Swizzels Rainbow Drops 10 g
Swizzels Rainbow Drops 10 g
Swizzels Rainbow Drops 10 g
Swizzels Rainbow Drops 10 g
  Swizzels Rainbow Drops 10 g
  Swizzels Rainbow Drops 10 g
  Swizzels Rainbow Drops 10 g
  Swizzels Rainbow Drops 10 g

  Swizzels Rainbow Drops

  10 g
  På lager
  2,95 kr.
  Inkl. moms

  Rainbow Drops er et sandt, Britisk, retro konfektionslækkeri. Disse lækre godbidder består af puffet korn og ris overtrukket med sukker i en række farver, herunder: Gul, lilla, grøn, pink og orange. Rainbow Drops er velegnede snacks til børn, og er perfekte til at transportere nostalgiske voksne tilbage til deres unge dage! Rainbow Drops indeholder ingen kunstige farver.

  Ingredienser
  sukker, majs, glukosesirup, aromaer, rødbedefarve [E162], chlorophyl-kobber-komplex og chlorophyllin-kobber-komplex [E141], Lutein [E161b], paprikaekstrakt [E160c]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer
  Farve
  Assorteret
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1566 KJ / 370 Kcal. Protein: 2,8 g. Kulhydrat: 88,7 g. -heraf sukkerarter: 64 g. Fedt: 0,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,1 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-05-2022

  Batchkode :

  L1127 07:26

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken