SweeTARTS Soft & Chewy Ropes Cherry Punch 85 g
  SweeTARTS Soft & Chewy Ropes Cherry...
  SweeTARTS Soft & Chewy Ropes Cherry Punch 85 g

  SweeTARTS Soft & Chewy Ropes Cherry Punch

  99 g
  Ikke på lager
  21,95 kr.
  Inkl. moms

  SweeTARTS Cherry Punch Soft og Chewy Ropes tager den klassiske smagskombination et skridt videre—ved at kreere bøjelig sjov, som både er konfekture samt SweeTARTS i en type slik. Tyggeslik med fyld af frugtpunch-smag. SweeTARTS Ropes eksploderer med en labyrint af tekstur, der får mundvandet til at løbe og en smag, der får slikelskere til at gå amok.

  Ingredienser
  sukker, HVEDEmel, majssirup, vand, citronsyre [E330], sorbitol/sorbitolsirup [E420], maltodextrin, mononatriumcitrat [E331], glycerol [E422], æblesyre [E296], naturlige aromaer, gelatine, salt, beta-apo-8'-caroteral [E160e], konditorier glasur
  Allergener (indeholder)
  Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige smagsstoffer, Ingen kunstige farvestoffer
  Smag
  Kirsebær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1494 KJ / 357 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 85,7 g. -heraf sukkerarter: 53,6 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,54 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken