Thorntons Special Toffee Original 130 g
Thorntons Special Toffee Original 130 g
Thorntons Special Toffee Original 130 g
  Thorntons Special Toffee Original 130 g
  Thorntons Special Toffee Original 130 g
  Thorntons Special Toffee Original 130 g

  Thorntons Special Toffee Original

  130 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Vidunderlig og en fantastisk, mundret lækkerbisken, du kan have med til din eftermiddagskakao. En pose af vores Original Special Toffee kan også blive en gave du giver én, som du holder af. Top tip: De er også fantastiske til at holde børn glade på de lange biludflugter.

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, sødet kondenseret MÆLK, palmeolie, kærneMÆLK, rapsolie, vand, aromaer, retinol palmitate (A vitamin), cholecalciferol (vitamin D3), invertsukkersirup, salt
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Allergener (kan indeholde)
  Æg, Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Slå posen mod en hård overflade med flad hånd eller ”masser” karamellerne inden åbning så løsner de sig fra hinanden
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Farve
  Brun
  Smag
  Karamel
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2100 KJ / 503 Kcal. Protein: 1,8 g. Kulhydrat: 60 g. -heraf sukkerarter: 47 g. Fedt: 28 g. -heraf mættede fedtsyrer: 15 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,59 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken