Små slikposer

8 varer
Viser 1 - 8 af 8 produkter
 • Skittles Crazy Sours Skittles Crazy Sours
  Available
  Skittles Crazy Sours
  55 g

  Kom med og følg regnbuen, hvor mulighederne er uendelige. Alt kan ske, og vil sandsynligvis ske. Skittles giver fantasien frit løb, sprænger hverdagens grænser og fører dig ind i en verden uden begrænsninger. Skittles med smag af syrligt æble, kirsebær, mandarin, ananas og hindbær. Skittles, TASTE THE RAINBOW.

  9,95 DKK
 • Skittles Fruits Skittles Fruits
  Available
  Skittles Fruits
  55 g

  Skittles er på rekordtid blevet en utrolig populær tyggepastil herhjemme, hvor den nydes af unge og ældre. Skittles består af dragees med smag af forskellige frugter, der tager dine smagsløg med på en dejlig rejse. 

  9,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Skittles Tropical Skittles Tropical
  Available
  Skittles Tropical
  55 g

  En velsmagende blanding af tropiske varianter. Egnede til vegetarer. Smag Regnbuen!

  9,95 DKK
  2 Anmeldelse(r)
 • Skittles Wild Berry Skittles Wild Berry
  Available
  Skittles Wild Berry
  55 g

  En velsmagende blanding af bær smag. Egnet til vegetarer. Smag Regnbuen!

  9,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Star Wars Mix 28 g
  Available
  Jelly Belly Star Wars Mix 28 g
  28 g

  Vis din kærlighed for den storslåede Star Wars galakse i slikform med disse absolut lækre Jelly Belly Star Wars jelly beans. Syv fantastiske smag i strålende jelly beans, herunder Berry Blue, Blåbær, Vindruesodavand, Grøn Æble, Island Punch, Sur Æble og Vilde Brombær.  May the Force be with you!

  14,95 DKK
 • Swizzels Fun Gums Teeth 'n' Toothbrush
  Available
  Swizzels Fun Gums Teeth 'n' Toothbrush
  12 g

  Swizzels pick-n-mix søde sager er de perfekte fødselsdagfestsslik. Vi ved, hvor vigtigt det er for ethvert barn til fødselsdagsfest at have de samme gaver i festposen, som alle de andre har, så husk at samle vores pick-n-mix udvalg og køb præcis det samme slags slik du har brug for i dine fødselsdagsfests-slikposer. 

  2,95 DKK
 • Thorntons Special Toffee Original
  Available
  Thorntons Special Toffee Original
  130 g

  Vidunderlig og et fantastisk mundfuldstort lækkeri, du kan have med din eftermiddagskakao – en pose af vores Original Special Toffee kan også blive en gave du giver én, som du holder af. Top tip: de er også fantastiske til at bevare børn glade på de lange biludflugter. 

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere