Små slikposer

10 varer
Viser 1 - 10 af 10 produkter
 • Skittles Crazy Sours Skittles Crazy Sours
  Available
  Skittles Crazy Sours
  55 g

  Kom med og følg regnbuen, hvor mulighederne er uendelige. Alt kan ske, og vil sandsynligvis ske. Skittles giver fantasien frit løb, sprænger hverdagens grænser og fører dig ind i en verden uden begrænsninger. Skittles med smag af syrligt æble, kirsebær, mandarin, ananas og hindbær. Skittles, TASTE THE RAINBOW.

  9,95 DKK
 • Skittles Fruits Skittles Fruits
  Available
  Skittles Fruits
  55 g

  Skittles er på rekordtid blevet en utrolig populær tyggepastil herhjemme, hvor den nydes af unge og ældre. Skittles består af dragees med smag af forskellige frugter, der tager dine smagsløg med på en dejlig rejse. 

  9,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Skittles Tropical Skittles Tropical
  Available
  Skittles Tropical
  55 g

  En velsmagende blanding af tropiske varianter. Egnede til vegetarer. Smag Regnbuen!

  9,95 DKK
  2 Anmeldelse(r)
 • Skittles Wild Berry Skittles Wild Berry
  Available
  Skittles Wild Berry
  55 g

  En velsmagende blanding af bær smag. Egnet til vegetarer. Smag Regnbuen!

  9,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Swizzels Fun Gums Teeth 'n' Toothbrush
  Available
  Swizzels Fun Gums Teeth 'n' Toothbrush
  12 g

  Swizzels pick-n-mix søde sager er de perfekte fødselsdagfestsslik. Vi ved, hvor vigtigt det er for ethvert barn til fødselsdagsfest at have de samme gaver i festposen, som alle de andre har, så husk at samle vores pick-n-mix udvalg og køb præcis det samme slags slik du har brug for i dine fødselsdagsfests-slikposer. 

  2,95 DKK
 • Bland Selv Slik Pose
  -50%
  Available
  Bland Selv Slik Pose 300g
  300 g

  En pose blandet slik på ca. 300g

  14,98 DKK 29,95 DKK -50%
 • e Frutti Sea Critters e Frutti Sea Critters
  Available
  e Frutti Sea Critters
  9 g

  Gummi Sea Critters, en af de mest nuttede kreationer fra vingummi guruen e.frutti, er vidunderlig lækre, farverige slik! De kommer i blå, lilla, gul, orange, grøn og pinkfarver. Disse vingummi søvæsner kommer med søde smil og søde, fristende lækkerier. Den perfekte sommerslik til pool- og strandfester, der vil svømme ind i hjertet på dig med deres charme...

  3,95 DKK
 • E Frutti Bracelet E Frutti Bracelet
  Available
  E Frutti Bracelet
  18 g

  Hvis du elsker slikarmbånde, vil du elske disse eFrutti slik! Disse vingummi armbånd kommer med en blanding af jordbær, mango, æble, blåbær, appelsin og hindbærsmag. Hver armbånd er individuelt indpakket og kan bruges til dit næste fest, frokost eller som en piñata slik. 

  4,45 DKK
 • Swizzels Drumstick Bon Bons
  Available
  Swizzels Drumstick Bon Bons
  140 g

  Vi bliver altid spændte når folkene hos Swizzels Matlow går sammen og producerer noget nyt. Disse tygbare Bon Bons er ret specielle. De er dybest set de bedst-solgte Drumstick slikkepinde i traditionel bolsjeform! Ufattelig overskudsagtige og tygbare nok til at gøre dine kæber ømme. Disse er sande vindere!!

  21,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere