Starburst Sweet Heat 58.7 g
Starburst Sweet Heat 58.7 g
Starburst Sweet Heat 58.7 g
Starburst Sweet Heat 58.7 g
Starburst Sweet Heat 58.7 g
Starburst Sweet Heat 58.7 g

Starburst Sweet Heat

58.7 g
14,95 kr.

(254,68 kr. kg)

Inkl. moms

Sweet Heat Fruity med et krydret æselspark: Fiery Watermelon, Flamin' Orange, Strawberry Mango og Pipin' Pineapple. Har du prøvet eksplosionen af krydret frugtsmag i hver eneste  Starburst Sweet Heat bløde frugtkaramel? Forkæl dig selv med den extraordinære saftighed kombineret med det søde strejf af varme.

Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Farve
Assorteret
Smag
Vandmelon, Jordbær, Mango, Appelsin, Ananas
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

12-12-2018

Batchkode :

024 X 07

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.