Toxic Waste Cherry Nuclear Sludge Chew Bar 20 g

Toxic Waste Cherry Nuclear Sludge Chew Bar

20 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
4,95 kr.

(247,50 kr. kg)

Inkl. moms

En lækker tungeprikkende, ultra-syrlig bar med bid i og masser af sur smag med en skarphed, der vil teste dine smagsløg. Med dens vidunderlige, tyggevenlige konsistens hele vejen igennem, vil den garantere en supersur nydelse til både ældre børn og voksne.

Ingredienser
glukosesirup, sukker, dextrose, citronsyre [E330], delvist hydrogeneret vegetabilsk olie, delvist hydrogeneret SOJAbønneolie, delvist hydrogeneret palmeolie, modificeret majsstivelse, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], aromaer, hydrolyseret SOJAprotein, titandioxid [E171], carminer [E120], SOJAlecithin [E322]
Allergener (indeholder)
Soja
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Pakistan
Mærkninger
Egnet for vegetarer, Halal
Farve
Rød
Smag
Kirsebær
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1519 KJ / 363 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 78,8 g. -heraf sukkerarter: 52 g. Fedt: 2,8 g. -heraf mættede fedtsyrer: 1,4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,19 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.