Store slikposer

40 varer
Viser 1 - 25 af 40 produkter
 • Haribo Minions Haribo Minions
  Available
  Haribo Minions
  160 g

  En blanding af frugtvingummier og skumstykker med forbrugeres yndlings Haribo-smag: jordbær, kirsebær, hindbær, æble og blåbær. Hver pose indeholder en blanding af 5 unikke Minions karakterer i de ikoniske blå og gule farver: Carl, Dave, Jerry, Tim, såvel som den lilla Evil Minion

  21,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Haribo The Smurfs Haribo The Smurfs
  Available
  Haribo The Smurfs
  160 g

  Smølfer fra Haribo vil med garanti blive et hit hos familiens mindste. Udover en uovertruffen smag er disse vingummier således spændende og farverige. Smølferne har den karakteristiske blå farve og er selvfølgelig formet som smølfer, der gør vingummierne lidt sjovere at spise.

  23,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Bassetts Jelly Babies Bassetts Jelly Babies
  Available
  Bassetts Jelly Babies
  130g

  Disse lækre frugtagtig aromatiseret bløde Jelly Babies er en sand konfekture klassiker. Siden 1918 har disse Jelly Babies blevet elsket af både børn og voksne. Lavet med ægte frugtsaft, naturlige farver og smagsstoffer. Denne 130g pose er perfekt til at dele med venner og familie.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Skittles Wild Berry & Tropical Mash-Ups
  Available
  Skittles Wild Berry & Tropical Mash-Ups
  204.1 g

  Skittles Flavor Mash-Ups! Wild Berry + Tropical Bite Size Candies er lækre og søde med frugtsmag. Skøn at dele med dine venner. Skittles Mashups indeholder en blanding af dine yndlings Skittles smag: vilde og tropiske bær. Nyd  204g Skittles pose med venner og familie eller servér dem til din næste fest. 

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Blandet smag 20 smagsvarianter
  Available
  Jelly Belly 20 Assorted Jelly Bean Flavors
  100 g

  Jelly Belly's top varianter i en pose! Perfekt til at tage med overalt!  Smagsvarianter : Blåbær, tyggegummi, popcorn, kokos, candy floss, æble, lemonade, lakrids, appelsin, peach og ananas. 

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix
  Available
  Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix
  100 g

  Jelly Belly er blevet partner med Cold Stone Creamery og har produceret denne geniale Ice Cream Parlour mix!! Disse jelly beans kommer i følgende smag: Chocolate Devotion, Our Strawberry Blonde, Birthday Cake Remix, Apple Pie a la Cold Stone, Mint Mint Chocolate Chocolate Chip.

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Cocktail Mix
  Available
  Jelly Belly Cocktail Mix
  100 g

  Disse mocktail, der er inspireret af klassikerne, består af et udvalg af lækre smag og blandinger, der får tænderne til at løbe i vand, mens manglen på alkohol sikrer, at du får al smagen og intet af tømmermændene. Smag omfatter en frisk Pina Colada, en frugtig Jordbær Daiquiri, en myntet Mojito, en saftig Peach Bellini og en chik Pomegranate Cosmo. 

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Pink Camo Beans
  Available
  Jelly Belly Pink Camo Beans
  99 g

  Der er faktisk et svagt bevis på at pink camouflage har været brugt på flådeskibe (først brugt af Lord Mountbatten!). Der er til gengæld et meget mere bevisbar sag i jelly beans! Disse pink camo jelly beans fra Jelly Belly ser ikke blot fantastiske ud, de smager også herlige. Grib en pose i dag og forkæl dig selv. 

  24,95 DKK
 • Haribo Starmix Haribo Starmix
  Available
  Haribo Starmix
  160 g

  En fantastisk blanding af vingummislik med frugt- og colasmag fra Haribo i én pose. Posen indeholder evig-favoritterne: bamser, ringe, spejlæg, hjerter og colaflasker.

  19,95 DKK
 • Haribo Milkshakes Haribo Milkshakes
  Available
  Haribo Milkshakes
  160 g

  Denne sjove pose af milkshakes er fuld af åh-så-gode milky smag: jordbær, vanille og banan.

  19,95 DKK
 • Jelly Belly All American Mix
  Available
  Jelly Belly All American Mix
  99 g

  Jelly Belly saluterer flaget og USA med denne sjove pose. Hver 99g pose er fyldt med patriotiske farver: Kirsebær, Kokosnød og Blåbær. Det er den perfekte slik til din næste grillfest. 

  29,95 DKK
 • Rowntree's Fruit Pastilles Rowntree's Fruit Pastilles
  Available
  Rowntrees Fruit Pastilles
  120 g

  Rowntree's Fruit Pastiller er lækre frugtbaserede slik, der indeholder ingen kunstige farver, smag eller konserveringsmidler. Denne frugtjuiceslik indeholder jordbær, lime, appelsin og solbærsmag. 

  21,95 DKK
 • Rowntrees Pick & Mix Pouch
  Available
  Rowntrees Pick & Mix Pouch
  120 g

  Hvorfor have kun en af dine Rowntree favoritter ad gangen, når du kan have tre? Denne pakke med frugtige vingummier indeholder Tooty Frooties, Fruit Pastilles og Fruit Gums, så med alt fra den langtidsholdbare til den intense har denne pakke noget for enhver. 

  21,95 DKK
 • Bassetts Berties Jelly Mix
  Available
  Bassetts Berties Jelly Mix
  160 g

  Et excentrisk udvalg af vingummier i 6 forskellige smag: ananas, lime, jordbær, solbær, appelsin og hindbær. 

  24,95 DKK
 • Jelly Belly Dr. Pepper Jelly Belly Dr. Pepper
  Available
  Jelly Belly Dr. Pepper
  99 g

  Den ubeskrivelige smag af Dr Pepper klemt ind i lækre Jelly Belly jelly beans for at tilbyde dig en fantastisk og unik slikoplevelse. Værsgo, forkæl dig selv med pose eller to. 

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Hello Kitty 87g
  Available
  Jelly Belly Hello Kitty 87g
  87 g

  Den velkendte Jelly Belly med din søde udgave af Hello kitty slik ! Den ultra søde udseende samt smag med de forskellige smagsvarianter i en enkel pose! En blanding af tyggegummi smag, candy floss, æble, jordbær og cheesecake smag. 

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Kids Mix
  Available
  Jelly Belly Kids Mix
  99 g

  20 smag designet kun for børn. The Jelly Belly Kids Mix er fantastisk for børnebørnenes fødselsdagsfester som en gave eller som forfriskning. Smag omfatter Bær Blå, Blåbær, Tyggegummi, Popcorn med smør, Chokolade Pudding, Candyfloss, Grøn æble, Lemon Lime, Appelsin bolsje, Fersken, Hindbær, Rød Æble, Sur Æble, Sur Kirsebær, Jordbærmarmelade, Sunkist...

  29,95 DKK
 • Maynards Bassetts Juicy Chews
  Available
  Maynards Bassetts Juicy Chews
  165 g

  Vingummi med et flydende indre og appelsinsmag – Appelsin, Kirsebær, Jordbærsmag. Lækker, frugtig vingummi med flydende indre med appelsin, kirsebær og jordbærsmag. 

  19,95 DKK
 • Lion Liquorice Gums Lion Liquorice Gums
  Available
  Lion Liquorice Gums
  113 g

  Lion’s elskværdige lakridsslik! Tidligere kendt som Liquorice Tablets men stadig lavet med den originale opskrift med den distinkte lakridssmag. Lækre vingummier med den fantastiske smag, som alle kender og elsker. Disse lakridsvingummier indeholder kun naturlige farve- og smagsstoffer. 

  19,95 DKK
 • Swizzles Loadsa Lollys
  Available
  Swizzles Loadsa Lollies
  135 g

  Et udvalg af overdådige slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikoniske slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere at vores slik smager så godt, som de altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels yndling for alle. Har du prøvet Loadsa Lollies?

  19,95 DKK
 • Swizzles Loadsa Sweets
  Available
  Swizzles Loadsa Sweets
  135 g

  Et udvalg af overdådige slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikoniske slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere at vores slik smager så godt, som de altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels yndling for alle. Har du prøvet Loadsa sweets?

  19,95 DKK
 • Jelly Belly Trolls
  Available
  Jelly Belly Trolls
  80 g

  En smagspakke der vil tilfredsstille dine frugtsliks-trang, samtidig med at imødekomme din kærlighed for trolde, Jelly Belly DreamWorks© Trolls Jelly Beans er næsten for gode til at være sande. Smag omfatter Berry Blue, Jewel Very Cherry, Orange Sherbet, Lemon, og Lime.

  19,95 DKK
 • Candyland Refreshers Fizz Balls
  Available
  Candyland Refreshers Fizz Balls
  140 g

  Stadig en favorit til hverdagen. De samme fizzy kvaliteter nu er  blevet omdannet til lækre chewy Bon Bons, der kommer i en række forskellige smagsoplevelser, fra sur citron smag  til saftig hindbær, lime og appelsin.

  19,95 DKK
 • Jelly Belly Finding Dory
  Available
  Jelly Belly Finding Dory
  80 g

  Fyldt med en Finne-tastisk blanding af lækre Jelly Belly jelly beans, der efterligner koralrevets glans: strålende versioner af Berry Blue, Blueberry, Cream Soda, Grape Soda, Orange, Sour Lemon, og Very Cherry.

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Batman
  Available
  Jelly Belly Batman
  80 g

  Blanding af farverige Super Hero Jelly Belly jelly beans, der omfatter skinnende versioner af populære smag som Berry Blue, Blueberry, Cream Soda, Sour Lemon, Very Cherry and Wild Blackberry.

  29,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere