Sour Patch Kids Lineups 180 g
Sour Patch Kids Lineups 180 g
Sour Patch Kids Lineups 180 g
Sour Patch Kids Lineups 180 g

Sour Patch Kids Lineups

180 g
1 Anmeldelser
34,95 kr.

(194,17 kr. kg)

Inkl. moms

Nyt! Sour Patch Kids "Lineups" er en serie af sour patch kids, der er knyttet sammen ved deres sure hoveder og deres sure fødder.

Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Mexico
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Jeg elsker sour patch kids
Jeg må sige, når det kommer til Sour Patch Kids, så er jeg en stor fan-. deres lækre sødme blandet med creme er en af ​​de få ting, der gør mit liv opfylder når det kommer til slik .
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

02-03-2019

Batchkode :

XSU06618302