Tic Tac Cherry Passion 18 g
Tic Tac Cherry Passion 18 g
Tic Tac Cherry Passion 18 g
Tic Tac Cherry Passion 18 g

Tic Tac Cherry Passion

18 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
9,95 kr.

(552,78 kr. kg)

Inkl. moms

Hvorfor ikke gnaske på en Tic Tac Cherry Passion, når du har brug for en forfriskende, lille opmuntring? Disse slikstykker med kirsebær og passionsfrugtssmag er bløde og søde med en kølende smag, der endda forfrisker din ånde.

Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Smag
Kirsebær, Passionsfrugt
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.