Store slikposer

43 varer
Viser 1 - 25 af 43 produkter
 • Haribo Pontefract Cakes Haribo Pontefract Cakes
  Available
  Haribo Pontefract Cakes
  160 g

  Pontefract Cakes danner stadig hjertet i UK, og de fremstilles stadig i Pontefract, hvor man bruger den oprindelige opskrift med rå lakrids og giver dem det traditionelle stempel, forbrugerne har lært at forbinde med den oprindelige Pontefract Cake

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Haribo Minions Haribo Minions
  Available
  Haribo Minions
  160 g

  En blanding af frugtvingummier og skumstykker med forbrugeres yndlings Haribo-smag: jordbær, kirsebær, hindbær, æble og blåbær. Hver pose indeholder en blanding af 5 unikke Minions karakterer i de ikoniske blå og gule farver: Carl, Dave, Jerry, Tim, såvel som den lilla Evil Minion

  21,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Haribo The Smurfs Haribo The Smurfs
  Available
  Haribo The Smurfs
  160 g

  Smølfer fra Haribo vil med garanti blive et hit hos familiens mindste. Udover en uovertruffen smag er disse vingummier således spændende og farverige. Smølferne har den karakteristiske blå farve og er selvfølgelig formet som smølfer, der gør vingummierne lidt sjovere at spise.

  23,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Bassetts Jelly Babies Bassetts Jelly Babies
  Available
  Bassetts Jelly Babies
  130g

  Disse lækre frugtagtig aromatiseret bløde Jelly Babies er en sand konfekture klassiker. Siden 1918 har disse Jelly Babies blevet elsket af både børn og voksne. Lavet med ægte frugtsaft, naturlige farver og smagsstoffer. Denne 130g pose er perfekt til at dele med venner og familie.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix
  Available
  Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix
  100 g

  Jelly Belly er blevet partner med Cold Stone Creamery og har produceret denne geniale Ice Cream Parlour mix!! Disse jelly beans kommer i følgende smag: Chocolate Devotion, Our Strawberry Blonde, Birthday Cake Remix, Apple Pie a la Cold Stone, Mint Mint Chocolate Chocolate Chip.

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Soda Pop Shoppe
  Available
  Jelly Belly Soda Pop Shoppe
  99 g

  Grundet stor efterspørgsel er Soda Pop Shoppe her! Seks af dine yndlings læskedrikke er nu forvandlet til Jelly Belly jellybeans, og de er eksploderende med al den autentiske, virkelige smag, du kunne ønske dig. Smag en gang en af dem, og du vil sværge på, at du er ved at tage en slurk af en sodavandsflaske!

  24,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Pink Camo Beans
  Available
  Jelly Belly Pink Camo Beans
  99 g

  Der er faktisk et svagt bevis på at pink camouflage har været brugt på flådeskibe (først brugt af Lord Mountbatten!). Der er til gengæld et meget mere bevisbar sag i jelly beans! Disse pink camo jelly beans fra Jelly Belly ser ikke blot fantastiske ud, de smager også herlige. Grib en pose i dag og forkæl dig selv. 

  24,95 DKK
 • Haribo Starmix Haribo Starmix
  Available
  Haribo Starmix
  160 g

  En fantastisk blanding af vingummislik med frugt- og colasmag fra Haribo i én pose. Posen indeholder evig-favoritterne: bamser, ringe, spejlæg, hjerter og colaflasker.

  19,95 DKK
 • Haribo Milkshakes Haribo Milkshakes
  Available
  Haribo Milkshakes
  160 g

  Denne sjove pose af milkshakes er fuld af åh-så-gode milky smag: jordbær, vanille og banan.

  19,95 DKK
 • Jelly Belly All American Mix
  Available
  Jelly Belly All American Mix
  99 g

  Jelly Belly saluterer flaget og USA med denne sjove pose. Hver 99g pose er fyldt med patriotiske farver: Kirsebær, Kokosnød og Blåbær. Det er den perfekte slik til din næste grillfest. 

  29,95 DKK
 • Rowntrees Fruit Gums Bag Rowntrees Fruit Gums Bag
  Available
  Rowntrees Fruit Gums
  120 g

  Nyd den lækre, chewy frugtsmag i Rowntrees Fruit Gums 170g. Disse herlige frugtslik kommer i en handy 170g pose, perfekt til at dele. Nyd dem alene eller del dem med familie og venner. 

  21,95 DKK
 • Henry Goode's Soft Liquorice Henry Goode's Soft Liquorice
  Available
  Henry Goode's Soft Liquorice
  140 g

  Enhver der prøver mine lækre, bløde spiselige lakridser er enige i, at det er den fineste lakridssmag, du nogensinde vil kunne finde. Lakrids er ikke bare lakrids, medmindre det er lavet i Storbritannien på periode-respekteret vis. Ofte beskrevet som en af livets bedst bevarede hemmeligheder, den har ikke blot en vidunderlig smag, men indeholder desuden...

  19,95 DKK
 • Rowntree's Fruit Pastilles Rowntree's Fruit Pastilles
  Available
  Rowntrees Fruit Pastilles
  120 g

  Rowntree's Fruit Pastiller er lækre frugtbaserede slik, der indeholder ingen kunstige farver, smag eller konserveringsmidler. Denne frugtjuiceslik indeholder jordbær, lime, appelsin og solbærsmag. 

  21,95 DKK
 • Rowntrees Pick & Mix Pouch
  Available
  Rowntrees Pick & Mix Pouch
  120 g

  Hvorfor have kun en af dine Rowntree favoritter ad gangen, når du kan have tre? Denne pakke med frugtige vingummier indeholder Tooty Frooties, Fruit Pastilles og Fruit Gums, så med alt fra den langtidsholdbare til den intense har denne pakke noget for enhver. 

  21,95 DKK
 • Bassetts Berties Jelly Mix
  Available
  Bassetts Berties Jelly Mix
  160 g

  Et excentrisk udvalg af vingummier i 6 forskellige smag: ananas, lime, jordbær, solbær, appelsin og hindbær. 

  24,95 DKK
 • Jelly Belly Pancakes and Maple Syrup
  Available
  Jelly Belly Pancakes and Maple Syrup
  87 g

  Ok, vi elsker alle den fantastiske amerikanske morgenmad med pandekager og sirup, ikke? Så hvorfor ville vi ikke nyde samme smag i vores slik? Tak Jelly Belly, fortalere for verdens bedste jelly beans – du har givet os mulighed for at nyde Jelly Belly Jelly Beans Pancake & Maple Syrup – og vi kunne ikke blive gladere! Bestil en pose nu!

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Dr. Pepper Jelly Belly Dr. Pepper
  Available
  Jelly Belly Dr. Pepper
  99 g

  Den ubeskrivelige smag af Dr Pepper klemt ind i lækre Jelly Belly jelly beans for at tilbyde dig en fantastisk og unik slikoplevelse. Værsgo, forkæl dig selv med pose eller to. 

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Harry Potter Jelly Slugs Jelly Belly Harry Potter Jelly Slugs
  Available
  Jelly Belly Harry Potter Jelly Slugs
  59 g

  Jelly Belly har pisket lidt magi i deres slik og har nu bragt dig Harry Potter Jelly Slugs! Sjov-at-spise Jelly Slugs er så lækre, som de er underholdende! Pakket med 5 intense frugtsmag: banan, pære, sur kirsebær, mandarin, vandmelon.

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Hello Kitty 87g
  Available
  Jelly Belly Hello Kitty 87g
  87 g

  Den velkendte Jelly Belly med din søde udgave af Hello kitty slik ! Den ultra søde udseende samt smag med de forskellige smagsvarianter i en enkel pose! En blanding af tyggegummi smag, candy floss, æble, jordbær og cheesecake smag. 

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Kids Mix
  Available
  Jelly Belly Kids Mix
  99 g

  20 smag designet kun for børn. The Jelly Belly Kids Mix er fantastisk for børnebørnenes fødselsdagsfester som en gave eller som forfriskning. Smag omfatter Bær Blå, Blåbær, Tyggegummi, Popcorn med smør, Chokolade Pudding, Candyfloss, Grøn æble, Lemon Lime, Appelsin bolsje, Fersken, Hindbær, Rød Æble, Sur Æble, Sur Kirsebær, Jordbærmarmelade, Sunkist...

  29,95 DKK
 • Thorntons Fabulous Fudge Vanilla
  Available
  Thorntons Fabulous Fudge Vanilla
  120 g

  Det er ikke et under, at Fabulous Fudge er så populær en gave! Det er lavet med rigtig tyk creme, så det er ikke blot utrolig blødt og glat, men også rig på sød smag, der er svær at konkurrere med. 

  19,95 DKK
 • Maynards Bassetts Juicy Chews
  Available
  Maynards Bassetts Juicy Chews
  165 g

  Vingummi med et flydende indre og appelsinsmag – Appelsin, Kirsebær, Jordbærsmag. Lækker, frugtig vingummi med flydende indre med appelsin, kirsebær og jordbærsmag. 

  19,95 DKK
 • Lion Liquorice Gums Lion Liquorice Gums
  Available
  Lion Liquorice Gums
  113 g

  Lion’s elskværdige lakridsslik! Tidligere kendt som Liquorice Tablets men stadig lavet med den originale opskrift med den distinkte lakridssmag. Lækre vingummier med den fantastiske smag, som alle kender og elsker. Disse lakridsvingummier indeholder kun naturlige farve- og smagsstoffer. 

  19,95 DKK
 • Swizzles Loadsa Chews
  Available
  Swizzles Loadsa Chews
  135 g

  Et udvalg af overdådige slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikoniske slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere at vores slik smager så godt, som de altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels yndling for alle. Har du prøvet Loadsa Chews?

  19,95 DKK
 • Swizzles Loadsa Lollys
  Available
  Swizzles Loadsa Lollies
  135 g

  Et udvalg af overdådige slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikoniske slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere at vores slik smager så godt, som de altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels yndling for alle. Har du prøvet Loadsa Lollies?

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere