SweeTARTS Whipped & Tangy 85 g
SweeTARTS Whipped & Tangy 85 g
  SweeTARTS Whipped & Tangy 85 g
  SweeTARTS Whipped & Tangy 85 g

  SweeTARTS Whipped & Tangy

  85 g
  Ikke på lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  Hvad er let og fluffy samtidig med, at det er pikant? Det er enestående let og fluffy i teksturen (som en pude, men altså i slikform), kombineret med en sød smag og en pikant overraskelse, som kun Sweet TARTS kan leverer det. Dette lette og blævrende slik vil sende dine smagsløg rundt og rundt.

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, gelatine, citronsyre [E330], æblesyre [E296], naturlige aromaer, koncentreret frugtsaft, spirulina, paprikaekstrakt [E160c], curcumin (gurkemejefarve) [E100], beta-apo-8'-caroteral [E160e]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Ikke egnet til børn under 4 år.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  GMO-fri
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige smagsstoffer
  Smag
  Kirsebær, Æble, Citron, Appelsin
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1395 KJ / 333 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 83,3 g. -heraf sukkerarter: 73,3 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,29 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken