Twizzlers Fruit Punch Pull-N-Peel 340 g
Twizzlers Fruit Punch Pull-N-Peel 340 g
  Twizzlers Fruit Punch Pull-N-Peel 340 g
  Twizzlers Fruit Punch Pull-N-Peel 340 g

  Twizzlers Fruit Punch Pull-N-Peel

  340 g
  Ikke på lager
  49,95 kr.
  Inkl. moms

  Lækker, fedtfri vingummi i tre skønne smagsvarianter. Hver stang har altid ni dele, du kan pille fra hinanden, og det gør dem perfekte at dele. Det unikke skrælle- og hive design vil glæde både børn og voksne i alle aldre. De er lækre, som de er eller som en del af et spiseligt hobbyprojekt som fx en halskæde eller armbånd. Held og lykke med at hive dig selv væk fra TWIZZLERS PULL 'N' PEEL slik med smag af frugtpunch!

  Ingredienser
  majssirup, beriget mel, HVEDEmel, Niacin (B3-vitamin), jern, thiamin (vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), sukker, palmeolie, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], salt, majsstivelse, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, citronsyre [E330], kaliumsorbat [E202], kunstige farvestoffer, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Frugt
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken