Toxic Waste Nuclear Sludge Chew Bar Blue Raspberry 20 g

Toxic Waste Nuclear Sludge Chew Bar Blue Raspberry

20 g
4,95 kr.

(247,50 kr. kg)

Inkl. moms

En lækker, tungeprikkende, ultra-sur bar med tyg i og masser af syrlig smag med en skarphed, der vil teste dine smagsløg. Med dens vidunderlige, tyggevenlige konsistens hele vejen igennem, vil den garantere supersur nydelse til både ældre børn og voksne

Ingredienser
glukosesirup, sukker, dextrose, citronsyre [E330], delvist hydrogeneret vegetabilsk olie, delvist hydrogeneret SOJAbønneolie, delvist hydrogeneret palmeolie, modificeret majsstivelse, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], aromaer, hydrolyseret SOJAprotein, titandioxid [E171], chlorophyl-kobber-komplex og chlorophyllin-kobber-komplex [E141], SOJAlecithin [E322]
Allergener (indeholder)
Soja
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Pakistan
Mærkninger
Egnet for vegetarer, Halal
Farve
Blå
Smag
Blå hindbær
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1519 KJ / 363 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 78,8 g. -heraf sukkerarter: 52 g. Fedt: 2,8 g. -heraf mættede fedtsyrer: 1,4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,19 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

30-06-2021

Batchkode :

18069NSBB20

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.