palmeolie, salt, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, fugtighedsbevarende middel (glycerol), kaliumsorbat [E202], svovldioxid [E220] , Allura Red AC (Red 40) [E129] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], karamel [E150a], mikrokrystallinsk voks (paraffinvoks) [E905c], SOJAlecithin [E322]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Farve
  Sort
  Smag
  Lakrids
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Twizzlers farligt!!!
  Twizzlers er den mest vanedannende slik nogensinde!!!! Det er den perfekte kombination af søde og sure . Når du begynder at spise dem kan du ikke stoppe indtil posen er væk.
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken