Toxic Waste Slime Licker 103 g
Toxic Waste Slime Licker 103 g
Toxic Waste Slime Licker 103 g
Toxic Waste Slime Licker 103 g
  Toxic Waste Slime Licker 103 g
  Toxic Waste Slime Licker 103 g
  Toxic Waste Slime Licker 103 g
  Toxic Waste Slime Licker 103 g

  Toxic Waste Slime Licker

  103 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Nyheden fra Toxic Waste slikgruppen er Slime Licker sur, rullende slikvæske. Det lyder ikke særlig sjovt, men prøv det engang ved at rulle det på din tunge for at få en rigtig sur oplevelse - på den gode måde selvfølgelig.

  Ingredienser
  majssirup, vand, citronsyre [E330], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, mælkesyre [E270], æblesyre [E296], kaliumsorbat [E202], natriumbenzoat [E211]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne., Kvælningsfare, Ikke egnet til børn under 3 år.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Spanien
  Farve
  Blå, Rød
  Smag
  Blå hindbær, Jordbær
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 1255 KJ / 300 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 80 g. -heraf sukkerarter: 40 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,25 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken