Swizzels Flic 'n' Lic 14 g
Swizzels Flic 'n' Lic 14 g
Swizzels Flic 'n' Lic 14 g
Swizzels Flic 'n' Lic 14 g
  Swizzels Flic 'n' Lic 14 g
  Swizzels Flic 'n' Lic 14 g
  Swizzels Flic 'n' Lic 14 g
  Swizzels Flic 'n' Lic 14 g

  Swizzels Flic 'n' Lic

  14 g
  På lager
  6,95 kr.
  Inkl. moms

  Frugtslikkepinde i en plastikbeholder, som let og hurtigt åbnes i en bevægelse, hvilket faktisk er meget smart, da du på denne måde har mulighed for at komme slikkepinden i lommen og gemme den til senere uden, at slikkepinden bliver helt klistret ind med lommeuld. Fås i varianterne: Kirsebær, blåbær, jordbær eller appelsin. Disse slikkepinde med frugtsmag præsenteres i en ny variant med naturlige farve- og smagsstoffer af skøn frugtsmag og leveres i en plastikbeholder. 

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, koncentreret frugtsaft, appelsin, blåbær, jordbær, kirsebær, mælkesyre [E270], natriumlaktat [E325], naturlige aromaer, ascorbinsyre (C-vitamin) [E300], anthocyanin [E163], curcumin (gurkemejefarve) [E100]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Kvælningsfare, Ikke egnet til børn under 3 år.
  Oprindelsesland
  Kina
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige smagsstoffer
  Farve
  Rød, Orange, Blå
  Smag
  Jordbær, Appelsin, Blåbær, Kirsebær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1686 KJ / 403 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 97,5 g. -heraf sukkerarter: 0 g. Fedt: 1,4 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,1 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  28-02-2022

  Batchkode :

  20055

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken