SweeTARTS Extreme Sour Chewy

  SweeTARTS Extreme Sour Chewy

  170 g
  Ikke på lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  SweeTARTS er en pioner inden for smagsopfindelser, og leverer her den originale smagskombination af yndig sødme og den delikate skarphed i en vifte af farverige smagskreationer. SweeTARTS Chewy Sours skruer op for skarpheden med det bløde overtrukne slik, som er kraftfuldt og surt men har en fin afslutning med antydningen af sødme. Produceret i et væld af skarpe og pikante smagsvarianter, og SweeTARTS Chewy Sours leverer en sjov og adrenalinpumpende fornøjelse for de eventyrlystne.

  Ingredienser
  dextrose, majssirup, æblesyre [E296], kokosolie, maltodextrin, magnesiumstearat [E572], ÆGalbumin, naturlige aromaer, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], carnaubavoks [E903], brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], indigotin (blue 2) [E132], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *
  Allergener (indeholder)
  Æg
  Fri for allergi
  Æggefri
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige smagsstoffer
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1674 KJ / 400 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 86,7 g. -heraf sukkerarter: 73,3 g. Fedt: 3,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 3,3 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,17 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken