Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel 172 g
Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel 172 g
Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel 172 g
Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel 172 g
  Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel 172 g
  Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel 172 g
  Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel 172 g
  Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel 172 g

  Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel

  172 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Disse syrlige og lækre strimler giver dig og dine fingre timevis af ud-viklende morskab, og endnu mere sjov for din mund, når du har viklet dem ud! Nyd den klassiske, tyggevenlige slik, der er proppet af pikant kirsebærsmag. Tag strimlerne og lav et venskabsarmbånd, eller en halskæde, som kan spises. TWIZZLERs slik er den perfekte snack at have på kontoret, i hjemmet eller på farten.

  Ingredienser
  majssirup, HVEDEmel, sukker, palmeolie, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], salt, majsstivelse, glycerol [E422], kunstige aromastoffer, citronsyre [E330], kaliumsorbat [E202], kunstige farvestoffer, Allura Red AC (Red 40) [E129] *
  Allergener (indeholder)
  Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer, Kosher
  Farve
  Rød
  Smag
  Kirsebær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1395 KJ / 333 Kcal. Protein: 3 g. Kulhydrat: 78,8 g. -heraf sukkerarter: 42,4 g. Fedt: 1,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,53 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-10-2021

  Batchkode :

  97E04X 09:44

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken