Tic Tac Mixers Cherry & Cola 18 g
Tic Tac Mixers Cherry & Cola 18 g
Tic Tac Mixers Cherry & Cola 18 g
Tic Tac Mixers Cherry & Cola 18 g

Tic Tac Mixers Cherry & Cola

18 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
9,95 kr.

(552,78 kr. kg)

Inkl. moms

Et splinternyt sortiment af Tic Tac – smagen, der varierer mellem de forskellige smag i Mixers sortimentet. Hvad der startede som en smag, endte som en anden. Mixers tilbyder en spændende ny oplevelse med en mix-up af smag, Tic Tac fans kan nyde.

Ingredienser
sukker, maltodextrin, citronsyre [E330], vinsyre [E334], æblesyre [E296], arabisk gummi [E414], risstivelse, aromaer, magnesiumsalte af fedtsyrer [E470b], carminer [E120], (beta)-carotener [E160a], carnaubavoks [E903]
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Farve
Rød
Smag
Kirsebær, Cola
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1646 KJ / 387 Kcal. Protein: 0,1 g. Kulhydrat: 92,5 g. -heraf sukkerarter: 89,4 g. Fedt: 0,4 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,003 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.