Swizzels Giant Parma Violets 40 g
Swizzels Giant Parma Violets 40 g
Swizzels Giant Parma Violets 40 g
Swizzels Giant Parma Violets 40 g
Swizzels Giant Parma Violets 40 g
Swizzels Giant Parma Violets 40 g
Swizzels Giant Parma Violets 40 g
Swizzels Giant Parma Violets 40 g

Swizzels Giant Parma Violets

40 g
1 Anmeldelser
6,95 kr.

(173,75 kr. kg)

Inkl. moms

Disse Giant Parma Violets er, som navnet antyder, en ekstra-stor version af det super-elskede Parma Violet slik. Hvis du nyder den unikke Parma Violet blanding af lavender, violet og parfume, vil denne enkeltpakke af Giant Parma Violets være en forkælelse

Ingredienser
sukker, fedtsyrer (stearinsyre) [E570], modificeret stivelse [E1401], glukosesirup, magnesiumcarbonat [E504], aromaer, anthocyanin [E163]
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige farvestoffer
Tema
Mors dag, Tak, Valentinsdag
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1757 KJ / 414 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 94,8 g. -heraf sukkerarter: 92,9 g. Fedt: 3,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 3,3 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Violets for dig der elsker Yasmin
Eftersmagen er fyldig og langvarig . For folk, der kan lide yasmin , rose eller hyldeblomst (måske mynte), så er det her lige noget for dig.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

30-04-2019

Batchkode :

L7285

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.