Twizzlers Cherry Nibs 63 g
Twizzlers Cherry Nibs 63 g
Twizzlers Cherry Nibs 63 g
Twizzlers Cherry Nibs 63 g
Twizzlers Cherry Nibs 63 g
Twizzlers Cherry Nibs 63 g
Twizzlers Cherry Nibs 63 g
Twizzlers Cherry Nibs 63 g

Twizzlers Cherry Nibs

63 g
1 Anmeldelser
14,95 kr.

(237,30 kr. kg)

Inkl. moms

Herlige Twizzlers Twists med kirsebærsmag, bare i små, mundfuldestore stykker til en hurtig snack... og stadig fedtfattige! Grib din Twizzlers Nibs i dag og fordyb dig i en smagsoplevelse, du ikke vil glemme.

Ingredienser
majssirup, HVEDEmel, sukker, majsstivelse, palmeolie, salt, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, citronsyre [E330], kaliumsorbat [E202], svovldioxid [E220] , Allura Red AC (Red 40) [E129] *, mikrokrystallinsk voks (paraffinvoks) [E905c], SOJAlecithin [E322]
Allergener (indeholder)
Glute​n, Soja, Svovldioxid
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Farve
Rød
Smag
Kirsebær
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1461 KJ / 349 Kcal. Protein: 3,2 g. Kulhydrat: 81 g. -heraf sukkerarter: 48 g. Fedt: 3,2 g. -heraf mættede fedtsyrer: 1,6 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,4 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Min datter og jeg
Min datter og jeg elsker twizzlers så jeg besluttede at købe disse små twizzzlers nibs for os begge. Disse Twizzler nibs er den perfekte størrelse. Elsker dem .
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

31-07-2019

Batchkode :

43C04X1X

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.