Twizzlers Bites Watermelon 226 g
Twizzlers Bites Watermelon 226 g
Twizzlers Bites Watermelon 226 g
  Twizzlers Bites Watermelon 226 g
  Twizzlers Bites Watermelon 226 g
  Twizzlers Bites Watermelon 226 g

  Twizzlers Bites Watermelon

  226 g
  Ikke på lager
  44,95 kr.
  Inkl. moms

  Blød, skøn og sprængfyldt med vandmelonsmag. Uden alle kærnerne. Det er den søde og rappe sliktype, der giver dig følelsen af sommer lige ved hånden året rundt. Hvert stykke sød slik er herligt blødt og tyggevenligt. Det er slik, der er frækt, sødt, og sjovt at spise, så vær sikker på at have nok af dem til filmaftenen, eller middagspausen!

  Ingredienser
  majssirup, beriget mel, HVEDEmel, Niacin (B3-vitamin), jern, thiamin (vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), sukker, palmeolie, kartoffelstivelse, glycerol [E422], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, majsstivelse, fugtighedsbevarende middel (glycerol), citronsyre [E330], salt, lakridsekstrakt, mineralolie, kaliumsorbat [E202], carnaubavoks [E903], kunstige farvestoffer, Allura Red AC (Red 40) [E129] *
  Allergener (indeholder)
  Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Kosher
  Farve
  Rød
  Smag
  Vandmelon
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1494 KJ / 357 Kcal. Protein: 2,4 g. Kulhydrat: 78,6 g. -heraf sukkerarter: 47,6 g. Fedt: 3,6 g. -heraf mættede fedtsyrer: 2,4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,18 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken